Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.935
- Πόντοι
- 6.946
Έσκασε βίζιτα.
Κρυοκωλη ΕλληνίδαΕυμορφια: αταίριαστο τακούνι με το σεμνό ντύσιμο. Βέβαια, το παντελόνι ασφυκτιά, μπήκε στην χαράδρα, πολύ κολλητό.
Βίζιτα χαμηλών τόνωνΈσκασε βίζιτα.
Λες; Ουτε θυμάμαι αν το ξανά είδα.Μου λέτε τώρα ότι αυτό δεν είναι επανάληψη;;
Εχεις καταντησει ηλιθιος βλαμμενος μαλακας καραπουσταρι.Ρε εσύ Σκιπταρ,αν αύριο το πρωί είχαν εξοντωθεί όλες οι Ελληνίδες της Γης πως θα ένιωθες;
Μαλακια όντωςΣτον τίτλο του καναλιού πάντως, έχει το (Ε). Τώρα το είδα. Κρίμα.
Πότε το είχε δείξει;Το 19χρονο έριξε άκυρο στον ψηλό..σποιλερ
Μπορεί και περυσιΠότε το είχε δείξει;
Ελληνίδες η είναι πουτάνες που πάνε μπαρ και κάνουν βίντεο σε ΤικΤοκ η είναι ΑΝΤΙΦΑ πουτάνες με γκοθού φάση που προσποιούνται ότι γουστάρουν μέταλ και πίπες ενώ ξέρουν μόνο Άιρον Μεϊντεν. Και οι δύο κατηγορίες είναι άθλιες πουτάνες και άσχημες. Σωστές γκόμενες (παρά παρά πολύ λίγες) μετά από τα 22-23 της έχων ήδη πάρει η 10 χρόνια και βάλε μεγαλύτεροι οπότε οι υπόλοιποι έχουν γαμηθεί ωραία και καλά. Έχω δει άτομα να πάνε με Φιλιππινέζες αντί για να αντέξουν Ελληνίδες. Και καλά κάνουν. Τόσο ανυπόφορες που είναι, ας πεθάνουν μόνες με της γάτες τους.Εχεις καταντησει ηλιθιος βλαμμενος μαλακας καραπουσταρι.
Ρε λεμε οτι οι ελληνιδες ειναι για το πουτσο τι δεν καταλαβαινεις στις 100 ελληνιδες 1 με 2 να αξιζουν οι αλλες ειναι κοπι πειστ.
Και οι αλβανιδες καποιες ειναι για το πουτσο αλλα οταν στις 100 πετυχαίνεις 20 30 ποιοτικες και παραπάνω δεν σε νοιαζει αν οι 20 30 ειναι ελλεινες...εδω δεν βρίσκουμε ποιοτικη κοπελα ασε που ολες ειναι σαχλοκουδουνα..
Γιατι ολοι τις βρίζουν?γιατι εχουν ανοιχτει τοσα θρεντ με τις ελληνιδες?γιατι βλέπεις παντου ψωλαραδες μονους η αν εχουν σχεση τρωνε τα μουτρα τους καιντους πηδανε?
πολύ σοβαρά παίρνεις ένα νήμα σε τσοντοσάιτ, γατάκι.Πάει το νήμα. Γαμήθηκε πιο πολύ από πουτάνα σε έξαρση.
Με κάτι αρχιναυάγια τύπου λίντερ και Αχιλλέα, να προσπαθούν να γίνουν αστείοι και το σοου σε γαμημένες επαναλήψεις. Σιχαμερή παραγωγή του φερστ ντέιτς, θα μου την πληρώσεις αυτή την κατάντια.
μας στειλαν διακοπες πριν της ωρας μας, πανε οι βραδιες χαβαλε και καβλαντας μας.Πάει το νήμα. Γαμήθηκε πιο πολύ από πουτάνα σε έξαρση.
Με κάτι αρχιναυάγια τύπου λίντερ και Αχιλλέα, να προσπαθούν να γίνουν αστείοι και το σοου σε γαμημένες επαναλήψεις. Σιχαμερή παραγωγή του φερστ ντέιτς, θα μου την πληρώσεις αυτή την κατάντια.
Ξεκάθαρα οι γαμημένοι. Μας έστειλαν για χόρτα. Άλλοι τα τρώμε, άλλοι τα καπνίζουμε, άλλοι και τα δύο ταυτόχρονα.μας στειλαν διακοπες πριν της ωρας μας, πανε οι βραδιες χαβαλε και καβλαντας μας.
τα λεμε του χρονου...