Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Felekis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Κριτικές
10
Like
543
Πόντοι
311
Εύκολα στο top10, μην πω και too5, από όσες έχουν περάσει
Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει κατά καιρούς εκεί ωραία μουνετα , αλλά απορώ πως στο πουτσο δεν βρίσκουν κάποιον εκεί έξω τόσο καυλες που είναι μερικές !

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Απο που την είχες γνωρίσει;
Θα έλεγα μέσω bou για χαβαλέ. Άλλα δεν θα έχει πλάκα μόλις γεμίσουν τα μηνύματα μου, με ερωτήσεις για πληροφορίες. Οπότε θα πω την πάσα ξενέρωτη αλήθεια. Μέσω κοινών γνωστών, οι οποίοι γνωρίζουν πιτσιρίκες φαντασμένες σαν και αυτή πιο συχνά απ' ότι πάνε καθημερινά για κατούρημα. Και δεν έχουν ουρολοίμωξη. Με λίγα λόγια, έχουν τις γνωριμίες. Ακόμα και για πιο αποτυχημένες «διάσημες» του ίντερνετ. Δεν θα πω περισσότερα.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ο παππούς τελικά ο πιο στρέιτ σήμερα

Και ο πρωτος τυπαρος αποδειχτηκε πολυ αρχιδατος και δεν του φαινοταν

Συνεργειο αυτοκινητων και απο ολες μαζεψε διθυραμβικα σχολια, ενω τη δικια του την περνουσε απο στενο κορσε

Ωραιος τυπος

Ασφαλως και θα ειναι μελος του μπου, πως θα μπορουσε αλλωστε :headbaning1:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει κατά καιρούς εκεί ωραία μουνετα , αλλά απορώ πως στο πουτσο δεν βρίσκουν κάποιον εκεί έξω τόσο καυλες που είναι μερικές !

Μάλλον ηθοποιοί ή πάνε μόνο για να βγουν στην tv

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Εύκολα στο top10, μην πω και too5, από όσες έχουν περάσει
Μωρέ όμορφη ήταν οκ. Αν όμως η προσωπικότητα της, είναι όπως την παρουσιάζει. Απελπιστικά φιλοχρήματη και κατά φαντασίαν απόγονος της Μπιγιονσέ. Μιλάμε για μία ακόμη περίπτωση χαριτωμένης εξωτερικά ναυαγιογκόμενας. Γνώμη μου.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
ρε είμαι σχεδόν σίγουρος οτι έχω τσιμπουκώσει Μορίν κάποιο βράδυ στην Πατησίων

Εγω πρεπει να την εχω πατησει με το αμαξι στην Αγησιλαου στο μεταξι ενα βραδυ που εμπαινε μπροστα και μου κλεινε το δρομο με ανοιχτα τα χερια...

Felekis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Κριτικές
10
Like
543
Πόντοι
311
Μάλλον ηθοποιοί ή πάνε μόνο για να βγουν στην tv
Ηθοποιοί είναι σίγουρα μερικοί , γιατί είχα δει ένα παλιό επεισόδιο οικογενειακές ιστορίες και μετά την ίδια μέρα έβλεπα first dates τελείως τυχαία , και ήταν μια κοπέλα ολόιδια απλά ήταν πιο μικρή στις οικογενειακές ιστορίες !

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261
Ηθοποιοί είναι σίγουρα μερικοί , γιατί είχα δει ένα παλιό επεισόδιο οικογενειακές ιστορίες και μετά την ίδια μέρα έβλεπα first dates τελείως τυχαία , και ήταν μια κοπέλα ολόιδια απλά ήταν πιο μικρή στις οικογενειακές ιστορίες !
ο κοσμος που γεμιζει το μαγαζι, ειναι κομπαρσοι-βοηθητικοι ηθοποιοι απο γραφεια.
φιλος μου ειχε παει περυσι και επαιζε σε αρκετα επεισοδια η' ηταν ιδιο πλανο καθε φορα τσοντα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Και ο πρωτος τυπαρος αποδειχτηκε πολυ αρχιδατος και δεν του φαινοταν

Συνεργειο αυτοκινητων και απο ολες μαζεψε διθυραμβικα σχολια, ενω τη δικια του την περνουσε απο στενο κορσε

Ωραιος τυπος

Ασφαλως και θα ειναι μελος του μπου, πως θα μπορουσε αλλωστε :headbaning1:

Εμένα ψιλοστημένο μου φάνηκε

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εμένα ψιλοστημένο μου φάνηκε

Κλαιν μαιν, δεν ανακαλυψαν και κανα φαρμακο για ανιατες ασθενεις

Ενα απλο ραντεβου βγηκαν με 10-20 κουβεντες ανταλλαγη

Γιατι να χρειαστει στησιμο ολο αυτο;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656

Έτσι πως την είδες την τύπισσα...είχε ανάγκη το first dates για να βγει ραντεβού;

Επισης το τηλέφωνο στη μάνα...και κάτι χαζοκομπλιμέντα που δεν κάνουν ούτε 15χρονα...δε μου φάνηκαν νορμαλ

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456

Για τον ίδιο λόγο που υποτίθεται πως τους «κέρασαν» τον λογαριασμό ως γαμήλιο δώρο. Μπας και κάνουν κάνα νούμερο τηλεθέασης παραπάνω. Γιατί το νορμάλ δεν πουλάει. Ο κόσμος το βαριέται. Γι'αυτό και βλέπεις παρέλαση ναυαγίων σε κάθε επεισόδιο.
Σταθερά και ανελλιπώς. Στο Luben τι α κάνουν δηλαδή; Α πάνε α γίνουν κλέφτες;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Έτσι πως την είδες την τύπισσα...είχε ανάγκη το first dates για να βγει ραντεβού;

Επισης το τηλέφωνο στη μάνα...και κάτι χαζοκομπλιμέντα που δεν κάνουν ούτε 15χρονα...δε μου φάνηκαν νορμαλ

Κοιταξε, δεν συμφερει την εκπομπη και ενα καναλι να καθισει να ρισκαρει και να πληρωσει 200 ατομα να γυρισουν στημενα ραντεβου. Ενας παλαβρας να βρεθει αναμεσα τους να αρχισει να ξερναει, θα τους κανει εντελως ρεζιλι και θα σβησει η εκπομπη με ασχημο τροπο

Οι κομπαρσοι απο πισω οκ ειναι λογικο αλλα οχι οι πρωταγωνιστες των ραντεβου

Εξ αλλου δεν ειδαμε κατι πολυ διαφορετικο απο οτι κυκλοφορει εκει εξω και στα δυο φυλλα

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Κοιταξε, δεν συμφερει την εκπομπη και ενα καναλι να καθισει να ρισκαρει και να πληρωσει 200 ατομα να γυρισουν στημενα ραντεβου. Ενας παλαβρας να βρεθει αναμεσα τους να αρχισει να ξερναει, θα τους κανει εντελως ρεζιλι και θα σβησει η εκπομπη με ασχημο τροπο

Οι κομπαρσοι απο πισω οκ ειναι λογικο αλλα οχι οι πρωταγωνιστες των ραντεβου

Εξ αλλου δεν ειδαμε κατι πολυ διαφορετικο απο οτι κυκλοφορει εκει εξω και στα δυο φυλλα

Ε καλά,πέρσι κάποια έκαναν μπαμ ότι ήταν στημένα.Τουλάχιστον ο ένας απ'τους δυο

Εκείνη που γλειφόταν πχ ήταν νορμάλ;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
έλα μουνάκια, τσακωστε από τον χάκερ του μπου
Login • Instagram
και θενκ μι λεητερ

Αψογος τυπε :thumbsup:

Ωστοσο οφειλεις μια αναφορα και στον Ανεστη τον Ζαπατα του οποιου οι μεθοδοι αυτοβελτιωσης τοσο εκθειαστηκαν στο σημερινο επεισοδιο :cool2:

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
έλα μουνάκια, τσακωστε από τον χάκερ του μπου
Login • Instagram
και θενκ μι λεητερ
Είσαι δυνατός εσύ.
Όσο δυνατός και ο πάτος της Μορίν στα highlights της. Βέβαια έχει ανύπαρκτο στήθος. Όσο ανύπαρκτος και ο πιθανότερος δείκτης νοημοσύνης της.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom