Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
Συγνωμη αλλα πεφτεις εξω...την ρώτησαν τι είναι αγάπη και έβαλε τα κλάματα
σα να σου λέει έχει καιρό να δει το μουνί μου χαίρι, τι αγάπες μου λες, καμιά πούτσα θα φάμε;
Συγνωμη αλλα πεφτεις εξω...την ρώτησαν τι είναι αγάπη και έβαλε τα κλάματα
σα να σου λέει έχει καιρό να δει το μουνί μου χαίρι, τι αγάπες μου λες, καμιά πούτσα θα φάμε;
Μαζεμένη γκόμενα. Μαλλον έφαγε χλαπατσα σθεναρή πρόσφατα λόγω επταμηνου και εκδηλώνεται συναισθηματικά μέχρι να στρώσει. Σίγουρα θα έχει και την κακή πλευρά της.Εγω συγκηνηθηκα παντως.Ειναι πολυ αληθηνη...
ο χαρης μιλάει ή η χαρούλα;Συγνωμη αλλα πεφτεις εξω...
Μιλας με πείρα γέρονταΟι χοντρές είναι καλές στο γαμήσι γιατί έχουν αντοχές και τα δινουν όλα. Το κακό είναι ότι όταν υγρανθουν πολύ και είναι φσρδομούνες, βαράς μεγάλο κόπο να τις φέρεις στα ίσα. Πολύ ζουμί και άρση βαρών.
Οπως ολοι οι Ανθρωποι!!!Μαζεμένη γκόμενα. Μαλλον έφαγε χλαπατσα σθεναρή πρόσφατα λόγω επταμηνου και εκδηλώνεται συναισθηματικά μέχρι να στρώσει. Σίγουρα θα έχει και την κακή πλευρά της.
Προσπαθώ να την προφυλάξω...Την απαξιωσες εντελώς τυπε
Αυτό το πράγμα που τραβούν το μαλλί τέρμα μου την σπάει κι εμένα. Το κάνουν μόνο όταν έχουν ωραίο δέρμα για να βγάλουν φρεσκάδα υποψιάζομαι. Πάντως ο κότσος είναι καλό τιμόνι για πίπα.
Γιατη ειναι η μονη που εβγαλε στο τελος αλυθηνο κλαμα και φανηκε ολοκαθαρα...ο χαρης μιλάει ή η χαρούλα;
επίσης γιατί πέφτω έξω; θες να μας πεις;
Δεν χάνεις τίποτα μαν μετριότητα ήτανΚαμία φωτογραφία από τα μουνετα που παρέλασαν σμρ δεν έχει ρε τύποι? Για εμάς που το χάσαμε
καρκίνο στα μάτια έβγαλα γαμώ τον αντίθεοΓιατη ειναι η μονη που εβγαλε στο τελος αλυθηνο κλαμα και φανηκε ολοκαθαρα...
Γιατη αρπαχτηκες σου εχουν πει οτι εχεις παντωτε δηκιο;
Αυτή αναπνέει κι έχει κάνει σχέδιο. Καμία εμπιστοσύνη.Παντως η Αλεξανδρα πρεπει να κανει και γαμω τα Γαμησια!!
Μεχρη και οι σερβητορες θα πηγαιναν μαζι της!!!
Σε λίγο θα ρωτήσει αν η Αγγλία έχει ΚαλαμάταΗ θεία ρωτάει αν έχει η Αυστρία θάλασσα
Απαξιωσε όλο τον κόσμο η χαζοβιολα. Έχει και αλλού ωραία μέρη, ξύπνα!Η θεία ρωτάει αν έχει η Αυστρία θάλασσα