Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Ευμορφια: αταίριαστο τακούνι με το σεμνό ντύσιμο. Βέβαια, το παντελόνι ασφυκτιά, μπήκε στην χαράδρα, πολύ κολλητό.
Κρυοκωλη Ελληνίδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βίζιτα χαμηλών τόνων

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Βυζοι έξω, μπούτια επίσης. Πάρε το σακακι της Ζεν, έλεος!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Μου λέτε τώρα ότι αυτό δεν είναι επανάληψη;;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Ακόμα ένας αξύριστος βρωμυλος κλαρινογαμπρος, όπως είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων νέων σήμερα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μου λέτε τώρα ότι αυτό δεν είναι επανάληψη;;
Λες; Ουτε θυμάμαι αν το ξανά είδα.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206
Εγω δεν το θυμάμαι,, πρέπει να είναι καινούργιο

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Ρε εσύ Σκιπταρ,αν αύριο το πρωί είχαν εξοντωθεί όλες οι Ελληνίδες της Γης πως θα ένιωθες;
Εχεις καταντησει ηλιθιος βλαμμενος μαλακας καραπουσταρι.
Ρε λεμε οτι οι ελληνιδες ειναι για το πουτσο τι δεν καταλαβαινεις στις 100 ελληνιδες 1 με 2 να αξιζουν οι αλλες ειναι κοπι πειστ.
Και οι αλβανιδες καποιες ειναι για το πουτσο αλλα οταν στις 100 πετυχαίνεις 20 30 ποιοτικες και παραπάνω δεν σε νοιαζει αν οι 20 30 ειναι ελλεινες...εδω δεν βρίσκουμε ποιοτικη κοπελα ασε που ολες ειναι σαχλοκουδουνα..
Γιατι ολοι τις βρίζουν?γιατι εχουν ανοιχτει τοσα θρεντ με τις ελληνιδες?γιατι βλέπεις παντου ψωλαραδες μονους η αν εχουν σχεση τρωνε τα μουτρα τους καιντους πηδανε?

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Επανάληψη είναι,γιατί το διαφήμιζαν 10 μέρες για τη νέα ώρα;για να δειχνουν τα ίδια ;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Στον τίτλο του καναλιού πάντως, έχει το (Ε). Τώρα το είδα. Κρίμα.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Το 19χρονο έριξε άκυρο στον ψηλό..σποιλερ

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
868
Πόντοι
81
Το ξεκινήσανε από την αρχή, από το πρώτο επεισόδιο πέρσι. Θα παρελάσουν πάλι όλα τα ναυάγια, μη τυχόν και ξέφυγε κανένα.

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
Εχεις καταντησει ηλιθιος βλαμμενος μαλακας καραπουσταρι.
Ρε λεμε οτι οι ελληνιδες ειναι για το πουτσο τι δεν καταλαβαινεις στις 100 ελληνιδες 1 με 2 να αξιζουν οι αλλες ειναι κοπι πειστ.
Και οι αλβανιδες καποιες ειναι για το πουτσο αλλα οταν στις 100 πετυχαίνεις 20 30 ποιοτικες και παραπάνω δεν σε νοιαζει αν οι 20 30 ειναι ελλεινες...εδω δεν βρίσκουμε ποιοτικη κοπελα ασε που ολες ειναι σαχλοκουδουνα..
Γιατι ολοι τις βρίζουν?γιατι εχουν ανοιχτει τοσα θρεντ με τις ελληνιδες?γιατι βλέπεις παντου ψωλαραδες μονους η αν εχουν σχεση τρωνε τα μουτρα τους καιντους πηδανε?
Ελληνίδες η είναι πουτάνες που πάνε μπαρ και κάνουν βίντεο σε ΤικΤοκ η είναι ΑΝΤΙΦΑ πουτάνες με γκοθού φάση που προσποιούνται ότι γουστάρουν μέταλ και πίπες ενώ ξέρουν μόνο Άιρον Μεϊντεν. Και οι δύο κατηγορίες είναι άθλιες πουτάνες και άσχημες. Σωστές γκόμενες (παρά παρά πολύ λίγες) μετά από τα 22-23 της έχων ήδη πάρει η 10 χρόνια και βάλε μεγαλύτεροι οπότε οι υπόλοιποι έχουν γαμηθεί ωραία και καλά. Έχω δει άτομα να πάνε με Φιλιππινέζες αντί για να αντέξουν Ελληνίδες. Και καλά κάνουν. Τόσο ανυπόφορες που είναι, ας πεθάνουν μόνες με της γάτες τους.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Πάει το νήμα. Γαμήθηκε πιο πολύ από πουτάνα σε έξαρση.
Με κάτι αρχιναυάγια τύπου λίντερ και Αχιλλέα, να προσπαθούν να γίνουν αστείοι και το σοου σε γαμημένες επαναλήψεις. Σιχαμερή παραγωγή του φερστ ντέιτς, θα μου την πληρώσεις αυτή την κατάντια.

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
Με κάτι αρχιναυάγια τύπου λίντερ και Αχιλλέα, να προσπαθούν να γίνουν αστείοι και το σοου σε γαμημένες επαναλήψεις. Σιχαμερή παραγωγή του φερστ ντέιτς, θα μου την πληρώσεις αυτή την κατάντια.
πολύ σοβαρά παίρνεις ένα νήμα σε τσοντοσάιτ, γατάκι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
μας στειλαν διακοπες πριν της ωρας μας, πανε οι βραδιες χαβαλε και καβλαντας μας.
τα λεμε του χρονου...

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
μας στειλαν διακοπες πριν της ωρας μας, πανε οι βραδιες χαβαλε και καβλαντας μας.
τα λεμε του χρονου...
Ξεκάθαρα οι γαμημένοι. Μας έστειλαν για χόρτα. Άλλοι τα τρώμε, άλλοι τα καπνίζουμε, άλλοι και τα δύο ταυτόχρονα.
Είμαστε για του χρόνου λογικά τύπε μου. Καλό καλοκαίρι σε όλο το παρεάκι που σχολιαζάμε φέτος.
Θα έκανα ταγκς. Όμως δεν θέλω να ξεχάσω κανένα μέλος και να στεναχωρηθεί.
Ξέρετε εσείς ποιοι είστε. Του χρόνου θέλω επιστροφή από όλους και περισσότερους. Αυτή η εκπομπή, άθελά της μας ένωσε. Ασταδιάλα συγκινήθηκα βραδιάτικο.
Εις το επανιδείν τύποι.
Εύχομαι να περνάτε καλά.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Αλφαια, τρελή μαστούρα.

Από τις άλλες μαλακιες που δείχνει η τηλεόραση, έπεσα πάλι στις επαναλήψεις.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom