cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.534
- Πόντοι
- 3.556
Μήπως είναι επανάληψηΒλεπω δυο τιμια μουνακια στο αυριανο και ακομα καλυτερα βλεπω και επιστροφη αγαμητου Κρητικου
Μήπως είναι επανάληψηΒλεπω δυο τιμια μουνακια στο αυριανο και ακομα καλυτερα βλεπω και επιστροφη αγαμητου Κρητικου
Μην κράζετε εργοστασιάρχη.Φίλε μετα το πρωτο ραντεβου που ο καραγκιοζης καταφερε να φαει χυλοπιτα ως και απο το αρχιναυαγιο απ'το Ζεφυρι δινω ολα τα δικια στις γυναικες.
Εχε ρε μαλακα καποια στανταρ και ας ειναι και παραλογα.
Δλδ αυτος ο τυπος αν δεν ριχνει ακυρο σε τετοια καραπατσαβουρα που βαζει τα ορια του και λεει "Εγω αυτη δεν την γαμαω?"
Τραγικο
Παιζει τωρα που το λες...η κοκκινομαλα κατι μου θυμισεΜήπως είναι επανάληψη
Ειναιη πραγματικότητα της αγαμίας.πάντως ρε μάγκες έχετε παρατηρήσει οτι γενικά οι άντρες είναι κατά 99% θετικοί σε δεύτερο ραντεβού και προσπαθούν να ναι ευγενικοί, προσεκτικοί με την συμπεριφορά τους στο ραντεβού ενώ οι κοπέλες είναι απότομες, σκληρές, επικριτικές και καμιά φορά στα όρια της αγένειας;;; βγαίνουν πολλές συμπεριφορές προς τα έξω από την αγαμία των αντρών και την υπεροψία των γυναικών αντίστοιχα!
Εμαθα οτι θελουν και τριτο για τριο,θα τον βαλουν στη μεση.Μάκης Θέτιδα μόλις θεαθηκαν Bill
Μην κράζετε εργοστασιάρχη.
Ήθελε μία φορά να γαμήσει, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει στο τέλος του γαμησιού. Απλά έπεσε με τα μούτρα στην πατσαβούρα, που πήγε εκεί για αυτοπροβολή ή την ελπίδα να της βάλουν τον γαμημένο Μπραντ Πιτ απέναντι της. Προφανώς έχει σπάσει όλους τους καθρέφτες στο σπίτι της, από την ασχήμια της. Ή ακόμα χειρότερα έχει πέντε μαλάκες να την παρακαλάνε να τους κάτσει και νιώθει όμορφη.
Ο ορισμός της delusional γκόμενας.
Δεν είδα. Γυφτοκρητικός η επιστροφή; Θα πέσει πολύ γέλιο!Βλεπω δυο τιμια μουνακια στο αυριανο και ακομα καλυτερα βλεπω και επιστροφη αγαμητου Κρητικου
Κάποιος ας γαμήσει επιτέλους την Γεωργία (ψηλή ψώλα σερβιτόρα) Ήταν ένας τύπος εδώ που του άρεσε. Δεν αντέχω άλλο τις μαλακίες που λέει. Θα σκάσει με τις γάτες της, στα επόμενα επεισόδια.
Τύπε, θα έμενες μαλάκας και χωρίς μυαλό αν ήξερες τι μπορεί να γαμήσει ένας απελπισμένος άνδρας.Όταν δέχεσαι μπροστα σε όλη τη χώρα να σου ριξει ακυρο τετοια πατσαβουρα δεν εχεις στανταρ απλα και εισαι ξεφτιλας σαβουρογαμης του κερατά και αξιζεις ταπεινωση και ξεφτιλισμα μεχρι δακρυων.
Αν σκεφτεις οτι ειναι και ραντεβου που ουσιαστικα δεν παιζει αλκοολ και χαμηλος φωτισμος...το περιβαλλον δλδ ειναι παρα πολυ αντιερωτικο και ξερεις οτι εχεις και 5 καμερες πανω σου...ε τοτε σκεφτεσαι ρε μαλακα αυτοι αν ειναι εξω στις 4 το ξημερωμα μετα απο κανα μπουκαλι ουισκια θα γαμανε και 60χρονα τραβελια
Σώμα τούμπανο αλλά φάτσα φέρνει στον Γκόλουμ!!!
που τα ειδες αυτα ρε παιχτη, αφου αυριο δεν εχει.Βλεπω δυο τιμια μουνακια στο αυριανο και ακομα καλυτερα βλεπω και επιστροφη αγαμητου Κρητικου
Πολύ ευαίσθητο άτομο.....που το πρώτο πράγμα που είπε τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο είναι να ασχολείται με το σκύλο της ......ειναι σκυλομανα κιόλας......Και όμως τύποι... νομίζω ότι η Ζωή κατά βάθος είναι ευαίσθητο άτομο, απλά έχει ένα παρουσιαστικό φωτιά που σε προδιαθέτει για άλλη συμπεριφορά.
Ειπαμε... -ως γνωση- ο τυπος δεν μετρουσε μπροστα σε αυτην....
καταλαβεται καποια πραγματα για να γαματε πιο πολλες,
==Λοιπον, εκει σε αυτην δεν μπορουσε να κανει τιποτα.....
πρεπει να ξεκινηση με τποτα 4 αρια για προπονηση-ψιλοσχεση, να παει σε τιποτα σεξεργατριες
για ξελαμπικαρισμα κ ξεπεταγμα, να κανει καμια κυριλε αλητεία, να φτιαξει στυλ και ντυσιμο..
να κοιταξει να εξελιχθει επαγγελματικα
κααιιιιιι μετα να κοιταξει τετοια γκομενα....=εστω αυτο το καργιολακι των 5/10 οπως ειναι
==Οσα σου ειπα με ολο τον σεβασμο-χωρις να σε ξερω-και με την αληθεια μου...==
Κάποιος ας γαμήσει επιτέλους την Γεωργία (ψηλή ψώλα σερβιτόρα) Ήταν ένας τύπος εδώ που του άρεσε. Δεν αντέχω άλλο τις μαλακίες που λέει. Θα σκάσει με τις γάτες της, στα επόμενα επεισόδια.
Την έχω τσεκάρει την σιχαμένη από πέρυσι, όπως και την άλλη. Με έχει κουράσει.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
την εχω κοψει για λεσβος, αλλα πρεπει να κανει τρελο χαβαλε.Την έχω τσεκάρει την σιχαμένη από πέρυσι, όπως και την άλλη. Με έχει κουράσει.
Μακάρι τύπε. Αν μας διαβάζει. Της εύχομαι 6πλη διείσδυση και γρήγορα. Δύο για κάθε της τρύπα. Μας έχει κάνει τα αρχίδια Ζέπελιν. Να πάρει και την Ζενεβιέβ μαζί της. Το χρειάζονται όπως και δήποτε.Πρέπει να μας διαβάζει κιόλας η τύπισσα
Για να διώξει την κατάρα της ξυνιλας που την πολιορκεί κ να φάει κανένα λουτσο!!!Σερβιτόρα Κωνσταντίνα καύλα. Αλλά η ψηλή έχει γέλιο. Τους καυλανταει άσχημα ολους
Α ρε Παπαφίλιπς. Έχεις περίεργα γούστα ρε τύπε. Από την άλλη, ίσως είσαι ο ήρωας που χρειαζόμαστε. Βρες την, πείσε της πως είσαι και εσύ λεσβία (πράγμα εντελώς αλήθεια, σου αρέσουν οι γυναίκες) αν είναι όντως και αυτή. ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! Να πάψει επιτέλους να μας ζαλίζει τα παπάρια.την εχω κοψει για λεσβος, αλλα πρεπει να κανει τρελο χαβαλε.
εμενα μου κανει η ειρωνια της, μιας και μου αρεσει γενικως.