poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 216
ρωτα τον και αν ξερει τη ρυθμιση του δανειου τη ΝΔΜαλακα μου αυτες ειναι πιο σημαντικες πληροφορίες και απο την μυστική συμφωνία των Βρυξελων
Σ ευχαριστουμε
ρωτα τον και αν ξερει τη ρυθμιση του δανειου τη ΝΔΜαλακα μου αυτες ειναι πιο σημαντικες πληροφορίες και απο την μυστική συμφωνία των Βρυξελων
Σ ευχαριστουμε
Τι μας λες ρε φίλε;;;; πωώ τωρα κατέρρευσε ο κόσμος γυρω μου και πως θα ζήσω.... Δεν πα να τους σερβίρουν και από το συσσίτιο της Εκκλησίας,εμείς περνάμε φίνα με τα σουργελα;;; Γέλιο και χαρά!!! Δωρεάν ψυχοθεραπεία. Φυσικά και ειναι όλα fake. Τα ναυάγια όμως είναι το real thing. Δώστε χωρίς έλεος!!! Θέλουμε κάθε μέρα Ζεν!!Με άνθρωπο από την παραγωγή φίλο που τυχαία συνάντησα και μιλήσαμε μου είπε τα εξής, τα ναυάγια άντρες και γυναίκες περνούν 100 ευρώ για την συμμετοχή τους, όσον αφορά τούς άντρες το να κάνει κάποιος αίτηση και τον φωνάξουν δεν σημαίνει ότι θα τον βγάλουν κιόλας, περνάνε από συνέντευξη και όσο πιο ναυάγια ειναι τόσες πιθανότητες έχουν να πάρουν μέρος, πολλές γυναίκες έχουν έρθει με το γκόμενο τους που της περίμενε να της πάρουν μόλις τελειώσει το γύρισμα, στο μαγαζί δεν υπάρχει καμία κουζίνα και κανένας σεφ και αυτά που δείχνει ότι και καλά μαγειρεύουν είναι μουφα,τα φαγητά είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και τα φέρνουν από γνωστό εστιατόριο, στο τέλος που φέρνουν και καλά το λογαριασμό για το ποιος θα πληρώσει απλά είναι για να δηλωθεί πρόθεση.
το ειχα γράψει ότι οι μισές κ βάλε που πάνε (ηλικίες μεχρι 40) έχουν ήδη γκόμενο...Με άνθρωπο από την παραγωγή φίλο που τυχαία συνάντησα και μιλήσαμε μου είπε τα εξής, τα ναυάγια άντρες και γυναίκες περνούν 100 ευρώ για την συμμετοχή τους, όσον αφορά τούς άντρες το να κάνει κάποιος αίτηση και τον φωνάξουν δεν σημαίνει ότι θα τον βγάλουν κιόλας, περνάνε από συνέντευξη και όσο πιο ναυάγια ειναι τόσες πιθανότητες έχουν να πάρουν μέρος, πολλές γυναίκες έχουν έρθει με το γκόμενο τους που της περίμενε να της πάρουν μόλις τελειώσει το γύρισμα, στο μαγαζί δεν υπάρχει καμία κουζίνα και κανένας σεφ και αυτά που δείχνει ότι και καλά μαγειρεύουν είναι μουφα,τα φαγητά είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και τα φέρνουν από γνωστό εστιατόριο, στο τέλος που φέρνουν και καλά το λογαριασμό για το ποιος θα πληρώσει απλά είναι για να δηλωθεί πρόθεση.
Ο Μεγας Δάσκαλος τα έχει πει επανειλημμένα: δεν υπάρχει ελλεηνιδα χωρίς γκόμενο, αν η ίδια δεν το θέλει.το ειχα γράψει ότι οι μισές κ βάλε που πάνε (ηλικίες μεχρι 40) έχουν ήδη γκόμενο...
23:30Mε τρομάξατε που διάβασα περί αλλαγής ώρας. Έντεκα δεν θα παίζει ή το πήγαν πιο μετά τα ζωντοβολα;
ισως δουμε και σκληρες σκηνες σεξ, αν το πανε πιο αργα...Mε τρομάξατε που διάβασα περί αλλαγής ώρας. Έντεκα δεν θα παίζει ή το πήγαν πιο μετά τα ζωντοβολα;
εισαι ρε μλκ παλαιος πασοκος εποχες μαστορακη με τα χαρτινα 3d που νομιζες οτι εβλεπες απο την τηλεοραση κουμπαρα.ισως δουμε και σκληρες σκηνες σεξ, αν το πανε πιο αργα...
εγω παντως για καλό και για κακό, ηδη προμηθευτηκα αυτα :
Τα είχες πάρει και εσύ?εισαι ρε μλκ παλαιος πασοκος εποχες μαστορακη με τα χαρτινα 3d που νομιζες οτι εβλεπες απο την τηλεοραση κουμπαρα.
οχι ρε μαν εγω πηγαινα δημοτικο τοτενες.Τα είχες πάρει και εσύ?
οχι ρε μαν εγω πηγαινα δημοτικο τοτενες.
ειναι ντροπη να μην ειναι μπακγκραουντ το φαρμακειο μαρτικα.
πρεπει να ηταν σιγουρα μεχρι προσφαταΚάθομαι και τα βλέπω στην αεροβική. Πολύ γέλιο αλλά ρε μύστες η Καρίνα δεν του επαγγέλματος;;;
παντως για πουρμπουαρ μονο εκεινο το ναυαγιο που βγηκε με την βουλγαρα ειχε προθεσηΜε άνθρωπο από την παραγωγή φίλο που τυχαία συνάντησα και μιλήσαμε μου είπε τα εξής, τα ναυάγια άντρες και γυναίκες περνούν 100 ευρώ για την συμμετοχή τους, όσον αφορά τούς άντρες το να κάνει κάποιος αίτηση και τον φωνάξουν δεν σημαίνει ότι θα τον βγάλουν κιόλας, περνάνε από συνέντευξη και όσο πιο ναυάγια ειναι τόσες πιθανότητες έχουν να πάρουν μέρος, πολλές γυναίκες έχουν έρθει με το γκόμενο τους που της περίμενε να της πάρουν μόλις τελειώσει το γύρισμα, στο μαγαζί δεν υπάρχει καμία κουζίνα και κανένας σεφ και αυτά που δείχνει ότι και καλά μαγειρεύουν είναι μουφα,τα φαγητά είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και τα φέρνουν από γνωστό εστιατόριο, στο τέλος που φέρνουν και καλά το λογαριασμό για το ποιος θα πληρώσει απλά είναι για να δηλωθεί πρόθεση.
πρεπει να την τρωει αραπης μπασκετμπολιστας που εχει περασει απο ελλαδα και παιζει σερβια τωραΕιναι κορη επιχειρηματια και πρωην προεδρου ομαδας που ηταν σουπερ λιγκ πριν μερικα χρονια, οποτε εχει απο πισω λεφτα....
Με τόσα στρέμματα πισινό, θέλει γαϊδουρινή λούτσα.πρεπει να την τρωει αραπης μπασκετμπολιστας που εχει περασει απο ελλαδα και παιζει σερβια τωρα
Μόνο ο Τάσος θα γαμάει.ισως δουμε και σκληρες σκηνες σεξ, αν το πανε πιο αργα...
εγω παντως για καλό και για κακό, ηδη προμηθευτηκα αυτα :
βλεπε μαριποζαΜε τόσα στρέμματα πισινό, θέλει γαϊδουρινή λούτσα.