Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 128 άτομα (32 μέλη και 96 επισκέπτες)

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.785
Πόντοι
456
Λαζοντόιτς 100% ειναι από αυτές που συνεχίζουν να ρουφάνε αφού έχεις χύσει μέχρι να πάθεις επιληψία από τους σπασμούς ενώ νιώθεις ως και την ψυχή σου να βγαινει μετά τα χύσια
Γνωστό και ως το φιλί του παράφρονα.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.785
Πόντοι
456
Εγώ εκτίμησα πολύ ......

Έναν τυπάρα ... που είχε ελληνίδα γκόμενα ... και την είχε στα ώπα ώπα ...

Μουνάρα, αλλά άχρηστη ....... είχε γυναίκα να της πλένει πιάτα ποτήρια πριν γίνει δημοφιλές το ντελίβερυ .......

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ
(εκτός από μουνάρα)

ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ & ΟΡΦΑΝΗ
και οι γονείς της ήταν και οι 2 μοναχοπαίδια.
Δεν είχε ούτε αδέλφια, ούτε πρώτα ξαδέλφια.
Άξιος.

Spanter1979

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Κριτικές
13
Like
854
Πόντοι
311
Μαλακές, τι τέλειο thread είναι αυτό! Δεν το είχα πετύχει! Χαχαχαχα, έχω κλάψει!

Κατερινάκι πάντως έμπαινα άνετα, κι ας είναι και 45!

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.785
Πόντοι
456
την ειχα ξεχασει. κωλαρα η ντριο. ειδικα οταν ηταν στα καταλληλα κιλα. μετα νομιζω λιγο αδυνατησε και δε με καυλωνε τοσο. για να παω στο ινστα της να δω τι κανει...
Πολύ μέτρια γκόμενα κατά την άποψη μου. Αν βάλεις και προσωπικότητα που επέλεγε να προβάλει. Κάκιστη εντελώς. Παλεύει απ' ότι φαίνεται με νύχια και με δόντια να επιστρέψει στην επικαιρότητα. Ας βγάλει μία τσόντα. Ηλίθια ήταν η Κιμ Καρντάσιαν; Ξεκίνησε ολόκληρη καριέρα με αυτόν τον τρόπο. Πιο πριν την ξέρανε ως κολλητή της Πάρις Χίλτον και κόρη του δικηγόρου που υπερασπιζόταν τον O.J. Simpson στην δίκη του. Μέγκι αν διαβάζεις αυτό το μήνυμα. Γύρνα τσόντα μωρή μισαλλόδοξη.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Ευτυχώς ο μύστης κρατήθηκε και δεν της είπε ότι έχει κλείσει διανυκτέρευση στο Μπιλ. :confused:
Περίμενε μάλλον να ακυρώσει τη βυζιτα που είχε στα υπόψιν.....μήπως πηδηξει τσαμπα την Κατερίνα.

Negroni

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Like
197
Πόντοι
0
Ο Λαρισαίος στην αρχή στο μπαρ λέει στην μπαροβια "α ο κολλητός μου είναι από την Χαλκίδα", και πετάγεται η ξανθιά και του λέει "ααα ποιος;", γιατί σίγουρα θα την έχει qerashi poto

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Ούτε στον Κρητικό άρεσε η μυτόγκα, ούτε αυτός σε αυτήν.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.696
Πόντοι
5.595
Ο κρητικός με την τζιβιτζιλόφατσα ειναι ο ορισμός του πόσο delulu (delusional) ειναι οι περισσότεροι εκεί έξω.
Ειναι σαν ανάποδα γαμώτο και οι δύο νομίζουν ταυτόχρονα οτι μπορούν να βρουν καλύτερο.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Αυτοί ούτε κοιτάζονται μεταξύ τους...

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Πολύ μέτρια γκόμενα κατά την άποψη μου. Αν βάλεις και προσωπικότητα που επέλεγε να προβάλει. Κάκιστη εντελώς. Παλεύει απ' ότι φαίνεται με νύχια και με δόντια να επιστρέψει στην επικαιρότητα. Ας βγάλει μία τσόντα. Ηλίθια ήταν η Κιμ Καρντάσιαν; Ξεκίνησε ολόκληρη καριέρα με αυτόν τον τρόπο. Πιο πριν την ξέρανε ως κολλητή της Πάρις Χίλτον και κόρη του δικηγόρου που υπερασπιζόταν τον O.J. Simpson στην δίκη του. Μέγκι αν διαβάζεις αυτό το μήνυμα. Γύρνα τσόντα μωρή μισαλλόδοξη.
μολις την ειδα. 400χιλ ατομα την βλεπουν. αλλα την ειδα αδυνατησμενη, οποτε.... γιοκ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom