papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.451
- Πόντοι
- 27.261
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΡΕΕΕΕ ΜΑΛΑΑΑΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣ !!!!
Από τότε ψυχάκι. Δεν μπλέκεις τύπε. Προτιμότερο να τον βάλεις σε γκιλοτίνα, πάρα μέσα σε κάποια τρύπα της. Ειδικότερα του στόματος. Τα έλεγα εγώ, πριν φανερωθεί το παρελθόν της από Αννίτα.ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΡΕΕΕΕ ΜΑΛΑΑΑΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣ !!!!
ειναι οτι πρεπει για @BMWlover (x-filislover x-oreos24 x-etc.etc.etc)Από τότε ψυχάκι. Δεν μπλέκεις τύπε. Προτιμότερο να τον βάλεις σε γκιλοτίνα, πάρα μέσα σε κάποια τρύπα της. Ειδικότερα του στόματος. Τα έλεγα εγώ, πριν φανερωθεί το παρελθόν της από Αννίτα.
ΑκρυλικοςΟ τέλειος στόκος..
μαρια απο κερατσινι ειναι για σενα τζιμακοΈλα μωρη αβγανοπακικη σπερματορουφηχτρα έφυγες.
στειλε μηνυμα λατρειας στο μαρακι και ασε τα παπατζηλικια.Μλκ κάθε μέρα κάνω πους απς δε μπορείς να λες ότι δε έχω μύες είσαι μαλάκας γιατί δε λες τα πράγματα με το όνομα τους ναι χοντρός αλλά με μύες
με τοσο χεσιδι που σου εχω ριξει, εκτος απο μπουστης25... παρεμεινες και βλακας25 τελικα.Ποιο είναι το Μαράκι ?
ααα ακομα μπουστης24 εχεις παραμεινει δηλαδη ?Δε είμαι ακόμα 25 εν το μεταξύ θα γίνω σε κάποιο καιρό και δε είμαι βλάκας τώρα κατάλαβα τι εννοείς και εγώ με αυτή τη τρελή δε πάω είναι άσχημη στη φάτσα και ντεκαυλε.
στα 30 θα θέλεις γερανό να σε σηκώσει, κλαρκ25 θα γίνω τέλη Ιουλίου
βάλε τη φωτό σου να αποφανθεί ο κύριος Υπουργός μόλις λογκάρει ,Τουλάχιστον είμαι νέος ακόμα όχι παππούς σας εσένα και όταν λες τώρα με 1.81 να πάω 65 κιλά καταλαβαίνει κανείς πόσο άσχετος είσαι.
τώρα όχι ,θα ψήλωσεΕίναι τάπας όντως;
Μην τους φέρνεις εδώ ρε μαλάκα. Δεν προλαβαίνω να τους κάνω όλους αγνόηση!στειλε μηνυμα λατρειας στο μαρακι και ασε τα παπατζηλικια.
αντε μπας και δεις και βρεξεις το πουλακι σου λιγακι.
Θα είναι επανάληψη όμωςΚαλησπέρα απανταχού ναυάγια, συναγωνιστές και πάνω απ' όλα συνάνθρωποι. Επίσης καλό μήνα να έχετε με δροσιά στα σκέλια σας.
Είδα σήμερα τυχαία, πως η καλύτερη χειρότερη εκπομπή του γαμημένου πλανήτη Γη. Ναι, το φερστ το ντέιτς. Επιστρέφει από την επόμενη Δευτέρα (8 Ιουλίου), καθημερινά στις 15:40.
Σας θέλω στις επάλξεις.
Αυτά από εμένα. Καληνύχτα.
Μας γάμησες τώρα.Θα είναι επανάληψη όμως
τέτοια υποτακτικά κλωνοπουστρακια, δεν έχουν ματαξαναυπαρξει στον ιστότοπο τούτοΜην τους φέρνεις εδώ ρε μαλάκα. Δεν προλαβαίνω να τους κάνω όλους αγνόηση!
Ουτε στα ονειρα σου δεν θα εχεις τετοιες γκόμενες βρωμιάρητσεκαρε κοινο ομως
επιτηδες βαζουν τα ναυαγια περισσοτερο, λογω τηλεθεασης
Μια χαρά παιδι ηταν μπραβο τουΠοιά είναι η άποψη σου για έναν self coach που είχε πάει πριν 1 μήνα περίπου;