Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.667
- Πόντοι
- 8.346
Μεταξεταστεος...Ποιος είναι ο Ρομπέρτοοοο
Σγρ έχεις δει εδώ μέσα διάφορους Ρομπέρτοοοο με κριτικές
Μεταξεταστεος...Ποιος είναι ο Ρομπέρτοοοο
Eλα ντε...Ποιος είναι ο Ρομπέρτοοοο
Τύπε Scott εδώ μέσα δεν ξέρουν τον ΡομπέρτοΗ μέση 22αρα ελλεεινιδα ετσι ειναι... Για αυτο τα παιδιά μας το έχουν γυρισει στους Ρομπέρτοοοο κ στους Τάιλερ
Συμφωνώ το μισά μισά ήταν η ταφόπλακα του "το ακούω" και "βαιμπάρουμε"Ο τύπος κολιεδακιας είχε μερικές πιθανότητες γιατί το γκομενάκι στο τηλέφωνο είπε στη φίλη της θα πάμε μια βόλτα μετά και βλέπουμε, όταν πλήρωσαν τον λογαριασμό μισά μισά εκεί ο κολιεδακιας έβαλε ταφόπετρα το γκομενάκι χαιρέτησε και έφυγε
Άμα ήθελε αυτό που λες ρε τύπε. Δεν θα πήγαινε σε εκπομπή στην τηλεόραση. Θα ερχόταν Αθήνα για μία εβδομάδα, θα κατέβαζε τίντερ, μπαντού, facebook dating, hi5, myspace, msn. Θα έπαιρνε την επιβεβαίωση που χρειαζόταν και μετά θα επέστρεφε στο χωριό της. Σαν κλασσικό ανασφαλές κοριτσακι. Το γεγονός πως είχε έπαρση είναι άλλη υπόθεση. Όταν όλοι της λένε πόσο όμορφη είναι συνέχεια. Φυσικά και θα νομίζει πως είναι μοντέλο. Όλοι νομίζω πως το ξέρουν, πως αν μία γυναίκα έπαιρνε τα κομπλιμέντα που παίρνει ένας μέσος άντρας σε ολόκληρη την ζωή του, θ' αυτοκτονούσε πριν μπει στα πρώτα άντα.Μια χαρά ήξερε αυτή τι ήθελε . Γι αυτό άλλωστε κατεβηκε Αθήνα. Γαμπριλίκια πουτανιλίκια χωρις το κουτσομπολιό της επαρχιας. Επίσης μια χαρα ωραιοπαθής φαινόταν και χειριστική. Ειδε ρεφενέ και την έκανε. Δυο λέξεις ειπε. Οχι και χάρηκα. Οι βιζιτες λένε πιο πολλά.
Ο Κάρλος. Ίσως το πιο δυνατό αριστερό πόδι στην ιστορία του ποδοσφαίρου.Ποιος είναι ο Ρομπέρτοοοο
Ο Κάρλος. Ίσως το πιο δυνατό αριστερό πόδι στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Πέρυσι στα τελευταία επεισόδια της σεζόν. Είχαν βάλει κατά ριπάς και έδειχνε νομίζω κάθε μέρα. Υπάρχει περίπτωση να το κάνουν και φέτος έτσι. Προσωπικά, το ελπίζω.Είναι κριμα αυτό το έπος να παίζει μόνο μια φορά την βδομάδα
Ναι τύπε το θυμάμαι. Πυροβολούσαν κατα ριπας. Κάθε μέρα και καινούρια ναυάγιαΠέρυσι στα τελευταία επεισόδια της σεζόν. Είχαν βάλει κατά ριπάς και έδειχνε νομίζω κάθε μέρα. Υπάρχει περίπτωση να το κάνουν και φέτος έτσι. Προσωπικά, το ελπίζω.
Προτείνω στο τέλος της σεζόν. Να μπει ψηφοφορία στο νήμα. Αν είχε πέρυσι μεγαλύτερα ναυάγια ή φέτος. Νηματοθέτη, ελπίζω να διαβάζεις.Ναι τύπε το θυμάμαι. Πυροβολούσαν κατα ριπας. Κάθε μέρα και καινούρια ναυάγια
Δεν ήμουν έτοιμος γι'αυτό το slide show σκατόφατσων, παντοδύναμε πατέρα του Δία. By the way πες του να μην γαμιέται τόσο πολύ.Τη επόμενη Πέμπτη 18/4
Σε αντίθεση με πολλούς συναγωνιστές, νομίζω ότι ο Αντώνης ήταν μια χαρά τυπάκος.Γιατί ρε χαιβανι νομιζεις οτι εχασε?
Κέρδισε τα λεφτακια του να μη τα σκορπάει για μια ανερχόμενη γκολντ ντιγκερ.
Ειλικρινά ορισμένοι απορω πως σκεφτεστε,αφου βλέπετε η αλλη γαμιεται για το χρημα και αν σας φυγει κλαιτε αντι να χαρείτε που δεν θα σας αδειάσει τη τσέπη.
Εγω αν ημουν το ιδιο μεντον Αντώνη θα έκανα και εφευγε οπως έφυγε.
Όχι ευχαριστώ. Μόνο εκνευρισμό μου δημιουργεί. Πιστεύω αν κάποιοι θα πήγαιναν μαζί της μονο για ξεπέτα και δυσαρεστεμενοι θα ήταν μετά.Αν κάνεις ενα γκάλοπ πανω απο το 90% των αντρών θα πήγαιναν με την καρίνα