Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Α ναι; λογικό λόγω ότι δεν έχει αύριοΕχει πραμα ακομα, 1:15 τελειωνει
Α ναι; λογικό λόγω ότι δεν έχει αύριοΕχει πραμα ακομα, 1:15 τελειωνει
Εντάξει , για κυνόδοντα μπορεί να βάλει και μονολιθικό ζιρκόνιο , χωρίς πορσελάνη . Και αισθητική και καλή τιμή !Αριστερά. Στα δεξιά πέταγε ο κυνόδοντας. Ακρυλικό μύστη μου γιατί δεν έχει λεφτά για πορσελάνες.![]()
Εχει πραμα ακομα, 1:15 τελειωνει
Απέδρασε από ορθοπεδικό χειρουργείο ο τύπος και έχει μολυβιες στα χέρια;;;;
Εντάξει , για κυνόδοντα μπορεί να βάλει και μονολιθικό ζιρκόνιο , χωρίς πορσελάνη . Και αισθητική και καλή τιμή !
Αυτό δεν το ξέρω. Τα έχω παρατήσει πλέον όλα. Πάντως θα της φτιάξω το εκμαγειο με άμμο θαλάσσης.Εντάξει , για κυνόδοντα μπορεί να βάλει και μονολιθικό ζιρκόνιο , χωρίς πορσελάνη . Και αισθητική και καλή τιμή !
Εσύ δεν ήξερες καμία από τα 18 , να σε αφήσει τώρα, 27 χρόνια μετά ;
Αυτή σίγουρα το άξιζε και λόγω ηλικίας αν η πλειοψηφία έπαιζε στα 100Η Αμαλία αν δουλέψει σιτζί το κατοπενηντάρι το πιάνει άνετα σε απλό πρόγραμμα. Δεν θα έχει κι ανταγωνισμό δηλαδή.
![]()
..ανώτερη από τα τσουλακια στο μπαρ.Καλοδιατηρημένο μιλφόνι είναι, όχι και πατσόγρια.
Από τo κενό , περνάει παργαλάτσος μόνο κανενός γέρου κοντούΤυπε μηπως το αφησε επιτηδες κενο για να βοηθαει στην πιπα χωρις δοντι;![]()
Εμένα πάλι μου θυμίζουν τις τρεις μοίρες από τον Ηρακλή (το καρτούν της Disney). Είχα φτιάξει και ένα σχετικό meme και το είχα στείλει στην Ζενεβιέβ. Δεν μου απάντησε. Η πτσβρ.Η Ντινάρα αριστερά,πιο μουνάρα από πέρισυ...
Σε καμιά ώρα...
The Show Must Go On
![]()
Εγώ τουλαχιστον δεν έχω τραυματα απο ομπρελάδες και ξαπλωστράδες που τους έβλεπα να γαμάνε,όσο τον έπαιζα