xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
δεν θέλει πια κανείς να πάει σε αυτή την εκπομπή και να γίνει ρεζίλι. γι'αυτό θα το κόψουν αν και έχει κίνηση σαν πρόγραμμα.
Τσαμπα χανεις το χρονο με τα τηλεσκουπιδια ουτε εγω δε βλεπω απο το 2015 αυτα.Αλφαια, τρελή μαστούρα.
Από τις άλλες μαλακιες που δείχνει η τηλεόραση, έπεσα πάλι στις επαναλήψεις.
Μονο αυτό βλέπω, γελάω με τα ναυάγια όταν βρίσκονται πρώτη φορά.Τσαμπα χανεις το χρονο με τα τηλεσκουπιδια ουτε εγω δε βλεπω απο το 2015 αυτα.
και εσενα η ο ορθογραφια σου μας εβγαλε τα ματια στακιπου της σειραςΟ ΡΑΤΣΗΣΜΟΣ και η ΟΜΟΦΩΒΙΑ σου σπαη κοκαλα...
Τι αλλο να σου πω εισαι ΑΞΙΩΛΗΠΗΤΩΣ!
Κ πριν ειχε τν πορνογερο που του φεραν την θεία από ΚρήτηΈχει τύπο Κρητικό απο το Ζέφυρι τσι Κρήτης.
Stalker τύπος, εμμονικος.
Μαζί με την δήθεν "γυμνάστρια ".
Πρέπει να έφαγε πολλά πακέτα Ντελόρ στις πουτανες αυτός.Κ πριν ειχε τν πορνογερο που του φεραν την θεία από Κρήτη
βγήκε στο first date αυτη?
Είναι βίζιτα δηλαδή η συγκεκριμένη κοπέλα;Αντε να εμφανιστουν κι αλλες βυζιτουδες η να αποκαλυφθουν οσες πηγαν
Και αν ναι που τη βρίσκω;Είναι βίζιτα δηλαδή η συγκεκριμένη κοπέλα;
Η Ζεν περνάει δωμάτιο ή μόνο υποδοχή;Αντε να εμφανιστουν κι αλλες βυζιτουδες η να αποκαλυφθουν οσες πηγαν
Η συγκεκριμενη ειναι και το παιζει και ιστορια σε αλλους ενω σε αλλους εχει αφεθει κανονικα.Βιζιτου με το Β κεφαλαιο ειναι,μασατζου-βιζιτου.Στειλε μου μηνυμα.Είναι βίζιτα δηλαδή η συγκεκριμένη κοπέλα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και αν ναι που τη βρίσκω;
Χαχαχαχαχαχα!Τη Ζεν παιζει και να εμπαινα στα νιατα τηςΗ Ζεν περνάει δωμάτιο ή μόνο υποδοχή;
Ποιο μέλος;Ωχ ο μαλακας ο self improvement coach
Λάβετε θέσεις. Θα σημειωθούν απουσίες.Επιστρέφει 31 Οκτωβρίου
Και οι επισκέπτες να ετοιμάζονταιελα να μαζευομαστε σιγα σιγα