Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Παύλο πήγαινε να βαλεις τον παργαλατσο σου σε καμία μούνα. Αυτή εδώ είναι τρελλη.
Ε ας πάει να παρκάρει την αγελάδα της η χωριατω.Φοβάται μην τη πάει στις Άλπεις και δεν μπορεί να παρκάρει
Ναι, στη ψιψινέλο Παυλάρας θα πήγε Βέργας μετά στανταράκι πριν ξαναφύγει για Αυστρία
Ακριβώς αυτό! Τι γιαγιάδες φέρνουν ρε, να τις κάνεις τι, να μπαλωσουν τις κάλτσες;Τι θειτσα ήταν αυτη γαμω τον αντιθεο μ.
Κανονικά μονο πιτσιρικες μουναρες πρέπει να φερνουν. Βαριά μέχρι 35
Έλα ντε μου φέρνουν τις θείες που δν γουστάρουν ούτε τα άντερα τους. Θέλουν κ γκόμενο.Ακριβώς αυτό! Τι γιαγιάδες φέρνουν ρε, να τις κάνεις τι, να μπαλωσουν τις κάλτσες;
Να πάνε σε γραφεία συνοικεσίων οι καργιες γριαντζες.
Εντάξει, από τακτ έπραξε. Ολντ σκουλ τυπος. Μέσα του την είχε τελειώσει για αυτό και την άφησε να μιλήσει και μόλις είπε αυτή την μαλακία απάντησε ωραία. Εξάλλου η θείτσα δεν μπορεί να γαμηθεί. Είναι φανερό ότι σκύβει με δυσκολία. Παρεα ήθελε να θυμηθεί τα νειάτα της (και τσάμπα φαι).Δεν θέλει τον Παύλο στο ερωτικό κομμάτι το βόδι...
Ούτε γιδι δεν την πλησιάζει αυτήν... έριξε και χυλόπιτα η θείτσα.
Παύλο, γιατί ρε αγόρι μου έριξες τόσο πολύ το επίπεδο σου; Να ξαναβγείς ραντεβού με το βόδι ρε φίλε, όταν δεν έχεις αφήσει FKK σε Αυστρία και Γερμανία;;,
Μάχονται την πατριαρχία τύπεΜέτρια πράγματα από μουνέτα το σημερινό. Αν η Πολωνέζα έπαιρνε 10 κιλά και η χοντρή έχανε 20 κιλά, θα ήταν πολύ αξιόλογα τεμάχια και οι δύο.
Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι μόνες κοπέλες που πλήρωσαν τα δικά τους στο πρώτο ραντεβού είναι η σημερινή Άννα και η Αλφαία σε προηγούμενο επεισόδιο. Αμφότερες μπαφιάρες εξαρχιώτισσες