Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.692
- Πόντοι
- 5.595
Ναταλία κοριτσι μου αυτος ειναι καμένος αλλα εσυ για να τον γουσταρεις μαλλον εισαι τελείως απανθρακωμένη.
Ναταλία κοριτσι μου αυτος ειναι καμένος αλλα εσυ για να τον γουσταρεις μαλλον εισαι τελείως απανθρακωμένη.
Φαντάσου αυτοί που τον βλέπουν.πωωωω......βυθισμενο ναυαγιο στην αβυσσο ο γιουτουμπερ..
ετσι για το καψιμο....Τύποι γιατί βλέπετε μαλακίες στην τηλεόραση;
Δεν ήρθες πιωμένος στο πάρτυ. Φύγε ρε μλκ από δω ρε μπρο!Τύποι γιατί βλέπετε μαλακίες στην τηλεόραση;
Για την ΙερειαΤύποι γιατί βλέπετε μαλακίες στην τηλεόραση;
νομιζω κανα 200αριΠαίρνουν κανέναν μποναμά οι μαλάκες που πάνε εκεί ή τζάμπα ο χαμός;
Ε πες το ρε τύπε. Γι'αυτό δεν σου αρέσει. Έχεις φάει bad trip. Από κάνα ξάδερφο της Σάρας αγόρασες το τσιγάρο;Ήρθα μαστουρωμένος ακόμη καλύτερα
Σε προμήθεψε ο γιουτιούμπερ; (με το μπαρδόν)Ήρθα μαστουρωμένος ακόμη καλύτερα
Ναταλία, θέλω να της τσιμπήσω το διπλοσάγονο.
Ευτυχώς έχει όντως μονοψήφιο αριθμό νοημοσύνης. Μαζί με του Πουρνάρα φτάνουν στο 1,5.
Εξασφαλισμένη θέση στο Λούμπεν και εξασφαλισμένο κράξιμο από τα μέλη του bou. Τα λεφτά είναι υπερεκτιμημένα.Παίρνουν κανέναν μποναμά οι μαλάκες που πάνε εκεί ή τζάμπα ο χαμός;
Πρέπει κάπως να νιώσουμε καλύτερα. Βλέποντας το τι ναυάγιο κυκλοφορεί εκεί έξω δεν σαλταρουμεΤύποι γιατί βλέπετε μαλακίες στην τηλεόραση;