θελω να πας εσυ στο παιχνιδι,και να σου φορτωσουν καμια φεμινιστρια "meetooδα",αγαμητη,με μωβ μαλλι και 30 γατες στο σπιτι, και τα καμπανακια της μητροτητας να βαρανε... τι φαση θα ητανε!!!!Τώρα θα έχει μόνο 300.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
First dates gr STAR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 576K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Είναι ναι. Αλλά πρώτον αυτός ήταν τελείως μαλάκας και δεύτερον αυτή ωραία ηταν αλλά ναυάγιο. Πιστεύω το πολύ τριλεπτο θα τον άφηνε. Κι αυτά τώρα που έλεγε για φαι σπίτι και ρομάντσο είναι του κώλου. Μόνο ο Τάσος θα γαμάει εκεί μεσα. Ο Τάσος θα την έσκιζε την βρώμα.Καλα, ας ανοιγε καμια πορτοφολα με οχι πολλα, καμια 10ρια κιτρινα και να τα κερνουσε ολα και θα δειτε αν πηδουσε η οχι
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΟΜΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.519
- Πόντοι
- 3.786
Μπα, πολύ γλυκούλης το έπαιζε ο τύπος,friend material. Friend zone με τη μία. Έχει πολλά να μάθει ο τύπος ακόμα.Καλα, ας ανοιγε καμια πορτοφολα με οχι πολλα, καμια 10ρια κιτρινα και να κερνουσε το τραπεζι και θα βλεπατε αν πηδουσε η οχι
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΟΜΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Είναι ναι. Αλλά πρώτον αυτός ήταν τελείως μαλάκας και δεύτερον αυτή ωραία ηταν αλλά ναυάγιο. Πιστεύω το πολύ τριλεπτο θα τον άφηνε. Κι αυτά τώρα που έλεγε για φαι σπίτι και ρομάντσο είναι του κώλου. Μόνο ο Τάσος θα γαμάει εκεί μεσα. Ο Τάσος θα την έσκιζε την βρώμα.
Τυπε απλα πραγματα, αμα ελεγε "ο λογαριασμος ειναι δικος μου και δε σηκωνω συζητηση" τωρα θα τον ειχε ακομα μεσα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα, πολύ γλυκούλης το έπαιζε ο τύπος,friend material. Friend zone με τη μία. Έχει πολλά να μάθει ο τύπος ακόμα.
Το παιζε φλωρακος αλλα ειχε παρελθον ντι-τζει (βεβαια να λεμε την αληθεια μονο για 5 μηνες απ οτι ειπε)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Θα γινόμουν viral.θελω να πας εσυ στο παιχνιδι,και να σου φορτωσουν καμια φεμινιστρια "meetooδα",αγαμητη,με μωβ μαλλι και 30 γατες στο σπιτι, και τα καμπανακια της μητροτητας να βαρανε... τι φαση θα ητανε!!!!
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.816
- Πόντοι
- 456
Πικρή αλήθεια. Από την άλλη δεν φταίει μόνο πως δεν πλήρωσε ολόκληρο το ραντεβού. Ο τύπος είπε πως έχει μάτσι μάτσι τατουάζ με την κολλητή του. Ποια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θα το έπαιρνε σοβαρά αυτό; Από την άλλη η μικρή δεν φαινόταν και πολύ διαθέσιμη. Μπορεί απλά να χρειαζόταν την προβολή από την εκπομπή και να γαμιέται ακόμα με τον πρώην της που τα είχαν 7 χρόνια. Όλα είναι πιθανά.Καλα, ας ανοιγε καμια πορτοφολα με οχι πολλα, καμια 10ρια κιτρινα και να κερνουσε το τραπεζι και θα βλεπατε αν πηδουσε η οχι
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.816
- Πόντοι
- 456
Βαρύ. Δεν θα το ευχόμουν ούτε σε εχθρό μου. Οριακά βγαλμένο μέσα από τους εφιάλτες μου.θελω να πας εσυ στο παιχνιδι,και να σου φορτωσουν καμια φεμινιστρια "meetooδα",αγαμητη,με μωβ μαλλι και 30 γατες στο σπιτι, και τα καμπανακια της μητροτητας να βαρανε... τι φαση θα ητανε!!!!
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.519
- Πόντοι
- 3.786
Φαινόταν από την αρχή αλλού το βλέμμα της, σαν να τον σκέφτεται ακόμα. Αν υπήρχε live στοίχημα θα πόνταρα σε άρνηση της.Πικρή αλήθεια. Από την άλλη δεν φταίει μόνο πως δεν πλήρωσε ολόκληρο το ραντεβού. Ο τύπος είπε πως έχει μάτσι μάτσι τατουάζ με την κολλητή του. Ποια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θα το έπαιρνε σοβαρά αυτό; Από την άλλη η μικρή δεν φαινόταν και πολύ διαθέσιμη. Μπορεί απλά να χρειαζόταν την προβολή από την εκπομπή και να γαμιέται ακόμα με τον πρώην της που τα είχαν 7 χρόνια. Όλα είναι πιθανά.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.968
- Πόντοι
- 3.656
Μπα, πολύ γλυκούλης το έπαιζε ο τύπος,friend material. Friend zone με τη μία. Έχει πολλά να μάθει ο τύπος ακόμα.
Αφού στα 23 τα έζησε όλα είπε
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Δεν είναι έτσι απλό και το ξέρεις. Αν ήταν έτσι θα γαμούσαν όλοι με ενα κέρασμα. Ούτε όσοι πλήρωναν πέρσι έκαναν τίποτα. Θέλει κι άλλα. Τέλοσπάντων ας το κάνουν καθημερινό όπως πέρσι να γελάμε.Τυπε απλα πραγματα, αμα ελεγε "ο λογαριασμος ειναι δικος μου και δε σηκωνω συζητηση" τωρα θα τον ειχε ακομα μεσα...
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.519
- Πόντοι
- 3.786
Και εγώ στα 10 μου νόμιζα ότι τα ξέρω όλα.Αφού στα 23 τα έζησε όλα είπε
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.968
- Πόντοι
- 3.656
Το παιζε φλωρακος αλλα ειχε παρελθον ντι-τζει (βεβαια να λεμε την αληθεια μονο για 5 μηνες απ οτι ειπε)
Ο καθένας ότι θέλει δηλώνει εκεί
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Άσε που μπορεί να ήρθε για να δείξει ότι έχει ζωή στην επτάχρονο μπήχτη της για να του πει μετά σάλια. Μόνο η ίδια ξέρει.Πικρή αλήθεια. Από την άλλη δεν φταίει μόνο πως δεν πλήρωσε ολόκληρο το ραντεβού. Ο τύπος είπε πως έχει μάτσι μάτσι τατουάζ με την κολλητή του. Ποια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θα το έπαιρνε σοβαρά αυτό; Από την άλλη η μικρή δεν φαινόταν και πολύ διαθέσιμη. Μπορεί απλά να χρειαζόταν την προβολή από την εκπομπή και να γαμιέται ακόμα με τον πρώην της που τα είχαν 7 χρόνια. Όλα είναι πιθανά.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.519
- Πόντοι
- 3.786
Η Πολωνή δήλωσε 27 και μοιάζει 34.Ο καθένας ότι θέλει δηλώνει εκεί
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.816
- Πόντοι
- 456
Και εμένα τύπε αυτή την ενέργεια μου έβγαζε από αυτό που έβλεπα. Υπάρχει πάντα ο παράγοντας πως ποτέ δεν ξέρεις με ακρίβεια τι σκατά σκέφτεται μία γυναίκα. Αλλά βάση την στάση της κατά την διάρκεια του «ραντεβού». Έβγαζε φουλ αμηχανία και σαν να ήθελε να φύγει στα μισά του.Φαινόταν από την αρχή αλλού το βλέμμα της, σαν να τον σκέφτεται ακόμα. Αν υπήρχε live στοίχημα θα πόνταρα σε άρνηση της.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.968
- Πόντοι
- 3.656
Η Πολωνή δήλωσε 27 και μοιάζει 34.
27 θα'ταν την τελευταία φορά που γαμήθηκε μάλλον
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Δηλαδή ο άλλος την ψέκαζε από τα 13 μέχρι τα 20; μωρέ μπράβο. Άντε τώρα αυτή να ξεκολλήσει. Καταστροφή σε όποιον πέσει. Μόνο για γαμήσι κάνει.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.816
- Πόντοι
- 456
Παίζει άνετα και αυτό. Που είναι απελπιστική κίνηση. Λέει ένα ρητό που λέμε στο χωριό μου. Hurt people, hurt people. Μπορεί και αυτή να ανήκει σε αυτή την σιχαμερή κατηγορία των πληγωμένων ατόμων, που πληγώνουν τους πάντες και τα πάντα. Χωρίς λόγο και αφορμή.Άσε που μπορεί να ήρθε για να δείξει ότι έχει ζωή στην επτάχρονο μπήχτη της για να του πει μετά σάλια. Μόνο η ίδια ξέρει.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.519
- Πόντοι
- 3.786
Εντάξει,κάποιες μεγαλοδείχνουν, αλλά πόσο πια!27 θα'ταν την τελευταία φορά που γαμήθηκε μάλλον
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.816
- Πόντοι
- 456
Πιο αξιόπιστο ελληνικό reality σε ηλικίες με διαφορά το Bachelor. Υπήρχε μία τύπισσα που δήλωνε 29 νομίζω. Και ήταν ολοφάνερα 29. Απλά χωρίς τα καλοκαίρια και τους χειμώνες μαζί.Εντάξει,κάποιες μεγαλοδείχνουν, αλλά πόσο πια!