Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.710
- Πόντοι
- 456
Μπα. Σίγουρα κάπου θα το ανέφεραν. Μπορεί να σου έχει κλέψει καμία τυρόπιτα στο διάλειμμα. Όταν πηγαίνατε μαζί σχολείο.Έχει ξαναπάει αυτή;Σαν γνωστη μου φάνηκε
Μπα. Σίγουρα κάπου θα το ανέφεραν. Μπορεί να σου έχει κλέψει καμία τυρόπιτα στο διάλειμμα. Όταν πηγαίνατε μαζί σχολείο.Έχει ξαναπάει αυτή;Σαν γνωστη μου φάνηκε
Σίγουρα έχει ξαναπαίξει. Την έχω ξαναδεί. Εδώ, αλλού, κάπου τέλος πάντων.Έχει ξαναπάει αυτή;Σαν γνωστη μου φάνηκε
Καλά. Δες το νήμα της Στεφανίας μετά το σημερινό επεισόδιο και έλα πάλι να μας τα πεις.Εκτίθονται στο γυαλί όμως. Ποιος σε παίρνει σοβαρά μετά από όλα αυτά;
Χαίρουν σεβασμού από τα μέλη μας, αξία, ανεκτίμητη.Εκτίθονται στο γυαλί όμως. Ποιος σε παίρνει σοβαρά μετά από όλα αυτά;
Θα γίνει ΧΑΜΟΣ από αύριο. Άσε που δεν θα προλαβαίνει τα ραντεβού.Καλά. Δες το νήμα της Στεφανίας μετά το σημερινό επεισόδιο και έλα πάλι να μας τα πεις.
Εεεεεεεεύκολα τύπε μου. Σίγουρα γι' αυτό πήγε κιόλας. Είναι έξυπνη. Αυτό της το δίνω.Θα γίνει ΧΑΜΟΣ από αύριο. Άσε που δεν θα προλαβαίνει τα ραντεβού.
Θα ξεκινήσει συχνότερα επαγγελματικά ραντεβού προς ΘεσσαλονίκηΧαίρουν σεβασμού από τα μέλη μας, αξία, ανεκτίμητη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα γίνει ΧΑΜΟΣ από αύριο. Άσε που δεν θα προλαβαίνει τα ραντεβού.
Ο τύπος θα πάρει κ δικά μας υγράΌπως ανταλάσσουν μπουκιές, θα συνεχίσουν ανταλάσσοντας τα υγρά τους, μεγάλη η νύχτα...
ΜΑΛΑΚΑ ΝΑΙ! ΤΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ! ΗΤΑΝΕ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑΝ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΚωνσταντίνος μ θυμίζει Μπεν Στίλερ στο dodgeball