Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
44 χωρίς κάτι καλοκαίρια και κάτι φθινόπωρα.......44 ετών η κυρά Ματινα
Τότες εγώ είμαι αγέννητος
44 χωρίς κάτι καλοκαίρια και κάτι φθινόπωρα.......44 ετών η κυρά Ματινα
Τότες εγώ είμαι αγέννητος
Μην το λες...το ώριμο ζεύγος έχει πιθανότητες.αυτο το άθλιο ριάλιτι βλέπω να μην βγάζει καν φθινόπωρο
Για αυτό μου άρεσε....μου θυμίζει ένα παλιό μου φλερτ.44 χωρίς κάτι καλοκαίρια και κάτι φθινόπωρα.......
Σεβας...παλιάς σχολής...όχι σαν τα πιτσιρίκια που είναι σκέτο χυμειο.Εκεί που φαίνεται ότι έδεναν τα πιτσουνάκια με τα αεροπλάνα και τα αεροδρόμια, την ρώτησε ο -απαράδεκτος- τύπος: "και τι δουλειά ΚΑΝΕΤΕ"; Πληθυντικός ρε τύπε;;;;
Έχει δει τόσο ξεκωλια που του είχε δει λείψει η πραγματική γυναίκα με σωστό ντύσιμο...Ο άλλος έχει φάει κόλλημα με το προκλητικό ντύσιμο. Ζουν και στο εξωτερικό και δεν έχει ανοίξει καθόλου το μυαλό τους ορισμένοι...
Εκτός αν είναι Αρμένης...Άλμπα είναι ο Μαρκελιαν??
Το είπε στην αρχή, ναι.Άλμπα είναι ο Μαρκελιαν??
Με το θέμα της απόστασης τι θα γίνει;Το Ρωσίδι θεωρεί ότι ο τύπος είναι εξυπνότερος από αυτήν που σπουδάζει... Μάλλον ΣΙΓΟΥΡΑ πάει για βίζιτα με τον τύπο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το είπε στην αρχή, ναι.
Πάντως του Κρητικατσι του φέρανε την Αντζελίνα Τζολί που ήθελεΜας φέραν το μπουμπούκι από τον Βλαδίμηρο στην αρχή να ανέβει η τηλεθέαση, και μετά παρελάζουν μπάζα....
Θα ξυριστεί για να μην γρατζουνιζει τις τρυπουλες τους;Mετα την εκπομπή Τάσος μπάρμαν με τις κοπέλες