Γενικότερα το λεω
Αλλά σορυ...δε θα λυπηθώ κιόλας γι'αυτήν
Βαλε στη θέση της...τους εκατοντάδες άντρες που τρώνε αντίστοιχο χέσιμο απο γυναίκες
Όταν μας χέζουν αυτές είναι καλά κι όταν τις χέζουμε εμεις είμαστε κωλόπαιδα;
Ε δεν πάει έτσι
Καταλαβαίνω πως το λες τύπε και επίσης συγνώμη. Όμως διαφωνώ. Έτσι απλά αναπαράγεις το κόμπλεξ. Κάνεις αυτό που μισείς να βλέπεις. Και δεν είναι καθόλου υγιές, κυρίως για την δική σου συνείδηση!
Τώρα θα μου πεις εσύ: «Στ' αρχίδια μου. Εγώ μια χαρά κοιμάμαι τα βράδια. Δεν με επηρεάζουν αυτά». Κάτι παντελώς δεκτό. Όταν όμως τα βλέπεις να τα κάνουν οι γκόμενες, όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Νευριάζεις και θες να τους κατεβάσεις περισσότερα καντήλια και από αυτά που έχει μία μέση εκκλησία.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι να λυπηθείς επειδή κάποια σαν την Γιώτα γειώθηκε με άσχημο τρόπο, από έναν αντίστοιχο αναψυκτικό.
Το θέμα, τουλάχιστον για εμένα. Είναι όπως θα αντιδρούσες σε μια άσχημη συμπεριφορά που προέρχεται από μία φαντασμένη γκόμενα. Έτσι να αντιδράσεις και να «καταδικάσεις» μία άσχημη συμπεριφορά που προέρχεται από έναν αρχικλόουν όπως ο αναψυκτικός.
Εγώ εκεί θέλω να σταθώ. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να σου πω εγώ, πως πρέπει να νιώσεις για την Γιώτα και την κάθε Γιώτα. Μπορώ όμως να σου πω, ότι είναι άδικο και τέρμα υποκριτικό να μην αντιδράς το ίδιο σε άσχημες συμπεριφορές, με κριτήριο το φύλο που προέρχονται.
Φόλα και χλέπα σε κάθε καριόλα φαντασμένη, που επειδή νομίζει πως είναι ναραμού. Μπορεί να φερθεί σκατά στον καθένα χωρίς συνέπειες.
Επίσης φόλα και χλέπα όμως, σε κάθε αλαφροίσκιωτο και ξιπασμένο δηθενογαμιά. Που φέρεται σκατά σε γυναίκες, που του έχουν φερθεί μόνο με ευγένεια και καλοσύνη.
Αυτά τα λίγα. Ελπίζω να κατανοείς αυτά που θέλω να θίξω.