Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.999
Πόντοι
1.756
χωρις πλακα τυποι.... τον αλληθωρο και την κουνελοπαρθενα τους χαρηκα πολυ σημερα...
μακαρι να τα πανε καλα....αθωες ψυχες που δεν ζητανε πολλα-πολλα....

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.016
Πόντοι
456
Περιμένω να βάλεις προφίλ τν βλακα του επεισοδίου
Patrick Bateman >>>>>> Λαρισαίος Τέιτ. Για λίγο μου κλόνισε το gif που έστειλες, την αρχική μου επιλογή.
Όμως νευρίασα με τον life coach της συμφοράς και το ξεπέρασα αμέσως. Εκεί που φτύνει ο Πάτρικ, ο Λαρισαίος θα έγλειφε. Άλλαξε μου την γνώμη.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.000
Πόντοι
8.346
χωρις πλακα τυποι.... τον αλληθωρο και την κουνελοπαρθενα τους χαρηκα πολυ σημερα...
Ισχύει τα καλύτερα παιδιά. Με το καλό τα κουφέτα κ οι απόγονοι

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.016
Πόντοι
456
Μαλάκες μπείτε στο τουίτερ να δείτε τι ιντερνετικο "σκατό" τρώει η υπερεκπομπάρα

Δεν τους πρόλαβα
Η πιο τοξική πλατφόρμα όλων με διαφορά. Δεν αξίζει ούτε πέντε λεπτά από τον χρόνο μου. Γεμάτη με στράκια και δήθεν κουλτουριάρηδες, που υποκλίνονται σε σειρές όπως του Παπακαλιάτη.
Πίσσα και πούπουλα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.000
Πόντοι
8.346
Patrick Bateman >>>>>> Λαρισαίος Τέιτ. Για λίγο μου κλόνισε το gif που έστειλες, την αρχική μου επιλογή.
Όμως νευρίασα με τον life coach της συμφοράς και το ξεπέρασα αμέσως. Εκεί που φτύνει ο Πάτρικ, ο Λαρισαίος θα έγλειφε. Άλλαξε μου την γνώμη.
Πάτρικ πηδούσε κ Καρινα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
ΡΕ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ; Μας μείωσε την νοημοσύνη με τις μαλακίες που λέει απόψε.
αμα παρακολουθησεις το θρεντ "γκομενες με μεγαλυτερους αντρες" το τι λεει ο πραγματικος Ακροατης_ , θα κλαις για 2 μηνες :2funny::2funny::2funny:

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.016
Πόντοι
456
Συμφωνώ απόλυτα. Όσο «σκατό» και αν τους ρίξαμε για τα εμφανισιακά τους. Τουλάχιστον για την φετινή σεζόν, φάνηκαν να έχουν τις πιο αγνές και αθώες ψυχές.
Τώρα τι έχουν στην πραγματικότητα, είναι άλλη υπόθεση. Γιατί προφανώς, δεν τους ξέρουμε και από κοντά.
Μιλάμε πάντα με τα όσα επιλέγουν να προβάλουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάτρικ πηδούσε κ Καρινα
Και μετά την τεμάχιζε κιόλας. Όποιος ξέρει, ξέρει.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.999
Πόντοι
1.756
Η πιο τοξική πλατφόρμα όλων με διαφορά. Δεν αξίζει ούτε πέντε λεπτά από τον χρόνο μου. Γεμάτη με στράκια και δήθεν κουλτουριάρηδες, που υποκλίνονται σε σειρές όπως του Παπακαλιάτη.
Πίσσα και πούπουλα.
Ριξε μια ματια εδω....
σελιδα "ξαδερφακι" με το νημα των Ελλεηνιδων.....
υποψιαζομαι οτι την εχουν μελη του μπου....

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.016
Πόντοι
456
αμα παρακολουθησεις το θρεντ "γκομενες με μεγαλυτερους αντρες" το τι λεει ο πραγματικος Ακροατης_ , θα κλαις για 2 μηνες :2funny::2funny::2funny:
Α όχι. Έχει τύχει να μπω να τσεκάρω. Δεν είδα κάτι αστείο ή ενδιαφέρον, ώστε ν' ασχοληθώ και μετά έφυγα.
Αν ο μαν είναι ιντερνετικός «καρκίνος», ελπίζω να μην να κάνει μετάσταση σε αυτό εδώ το νήμα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.000
Πόντοι
8.346
Συμφωνώ απόλυτα. Όσο «σκατό» και αν τους ρίξαμε για τα εμφανισιακά τους. Τουλάχιστον για την φετινή σεζόν, φάνηκαν να έχουν τις πιο αγνές και αθώες ψυχές.
Τώρα τι έχουν στην πραγματικότητα, είναι άλλη υπόθεση. Γιατί προφανώς, δεν τους ξέρουμε και από κοντά.
Μιλάμε πάντα με τα όσα επιλέγουν να προβάλουν.
Εγω εξακολουθώ να έβλεπα τσόντα τους, άνετα

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.016
Πόντοι
456
Ριξε μια ματια εδω....
σελιδα "ξαδερφακι" με το νημα των Ελλεηνιδων.....
υποψιαζομαι οτι την εχουν μελη του μπου....
Είδα τα πρώτα πέντε ποστ. Έκανα εμετό από τα μάτια. Δεν άντεξα να σκρολάρω πιο κάτω. Αν την έχουν μέλη. Ντροπή τους που χρησιμοποιούν τουίτερ. Μακάρι να τους βάλει ο Έλον Μασκ τέσλα, βαθιά μέσα στον κώλο τους. Το εύχομαι ολόψυχα.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.016
Πόντοι
456
20240604_013147.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

20240604_013131.jpg
Σχόλια μελών bou>>>>>>>> σχόλια φεμινιστριών και ψυχικά διαταραγμένων ανδρών του Τουίτερ.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.999
Πόντοι
1.756
Είδα τα πρώτα πέντε ποστ. Έκανα εμετό από τα μάτια. Δεν άντεξα να σκρολάρω πιο κάτω. Αν την έχουν μέλη. Ντροπή τους που χρησιμοποιούν τουίτερ. Μακάρι να τους βάλει ο Έλον Μασκ τέσλα, βαθιά μέσα στον κώλο τους. Το εύχομαι ολόψυχα.
βασικα κραζουν ολες τις μιτουδες,τις ινσταγραμοβιζιτες,συριζαιες κτλ.... ετσι μπαινω για την καταστροφη...για την καλτιλα....

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.016
Πόντοι
456
βασικα κραζουν ολες τις μιτουδες,τις ινσταγραμοβιζιτες,συριζαιες κτλ.... ετσι μπαινω για την καταστροφη...για την καλτιλα....
Το κακό είναι πως χρησιμοποιούν το γαμημένο Τουίτερ για να το κάνουν.
Μπορεί ο σκοπός τους να είναι ιερός και ολόσωστος, όμως δεν αγιάζει τα μέσα που χρησιμοποιούν για να το κάνουν. Γιατί για κάθε μιτού, φεμιναζίστρια, ινσταγκραμοβίζιτα που κράζουν. Ξεφυτρώνουν στην ίδια πλατφόρμα άλλες δύο. Και σπάνε αιωνίως τα αρχίδια του παγκόσμιου πληθυσμού. Σαν τα γαμημένα κεφάλια, της Λερναίας της Ύδρας. Δυστυχώς τα έχω δει να συμβαίνουν με τα μάτια μου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
Α όχι. Έχει τύχει να μπω να τσεκάρω. Δεν είδα κάτι αστείο ή ενδιαφέρον, ώστε ν' ασχοληθώ και μετά έφυγα.
Αν ο μαν είναι ιντερνετικός «καρκίνος», ελπίζω να μην να κάνει μετάσταση σε αυτό εδώ το νήμα.
κοζαρε λιγο.
αυτο ειναι ενα απλο ποστ και προσπαθησε τωρα να σκεφτεις ενα πιο... γκραντε ας πουμε.
Εφυγε τελικά γιά Η.Π.Α σήμερα...και η υπεραστεράτη Ελληνοαμερικανίδα πρώην γκόμενα μου...
Τώρα όλο το βάρος της ασύγκριτης γοητείας μου...θα το ρίξω στην νέα μου γνωριμία...την κοπέλα από το μπαράκι...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά...:undecided:
:heavymetalbig:
:2funny::2funny::2funny:

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.016
Πόντοι
456
κοζαρε λιγο.
αυτο ειναι ενα απλο ποστ και προσπαθησε τωρα να σκεφτεις ενα πιο... γκραντε ας πουμε.

:2funny::2funny::2funny:
Τώρα που διάβασα ένα μήνυμα του. Νιώθω πραγματικά ευλογημένος, που δεν έχω διαβάσει και τα υπόλοιπα. Φαίνεται η παπάτζα από μακριά και η ανάγκη για φλεξάρισμα. Ποιος ξέρει τώρα, τι διαταραχή μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
ελα ο χακερ του μπου ξαναχτυπησε για το καλο σας
θενκ μι λεητερ... καληνυχτες!!!