Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Α ναι; λογικό λόγω ότι δεν έχει αύριοΕχει πραμα ακομα, 1:15 τελειωνει
Α ναι; λογικό λόγω ότι δεν έχει αύριοΕχει πραμα ακομα, 1:15 τελειωνει
Εντάξει , για κυνόδοντα μπορεί να βάλει και μονολιθικό ζιρκόνιο , χωρίς πορσελάνη . Και αισθητική και καλή τιμή !Αριστερά. Στα δεξιά πέταγε ο κυνόδοντας. Ακρυλικό μύστη μου γιατί δεν έχει λεφτά για πορσελάνες.
Εχει πραμα ακομα, 1:15 τελειωνει
Απέδρασε από ορθοπεδικό χειρουργείο ο τύπος και έχει μολυβιες στα χέρια;;;;
Εντάξει , για κυνόδοντα μπορεί να βάλει και μονολιθικό ζιρκόνιο , χωρίς πορσελάνη . Και αισθητική και καλή τιμή !
Αυτό δεν το ξέρω. Τα έχω παρατήσει πλέον όλα. Πάντως θα της φτιάξω το εκμαγειο με άμμο θαλάσσης.Εντάξει , για κυνόδοντα μπορεί να βάλει και μονολιθικό ζιρκόνιο , χωρίς πορσελάνη . Και αισθητική και καλή τιμή !
Εσύ δεν ήξερες καμία από τα 18 , να σε αφήσει τώρα, 27 χρόνια μετά ;
Αυτή σίγουρα το άξιζε και λόγω ηλικίας αν η πλειοψηφία έπαιζε στα 100Η Αμαλία αν δουλέψει σιτζί το κατοπενηντάρι το πιάνει άνετα σε απλό πρόγραμμα. Δεν θα έχει κι ανταγωνισμό δηλαδή.
..ανώτερη από τα τσουλακια στο μπαρ.Καλοδιατηρημένο μιλφόνι είναι, όχι και πατσόγρια.
Από τo κενό , περνάει παργαλάτσος μόνο κανενός γέρου κοντούΤυπε μηπως το αφησε επιτηδες κενο για να βοηθαει στην πιπα χωρις δοντι;
Εμένα πάλι μου θυμίζουν τις τρεις μοίρες από τον Ηρακλή (το καρτούν της Disney). Είχα φτιάξει και ένα σχετικό meme και το είχα στείλει στην Ζενεβιέβ. Δεν μου απάντησε. Η πτσβρ.Η Ντινάρα αριστερά,πιο μουνάρα από πέρισυ...
Σε καμιά ώρα...
The Show Must Go On
Εγώ τουλαχιστον δεν έχω τραυματα απο ομπρελάδες και ξαπλωστράδες που τους έβλεπα να γαμάνε,όσο τον έπαιζα