Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556
Ο τύπος κολιεδακιας είχε μερικές πιθανότητες γιατί το γκομενάκι στο τηλέφωνο είπε στη φίλη της θα πάμε μια βόλτα μετά και βλέπουμε, όταν πλήρωσαν τον λογαριασμό μισά μισά εκεί ο κολιεδακιας έβαλε ταφόπετρα το γκομενάκι χαιρέτησε και έφυγε

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056
Ο τύπος κολιεδακιας είχε μερικές πιθανότητες γιατί το γκομενάκι στο τηλέφωνο είπε στη φίλη της θα πάμε μια βόλτα μετά και βλέπουμε, όταν πλήρωσαν τον λογαριασμό μισά μισά εκεί ο κολιεδακιας έβαλε ταφόπετρα το γκομενάκι χαιρέτησε και έφυγε
Συμφωνώ το μισά μισά ήταν η ταφόπλακα του "το ακούω" και "βαιμπάρουμε"

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Γι'αυτό χρειάζεται ένα sigma male. Να τις αφήσει να πληρώσουν ολόκληρο τον λογαριασμό. Έτσι γι' αλλαγή. Να βγει η κάθε πικραμένη που της έτρωγε ο γκόμενος τα λεφτά στον ηλεκτρονικό τζόγο. Να εκφέρει άποψη με ερμηνεία Μάρθας Βούρτση.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Μια χαρά ήξερε αυτή τι ήθελε . Γι αυτό άλλωστε κατεβηκε Αθήνα. Γαμπριλίκια πουτανιλίκια χωρις το κουτσομπολιό της επαρχιας. Επίσης μια χαρα ωραιοπαθής φαινόταν και χειριστική. Ειδε ρεφενέ και την έκανε. Δυο λέξεις ειπε. Οχι και χάρηκα. Οι βιζιτες λένε πιο πολλά.
Άμα ήθελε αυτό που λες ρε τύπε. Δεν θα πήγαινε σε εκπομπή στην τηλεόραση. Θα ερχόταν Αθήνα για μία εβδομάδα, θα κατέβαζε τίντερ, μπαντού, facebook dating, hi5, myspace, msn. Θα έπαιρνε την επιβεβαίωση που χρειαζόταν και μετά θα επέστρεφε στο χωριό της. Σαν κλασσικό ανασφαλές κοριτσακι. Το γεγονός πως είχε έπαρση είναι άλλη υπόθεση. Όταν όλοι της λένε πόσο όμορφη είναι συνέχεια. Φυσικά και θα νομίζει πως είναι μοντέλο. Όλοι νομίζω πως το ξέρουν, πως αν μία γυναίκα έπαιρνε τα κομπλιμέντα που παίρνει ένας μέσος άντρας σε ολόκληρη την ζωή του, θ' αυτοκτονούσε πριν μπει στα πρώτα άντα.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056

Συνημμένα

• soccer-futbol.gif
    soccer-futbol.gif
    653,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Είναι κριμα αυτό το έπος να παίζει μόνο μια φορά την βδομάδα
Πέρυσι στα τελευταία επεισόδια της σεζόν. Είχαν βάλει κατά ριπάς και έδειχνε νομίζω κάθε μέρα. Υπάρχει περίπτωση να το κάνουν και φέτος έτσι. Προσωπικά, το ελπίζω.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346
Πέρυσι στα τελευταία επεισόδια της σεζόν. Είχαν βάλει κατά ριπάς και έδειχνε νομίζω κάθε μέρα. Υπάρχει περίπτωση να το κάνουν και φέτος έτσι. Προσωπικά, το ελπίζω.
Ναι τύπε το θυμάμαι. Πυροβολούσαν κατα ριπας. Κάθε μέρα και καινούρια ναυάγια

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Ναι τύπε το θυμάμαι. Πυροβολούσαν κατα ριπας. Κάθε μέρα και καινούρια ναυάγια
Προτείνω στο τέλος της σεζόν. Να μπει ψηφοφορία στο νήμα. Αν είχε πέρυσι μεγαλύτερα ναυάγια ή φέτος. Νηματοθέτη, ελπίζω να διαβάζεις.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Τη επόμενη Πέμπτη 18/4
20240412_232646.gif
Δεν ήμουν έτοιμος γι'αυτό το slide show σκατόφατσων, παντοδύναμε πατέρα του Δία. By the way πες του να μην γαμιέται τόσο πολύ.
Από τις φάτσες και μόνο, περιμένω δυνατό περιεχόμενο.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Γιατί ρε χαιβανι νομιζεις οτι εχασε?
Κέρδισε τα λεφτακια του να μη τα σκορπάει για μια ανερχόμενη γκολντ ντιγκερ.
Ειλικρινά ορισμένοι απορω πως σκεφτεστε,αφου βλέπετε η αλλη γαμιεται για το χρημα και αν σας φυγει κλαιτε αντι να χαρείτε που δεν θα σας αδειάσει τη τσέπη.
Εγω αν ημουν το ιδιο μεντον Αντώνη θα έκανα και εφευγε οπως έφυγε.
Σε αντίθεση με πολλούς συναγωνιστές, νομίζω ότι ο Αντώνης ήταν μια χαρά τυπάκος.
Αυτή η άποψη που πρέπει όλοι να είναι πονηριδηδες αλητακοι, πραγματικά δεν με εκφράζει.

Η άλλη η καριολιτσα ψυχωτικη και καταναγκαστικη, ήταν τανα και σκατοψυχη, είπε τόσο ψυχρά το "όχι " σε επόμενη συνάντηση, ούτε καν είχε ίχνος ανθρωπιάς. Σκατοψυχη

Ο Αντωνάκης ΓΛΥΤΩΣΕ. Μπορεί να τον πλήγωσε, αλλά γραψτην στα αρχιδια σου ρε φίλε.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
Καλημέρα σε όλους
Αυτή τη Karina από Lithuania θαθελα να ήξερα υπάρχει άνδρας που τη πηδαει ή που θα βγει έξω μαζί της?

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
Αν κάνεις ενα γκάλοπ πανω απο το 90% των αντρών θα πήγαιναν με την καρίνα
Όχι ευχαριστώ. Μόνο εκνευρισμό μου δημιουργεί. Πιστεύω αν κάποιοι θα πήγαιναν μαζί της μονο για ξεπέτα και δυσαρεστεμενοι θα ήταν μετά.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom