Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Ο αλληθωρος κι η χαζοχαρουμενη δεν ηταν πολυ ντεζαβου φαση?σαν να το ειχαμε ξαναδει ολο αυτο?

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Ο αλληθωρος κι η χαζοχαρουμενη δεν ηταν πολυ ντεζαβου φαση?σαν να το ειχαμε ξαναδει ολο αυτο?
Σε ελληνική ασπρόμαυρη ταινία ίσως. Στο συγκεκριμένο σόου όχι. Έχουμε συντριπτικό ποσοστό ναυαγίων και μία καθόλου στημένη πρόταση γάμου από τον σωσία του Βουτσά. Ο οποίος έμοιαζε και σαν τον πιγκουίνο από το Μπάτμαν.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Μάλλον γουστάρει κι άλλη χυλόπιτα το μπάζο
Βαριέμαι τώρα να ψάχνω σε ποιο επεισόδιο ήταν πέρυσι. Να κάνουμε σύγκριση με λεπτομέρειες από την φετινή της εμφάνιση.
Για να είμαι ειλικρινής. Πάνω από δύο φορές, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη διαγωνιζόμενος.
Έτσι ξαφνικά θυμήθηκα έναν Πακιστανό που πήγαινε μεταμφιεσμένος στο βρετανικό x factor. Γιατί δεν τον άφηναν αλλιώς να διαγωνιστεί, τόσες φορές που είχε πάει.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
To insta της Βουλγαρας το έχει κανείς?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.897
Πόντοι
3.656
Βαριέμαι τώρα να ψάχνω σε ποιο επεισόδιο ήταν πέρυσι. Να κάνουμε σύγκριση με λεπτομέρειες από την φετινή της εμφάνιση.

Έλα ρε,μ'αυτον τον μαλάκα βαψομαλλιά ήταν

firstdatess.jpg

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Η τραβελο σκατοξυνοφατσα της , ακόμα μου έρχεται στο μυαλό, όταν έκανε ανάκριση στον τίμιο άνθρωπο που είχε απέναντι της... Αντί να σκύψει ΑΥΤΗ το κεφάλι κάτω όταν του έλεγε πως είναι χορεύτρια.

Και ο αλλος ο μαϊντανός, δεν την ρώτησε πώς στο καλό ζει από τον χορό, ή δουλεύει και πιπες και πισωκολλητα;

Αιντα μωρή χαμουρα.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Η τραβελο σκατοξυνοφατσα της , ακόμα μου έρχεται στο μυαλό, όταν έκανε ανάκριση στον τίμιο άνθρωπο που είχε απέναντι της... Αντί να σκύψει ΑΥΤΗ το κεφάλι κάτω όταν του έλεγε πως είναι χορεύτρια.

Και ο αλλος ο μαϊντανός, δεν την ρώτησε πώς στο καλό ζει από τον χορό, ή δουλεύει και πιπες και πισωκολλητα;

Αιντα μωρή χαμουρα.
Ήλπιζε ο κακομοίρης να τον βρέξει για το βράδυ.
Που να ήξερε, πως στο μουνί της θα ήταν σαν να κολυμπάει σε πισίνα με χλαμύδια και όλα τα κονδυλώματα του πλανήτη Γη.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
To insta της Βουλγαρας το έχει κανείς?
Έλα τύπε πάρε το πραγματικό. Φρόνιμα στην μαλακία. Κινδυνεύεις να κολλήσεις κονδυλώματα, μέσω της οθόνης σου.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Έλα τύπε πάρε το πραγματικό. Φρόνιμα στην μαλακία. Κινδυνεύεις να κολλήσεις κονδυλώματα, μέσω της οθόνης σου.
Προσπαθούσα να θυμηθώ ποια μου θύμιζε η σκατόφατσα της. Φέρνει φουλ στην Άννα Μαρία, την Γεωργιανή μπαφιάρα από Σαλόνικα, την ονλιφατζού.
Με την διαφορά πως αυτή εδώ δηλώνει καλλιτέχνης (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) και έχει μεγαλύτερα και πιο στητά βυζιά. Τώρα ποια από τις δύο έχει περισσότερα Σ.Μ.Ν., είναι debatable.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Ο αλλήθωρος (που κάπου τον έχω ξαναδεί), είναι από τον Έβρο (η καταγωγή του, κατά δική του δήλωση) της Αλβανίας (χαρακτηριστικά και προφορά)... Έχει πατέρα Έβρο η Αλβανία; Φέρε μου τον καθηγητή σου της γεωγραφίας να του δώσω συγχαρητήρια...

TheGamer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
312
Πόντοι
21
Καλά ρε μ..κες, τι κάθεστε και βλέπετε ? πάτε καλά ?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056
Στο luben τι κάνουν; Κοιμούνται και δεν έχουν βγάλει ακόμη βίντεο;;

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
TI MALAKAS LEME !!!
εκτος αν το εκανε σκοπιμα και να δειξει τουπε, για να τη ριξει μετα οφ καμερα. :rolleyes:
η ναταλια ωραιο γκομενακι κυριλατο, αλλα δεν καταλαβαινω τι λεει ρε παιχτη.
σα να μιλαει μπουκωμενη συνεχεια ειναι... σιγουρακι δε θα αφηνει τη ψωλη μετιποτα :rockon:
Καλησπέρα σε όλους.
Εκτιμώ ότι ο τύπος είναι δήθεν, πρέπει να ανήκει σε ομάδα τύπου Herbalife, ο τύπος με το στυλ που έχει & το τρόπο που μιλάει " απο τον λάρυγγα " δεν έχει σχέση με το κόσμο προσωπικής ανάπτυξης. Πολύ υπερόπτης, ωραιοπαθης & ξεπέτας, για εμένα δήθεν & ανώριμος.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα σε όλους.
Εκτιμώ ότι ο τύπος είναι δήθεν, πρέπει να ανήκει σε ομάδα τύπου Herbalife, ο τύπος με το στυλ που έχει & το τρόπο που μιλάει " απο τον λάρυγγα " δεν έχει σχέση με το κόσμο προσωπικής ανάπτυξης. Πολύ υπερόπτης, ωραιοπαθης & ξεπέτας, για εμένα δήθεν & ανώριμος.
κατι τετχιοι τυποι-κονιορδοι ειναι για πολυ δουλεμα, βλεπε ανεστακο Ζαν και Ακροατη_
αμα εχουν απεναντι εναν που τους παει κοντρα, τους ξεφτιλιζει για πλακα με την πραγματικοτητα και δε συμφωνει με τις δικες τους ονειρικες αρλουμπες για φαντασμενους, κολλανε και βραχυκυκλωνουν, γιατι εχουν συνηθισει να μιλανε με λουζερς, μιας και αυτο ειναι το καταλληλο κοινο που μπορουν να αναδειξουν τη μαλακια του κεφαλιου τους και το καμποσηλικι τους.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα σε όλους.
Μου βγάζει τακτικά σαν διαφήμιση στο insta έναν τύπο που ασχολείται με το trading και είναι "εκατομμυριούχος" που μιλάει ακριβώς με το ίδιο στυλ με αυτόν. Μάλλον θα είχαν τον ίδιο coach φωνητικής

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom