You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
First dates gr STAR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 574K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.897
- Πόντοι
- 3.656
Θέλει και άλλους followers λογικά. Οι περσινοί δεν της ήταν αρκετοί.
Μάλλον γουστάρει κι άλλη χυλόπιτα το μπάζο
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.811
- Πόντοι
- 456
Σε ελληνική ασπρόμαυρη ταινία ίσως. Στο συγκεκριμένο σόου όχι. Έχουμε συντριπτικό ποσοστό ναυαγίων και μία καθόλου στημένη πρόταση γάμου από τον σωσία του Βουτσά. Ο οποίος έμοιαζε και σαν τον πιγκουίνο από το Μπάτμαν.Ο αλληθωρος κι η χαζοχαρουμενη δεν ηταν πολυ ντεζαβου φαση?σαν να το ειχαμε ξαναδει ολο αυτο?
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.811
- Πόντοι
- 456
Βαριέμαι τώρα να ψάχνω σε ποιο επεισόδιο ήταν πέρυσι. Να κάνουμε σύγκριση με λεπτομέρειες από την φετινή της εμφάνιση.Μάλλον γουστάρει κι άλλη χυλόπιτα το μπάζο
Για να είμαι ειλικρινής. Πάνω από δύο φορές, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη διαγωνιζόμενος.
Έτσι ξαφνικά θυμήθηκα έναν Πακιστανό που πήγαινε μεταμφιεσμένος στο βρετανικό x factor. Γιατί δεν τον άφηναν αλλιώς να διαγωνιστεί, τόσες φορές που είχε πάει.
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
To insta της Βουλγαρας το έχει κανείς?
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.897
- Πόντοι
- 3.656
Βαριέμαι τώρα να ψάχνω σε ποιο επεισόδιο ήταν πέρυσι. Να κάνουμε σύγκριση με λεπτομέρειες από την φετινή της εμφάνιση.
Έλα ρε,μ'αυτον τον μαλάκα βαψομαλλιά ήταν
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.811
- Πόντοι
- 456
Τώρα το θυμήθηκα. Φαντάσου πόσο αδιάφορη ήταν. Να δούμε φέτος τι μαλακίες θα πει.Έλα ρε,μ'αυτον τον μαλάκα βαψομαλλιά ήταν
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.811
- Πόντοι
- 456
@metwn150fullprogramaTo insta της Βουλγαρας το έχει κανείς?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Η τραβελο σκατοξυνοφατσα της , ακόμα μου έρχεται στο μυαλό, όταν έκανε ανάκριση στον τίμιο άνθρωπο που είχε απέναντι της... Αντί να σκύψει ΑΥΤΗ το κεφάλι κάτω όταν του έλεγε πως είναι χορεύτρια.@metwn150fullprograma
Και ο αλλος ο μαϊντανός, δεν την ρώτησε πώς στο καλό ζει από τον χορό, ή δουλεύει και πιπες και πισωκολλητα;
Αιντα μωρή χαμουρα.
Όταν τους έδειχνε ήταν σα να σταματάει ο χρόνοςΟ αλληθωρος κι η χαζοχαρουμενη δεν ηταν πολυ ντεζαβου φαση?σαν να το ειχαμε ξαναδει ολο αυτο?
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.811
- Πόντοι
- 456
Ήλπιζε ο κακομοίρης να τον βρέξει για το βράδυ.Η τραβελο σκατοξυνοφατσα της , ακόμα μου έρχεται στο μυαλό, όταν έκανε ανάκριση στον τίμιο άνθρωπο που είχε απέναντι της... Αντί να σκύψει ΑΥΤΗ το κεφάλι κάτω όταν του έλεγε πως είναι χορεύτρια.
Και ο αλλος ο μαϊντανός, δεν την ρώτησε πώς στο καλό ζει από τον χορό, ή δουλεύει και πιπες και πισωκολλητα;
Αιντα μωρή χαμουρα.
Που να ήξερε, πως στο μουνί της θα ήταν σαν να κολυμπάει σε πισίνα με χλαμύδια και όλα τα κονδυλώματα του πλανήτη Γη.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.811
- Πόντοι
- 456
Έλα τύπε πάρε το πραγματικό. Φρόνιμα στην μαλακία. Κινδυνεύεις να κολλήσεις κονδυλώματα, μέσω της οθόνης σου.To insta της Βουλγαρας το έχει κανείς?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.811
- Πόντοι
- 456
Προσπαθούσα να θυμηθώ ποια μου θύμιζε η σκατόφατσα της. Φέρνει φουλ στην Άννα Μαρία, την Γεωργιανή μπαφιάρα από Σαλόνικα, την ονλιφατζού.Έλα τύπε πάρε το πραγματικό. Φρόνιμα στην μαλακία. Κινδυνεύεις να κολλήσεις κονδυλώματα, μέσω της οθόνης σου.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Με την διαφορά πως αυτή εδώ δηλώνει καλλιτέχνης (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) και έχει μεγαλύτερα και πιο στητά βυζιά. Τώρα ποια από τις δύο έχει περισσότερα Σ.Μ.Ν., είναι debatable.
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Ο αλλήθωρος (που κάπου τον έχω ξαναδεί), είναι από τον Έβρο (η καταγωγή του, κατά δική του δήλωση) της Αλβανίας (χαρακτηριστικά και προφορά)... Έχει πατέρα Έβρο η Αλβανία; Φέρε μου τον καθηγητή σου της γεωγραφίας να του δώσω συγχαρητήρια...Ο αλληθωρος κι η χαζοχαρουμενη δεν ηταν πολυ ντεζαβου φαση?σαν να το ειχαμε ξαναδει ολο αυτο?
Γιατί ρε man... Διασκεδαστικό είναιΚαλά ρε μ..κες, τι κάθεστε και βλέπετε ? πάτε καλά ?
Καλησπέρα σε όλους.TI MALAKAS LEME !!!
εκτος αν το εκανε σκοπιμα και να δειξει τουπε, για να τη ριξει μετα οφ καμερα.
η ναταλια ωραιο γκομενακι κυριλατο, αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει ρε παιχτη.
σα να μιλαει μπουκωμενη συνεχεια ειναι... σιγουρακι δε θα αφηνει τη ψωλη μετιποτα
Εκτιμώ ότι ο τύπος είναι δήθεν, πρέπει να ανήκει σε ομάδα τύπου Herbalife, ο τύπος με το στυλ που έχει & το τρόπο που μιλάει " απο τον λάρυγγα " δεν έχει σχέση με το κόσμο προσωπικής ανάπτυξης. Πολύ υπερόπτης, ωραιοπαθης & ξεπέτας, για εμένα δήθεν & ανώριμος.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
κατι τετχιοι τυποι-κονιορδοι ειναι για πολυ δουλεμα, βλεπε ανεστακο Ζαν και Ακροατη_Καλησπέρα σε όλους.
Εκτιμώ ότι ο τύπος είναι δήθεν, πρέπει να ανήκει σε ομάδα τύπου Herbalife, ο τύπος με το στυλ που έχει & το τρόπο που μιλάει " απο τον λάρυγγα " δεν έχει σχέση με το κόσμο προσωπικής ανάπτυξης. Πολύ υπερόπτης, ωραιοπαθης & ξεπέτας, για εμένα δήθεν & ανώριμος.
αμα εχουν απεναντι εναν που τους παει κοντρα, τους ξεφτιλιζει για πλακα με την πραγματικοτητα και δε συμφωνει με τις δικες τους ονειρικες αρλουμπες για φαντασμενους, κολλανε και βραχυκυκλωνουν, γιατι εχουν συνηθισει να μιλανε με λουζερς, μιας και αυτο ειναι το καταλληλο κοινο που μπορουν να αναδειξουν τη μαλακια του κεφαλιου τους και το καμποσηλικι τους.
Μου βγάζει τακτικά σαν διαφήμιση στο insta έναν τύπο που ασχολείται με το trading και είναι "εκατομμυριούχος" που μιλάει ακριβώς με το ίδιο στυλ με αυτόν. Μάλλον θα είχαν τον ίδιο coach φωνητικήςΚαλησπέρα σε όλους.