Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Τύπε όταν είχα δει το επεισόδιο. Είχα legit νευριάσει. Κράζουμε τις γκόμενες πως έχουν ψηλά την μύτη και φέρονται σαν μαλακισμένες σε τέτοιες καταστάσεις. Και έπειτα έχουμε τύπους σαν αυτόν τον φιόγκο, να μας υπενθυμίζουν τι πάει λάθος με το φύλο μας. Αν δεν του είχαν δώσει και αυτού ρόλο να παίξει, που προσωπικά αμφιβάλλω (διότι φέρανε την ίδια κοπέλα σε δεύτερο ραντεβού, επειδή όλο το ελληνικό ίντερνετ έκραζε την εκπομπή, οπότε προσπάθησαν να επανορθώσουν). Είναι για πολλές χλέπες και φάπες.
Το ναυάγιο αυτό είναι σίγουρα μέλος, νομίζει ότι είναι γκόμενος και καλά, αλλά μόνο μέχρι Μετάξι του κάθονται, στα ακριβότερα πέφτει πόρτα.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Το ναυάγιο αυτό είναι σίγουρα μέλος, νομίζει ότι είναι γκόμενος και καλά, αλλά μόνο μέχρι Μετάξι του κάθονται, στα ακριβότερα πέφτει πόρτα.
Από τα κακά τα μέλη. Από αυτά που τρώνε πόρτα σε Μετάξι όπως λες. Ακόμα και αν πληρώσουν έξτρα στην τσατσά. Συμφωνώ απόλυτα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.493
Πόντοι
3.786

nikos.82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
3.050
Πόντοι
456
Η κοπελίτσα αυτή μία χαρά φαινόταν. Γλυκύτατη και ευγενική. Σίγουρα όχι εξαιρετικά εμφανίσιμη. Αλλά αν με έχει μάθει κάτι η ζωή μου μέχρι τώρα. Αυτές βάζουν περισσότερη προσπάθεια στο κρεβάτι συνήθως, διότι θέλουν ν' αποδείξουν πως αξίζουν τον κόπο. Το πιο σοβαρό ναυάγιο με διαφορά σε αυτό το επεισόδιο. Είναι ο μαϊντανός που της έβαλαν για ραντεβού. Που ζήτησε στον μπάρμαν ένα αναψυκτικό τύπου κόλα και όταν τον ρώτησε για κατοικίδια, της είπε πως είχε παλιότερα κότες. Άσε που στο τέλος δεν της έδωσε μία φιλική αγκαλιά που του ζήτησε. Λες και του είπε να την παντρευτεί. Μιλάμε για σοβαρό ψωλοβρόντη, που την έχει δει γκόμενος.
Η Γιώτα μπορεί να είναι εγκεφαλικό σαπροφυτο, αλλά είναι καλό και ευγενικό κορίτσι.
Ο άλλος είναι ψιλοκοπανας, για γεμάτη φλεμα ροχαλα

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Η Γιώτα μπορεί να είναι εγκεφαλικό σαπροφυτο, αλλά είναι καλό και ευγενικό κορίτσι.
Ο άλλος είναι ψιλοκοπανας, για γεμάτη φλεμα ροχαλα
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Νικόλα. Κατάφερε ο γαμημένος να μείνει στην ιστορία, ως ο πιο σιχαμένος διαγωνιζόμενος του σόου.
Αυτός και ο άλλος ο καθυστερημένος που πήγαινε στα στριμ του Φλοριάν Ζανί. Ο Καραΐσκος. Που είχε εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο, της προηγούμενης σεζόν.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Και όμως, η τύπισσα μπορεί να του χάριζε απίστευτα πηδήματα, να του έμενε στο μυαλό ως παράδειγμα. Και αυτή να περάσει καλά ήθελε.
Εγώ προσωπικά. Δεν υποτιμάω καμία γυναίκα. Μέχρι ν' ανοίξει το στόμα της και ν' αρχίσει να λέει χίλιες δύο μαλακίες. Γιατί ακριβώς αυτό μ' έχει οδηγήσει σε καταστάσεις, που περιγράφεις με αυτό σου το σχόλιο. Γυναίκες που δεν είναι πανέμορφες, όμως σαν πλαγιάσεις μαζί τους στο κρεβάτι. Ξεχνάς για λίγο και το πως σε λένε. Λιγότερο ή περισσότερο, θεωρώ πως σε όλους μας έχει τύχει αυτό που περιγράφω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.926
Πόντοι
3.656
Τύπε όταν είχα δει το επεισόδιο. Είχα legit νευριάσει. Κράζουμε τις γκόμενες πως έχουν ψηλά την μύτη και φέρονται σαν μαλακισμένες σε τέτοιες καταστάσεις. Και έπειτα έχουμε τύπους σαν αυτόν τον φιόγκο, να μας υπενθυμίζουν τι πάει λάθος με το φύλο μας. Αν δεν του είχαν δώσει και αυτού ρόλο να παίξει, που προσωπικά αμφιβάλλω (διότι φέρανε την ίδια κοπέλα σε δεύτερο ραντεβού, επειδή όλο το ελληνικό ίντερνετ έκραζε την εκπομπή, οπότε προσπάθησαν να επανορθώσουν). Είναι για πολλές χλέπες και φάπες.

Εγώ πάλι πιστεύω κι αυτος έπαιζε ρόλο

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Σγρ κανας Τιμωρός θα είναι. Κατοτακατο

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Εγώ πάλι πιστεύω κι αυτος έπαιζε ρόλο
Δεν το αποκλείω εντελώς. Απλά ταυτοχρόνως αμφιβάλλω. Έχει και αυτή την μούρη που φωνάζει: «δώσε μου ντιρέκτ, κροσέ και άπερκατ», κάτι που τον καθιστά γνήσιο κωλοχαρακτήρα και όχι υποκριτικό, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Τώρα θα μου πεις. Δεν είναι όλοι αυτό που δείχνουν, πως είναι και θα έχεις και απόλυτο δίκιο.
Ο συγκεκριμένος όμως, δίνει φουλ αυτή την «ενέργεια». Αλλιώς είναι τρομερός ηθοποιός. Αν κάνουν remake το Game of Thrones, και δεν τον πάρουν για Βασιλιά Τζόφρι, θα είναι εγκληματικό λάθος.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346
Και όμως, η τύπισσα μπορεί να του χάριζε απίστευτα πηδήματα, να του έμενε στο μυαλό ως παράδειγμα. Και αυτή να περάσει καλά ήθελε.
Ότι ήθελε θα της έκανε.; Όλα στο πιάτο θα τα ειχε, αλλά είναι μαλακας

kilotaki

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2024
Like
140
Πόντοι
0

Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν γλυκύτατη και θελκτικη. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα μαζί της και παραπάνω. Καλά, το καρτούν δίπλα της... ασχολίαστο.

Εν τω μεταξύ, κάπου την έχω ξαναδεί και δε μπορώ να θυμηθώ αν είναι σε τηλεόραση ή κάπου έξω. Στανταρ την έχω δει, 101%. Αν κάποιος ξέρει ας πει.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Κάτι που μου διέφυγε εχθές εντελώς. Ήταν πόσες φορές ο Λούλης ανέφερε το αλεξίπτωτο του και εν συνεχεία πως δεν γουστάρει τα κλαμπάκια. Υπήρχε ένα κωλόμπαρο στον Πειραιά. Που λέγεται «Αλεξίπτωτο». Αν είναι ακόμα ανοικτό, μπορεί να πάει εκεί την Τόνια. Θα περάσουν σίγουρα υπέροχα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.926
Πόντοι
3.656
Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν γλυκύτατη και θελκτικη. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα μαζί της και παραπάνω. Καλά, το καρτούν δίπλα της... ασχολίαστο.

Πάντως να λέμε και την αλήθεια...

Οκ συμφωνώ κι εγώ,γλυκύτατη,ευγενική κτλ

Αλλά δεν παύει να είναι...και χοντρή

Για έναν αντίστοιχων κιλών...ή για έναν που γουστάρει παραπάνω κιλά...είναι ότι πρέπει.Πραγματικά.

Για όσους όμως δεν είναι έτσι,όσο καλό χαρακτήρα και να'χει...δεν.

Θα μπορούσε να'ναι απλά μια καλή φίλη,και μέχρι εκεί.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Πάντως να λέμε και την αλήθεια...

Οκ συμφωνώ κι εγώ,γλυκύτατη,ευγενική κτλ

Αλλά δεν παύει να είναι...και χοντρή

Για έναν αντίστοιχων κιλών...ή για έναν που γουστάρει παραπάνω κιλά...είναι ότι πρέπει.Πραγματικά.

Για όσους όμως δεν είναι έτσι,όσο καλό χαρακτήρα και να'χει...δεν.

Θα μπορούσε να'ναι απλά μια καλή φίλη,και μέχρι εκεί.
Τύπε το λες γενικότερα ως γνώμη ή από την άποψη πως ο «αναψυκτικός τύπου κόλα» της φέρθηκε καταλλήλως, επειδή απλά δεν του άρεσε;
Σε περίπτωση που είναι το δεύτερο. Λυπάμαι ειλικρινά αν έχεις τέτοια κριτική αντίληψη.
Σε περίπτωση που είναι το πρώτο. Προφανώς και όλοι οι άνθρωποι έχουν γούστα. Αυτό δεν τους δίνει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να είναι αγενείς χωρίς λόγο και επιεικώς κωλόπαιδα. Όπως ο αναψυκτικός. Πόσο μάλλον σε πανελλαδική μετάδοση.
Θέλω να κλείσω αυτό το σχόλιο, με το τραγούδι του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου.
Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχρινές, αδύνατες, χοντρές. Όλες καλές. Έχουνε κάτι που θες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.926
Πόντοι
3.656
Τύπε το λες γενικότερα ως γνώμη ή από την άποψη πως ο «αναψυκτικός τύπου κόλα» της φέρθηκε καταλλήλως, επειδή απλά δεν του άρεσε;
Σε περίπτωση που είναι το δεύτερο. Λυπάμαι ειλικρινά αν έχεις τέτοια κριτική αντίληψη.
Σε περίπτωση που είναι το πρώτο. Προφανώς και όλοι οι άνθρωποι έχουν γούστα. Αυτό δεν τους δίνει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να είναι αγενείς χωρίς λόγο και επιεικώς κωλόπαιδα. Όπως ο αναψυκτικός. Πόσο μάλλον σε πανελλαδική μετάδοση.
Θέλω να κλείσω αυτό το σχόλιο, με το τραγούδι του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου.
Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχρινές, αδύνατες, χοντρές. Όλες καλές. Έχουνε κάτι που θες.

Γενικότερα το λεω

Αλλά σορυ...δε θα λυπηθώ κιόλας γι'αυτήν

Βαλε στη θέση της...τους εκατοντάδες άντρες που τρώνε αντίστοιχο χέσιμο απο γυναίκες

Όταν μας χέζουν αυτές είναι καλά κι όταν τις χέζουμε εμεις είμαστε κωλόπαιδα;

Ε δεν πάει έτσι

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456
Γενικότερα το λεω

Αλλά σορυ...δε θα λυπηθώ κιόλας γι'αυτήν

Βαλε στη θέση της...τους εκατοντάδες άντρες που τρώνε αντίστοιχο χέσιμο απο γυναίκες

Όταν μας χέζουν αυτές είναι καλά κι όταν τις χέζουμε εμεις είμαστε κωλόπαιδα;

Ε δεν πάει έτσι
Καταλαβαίνω πως το λες τύπε και επίσης συγνώμη. Όμως διαφωνώ. Έτσι απλά αναπαράγεις το κόμπλεξ. Κάνεις αυτό που μισείς να βλέπεις. Και δεν είναι καθόλου υγιές, κυρίως για την δική σου συνείδηση!
Τώρα θα μου πεις εσύ: «Στ' αρχίδια μου. Εγώ μια χαρά κοιμάμαι τα βράδια. Δεν με επηρεάζουν αυτά». Κάτι παντελώς δεκτό. Όταν όμως τα βλέπεις να τα κάνουν οι γκόμενες, όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Νευριάζεις και θες να τους κατεβάσεις περισσότερα καντήλια και από αυτά που έχει μία μέση εκκλησία.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι να λυπηθείς επειδή κάποια σαν την Γιώτα γειώθηκε με άσχημο τρόπο, από έναν αντίστοιχο αναψυκτικό.
Το θέμα, τουλάχιστον για εμένα. Είναι όπως θα αντιδρούσες σε μια άσχημη συμπεριφορά που προέρχεται από μία φαντασμένη γκόμενα. Έτσι να αντιδράσεις και να «καταδικάσεις» μία άσχημη συμπεριφορά που προέρχεται από έναν αρχικλόουν όπως ο αναψυκτικός.
Εγώ εκεί θέλω να σταθώ. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να σου πω εγώ, πως πρέπει να νιώσεις για την Γιώτα και την κάθε Γιώτα. Μπορώ όμως να σου πω, ότι είναι άδικο και τέρμα υποκριτικό να μην αντιδράς το ίδιο σε άσχημες συμπεριφορές, με κριτήριο το φύλο που προέρχονται.
Φόλα και χλέπα σε κάθε καριόλα φαντασμένη, που επειδή νομίζει πως είναι ναραμού. Μπορεί να φερθεί σκατά στον καθένα χωρίς συνέπειες.
Επίσης φόλα και χλέπα όμως, σε κάθε αλαφροίσκιωτο και ξιπασμένο δηθενογαμιά. Που φέρεται σκατά σε γυναίκες, που του έχουν φερθεί μόνο με ευγένεια και καλοσύνη.
Αυτά τα λίγα. Ελπίζω να κατανοείς αυτά που θέλω να θίξω.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.814
Πόντοι
456

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories