Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Αν εχεις την καλοσυνη μην τον σφαξεις τον @cost2001 , βοηθαει και στα άλλα νηματα , ειναι δικός μας , σκουπιδιαζει

και ξαφνικά έχει και γνωστο για τα μεσα και τα έξω
Οι παρυφες της σοουμπιζ ειναι ανοιχτες για ολους τυπε...καλο ειναι που ξεβλαχευεται ο κοσμος...
Αλλα η σοουμπιζ ειναι επικινδυνη...να προσεχουν τις κωλοτρυπιδες του τα νεα παιδια!:woldman:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Μονο σβησε το μηνυμα τωρα μην το δει ο @raopau και φας καμιά αναφορά
Γιατι τα αποκλειστικά θεματα της σοου μπιζ τα έχει αυτος

Σε κοβω για ραντεβου θανάτου
Μπα κανένα ραντεβού τυπε μου, αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν ότι από χρόνια ήμουν άνθρωπος της τηλεόρασης, αυτές τής παρουσιάστριες που βλέπεις στα πρωιναδικα και καυλώνεις μια εποχή τής έπαιζα στα ποδαράκια μου. Αυτός ο roapau ποιος είναι??

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.421
Πόντοι
12.756
Μπα κανένα ραντεβού τυπε μου, αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν ότι από χρόνια ήμουν άνθρωπος της τηλεόρασης, αυτές τής παρουσιάστριες που βλέπεις στα πρωιναδικα και καυλώνεις μια εποχή τής έπαιζα στα ποδαράκια μου. Αυτός ο roapau ποιος είναι??

ειπε να προσεχεις την κωλοτρυπιδα σου ...
αυτος ειναι :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006

Εμενα ο πουστης ο θειος μου ειχε γυρισει απειρα βιντεο κλιπ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.421
Πόντοι
12.756

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
πορτο? :rolleyes: γαμαει το λεμονατο ειδικα αν εχει μπολικη σαλτσουλα.
Αναγκαστικά το πρωί έφυγα Αθήνα για να ψηφίσω και στο εκλογικό δίπλα βλέπω κοτόπουλα Πέτρος πείρα το πακέτο μου και ξαναγύρισα Πόρτο, του είπα του μάστορα να βάλει διπλή δόση σαλτσουλα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Με άνθρωπο από την παραγωγή φίλο που τυχαία συνάντησα και μιλήσαμε μου είπε τα εξής, τα ναυάγια άντρες και γυναίκες περνούν 100 ευρώ για την συμμετοχή τους, όσον αφορά τούς άντρες το να κάνει κάποιος αίτηση και τον φωνάξουν δεν σημαίνει ότι θα τον βγάλουν κιόλας, περνάνε από συνέντευξη και όσο πιο ναυάγια ειναι τόσες πιθανότητες έχουν να πάρουν μέρος, πολλές γυναίκες έχουν έρθει με το γκόμενο τους που της περίμενε να της πάρουν μόλις τελειώσει το γύρισμα, στο μαγαζί δεν υπάρχει καμία κουζίνα και κανένας σεφ και αυτά που δείχνει ότι και καλά μαγειρεύουν είναι μουφα,τα φαγητά είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και τα φέρνουν από γνωστό εστιατόριο, στο τέλος που φέρνουν και καλά το λογαριασμό για το ποιος θα πληρώσει απλά είναι για να δηλωθεί πρόθεση.
Δηλαδή τύπε μου, το μπου που εινσι ΔΕΞΑΜΕΝΗ ναυαγιων (από ψαροκαικα μέχρι Τιτανικους) ,πρέπει να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους , οι παραγωγοί της εκπομπής... πολλά τα ταλέντα για 100 χρόνια εκπομπών...

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Δηλαδή τύπε μου, το μπου που εινσι ΔΕΞΑΜΕΝΗ ναυαγιων (από ψαροκαικα μέχρι Τιτανικους) ,πρέπει να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους , οι παραγωγοί της εκπομπής... πολλά τα ταλέντα για 100 χρόνια εκπομπών...
Όχι μόνο δεξαμενή αλλά και τράπεζα ναυαγίων θα πρόσθετα εγώ!

Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
275
Πόντοι
21
Η Καρίνα χρειάζεται έναν τύπο Πριγκοζιν, έτσι κατέληξα.

Μπορεί να είναι κοντυτερος της και να μην γυμνάζεται τόσο όσο κάποτε, τρίτη ηλικία πλέον αλλά όταν λέει μαλακιες, θα την στρώνει με την μία και θα την κάνει γατάκι, όπως μόνο ένας Πριγκοζιν ξέρει.
Ο νοών νοειτο.
Τύπε ο κοντινότερος σε Πριγκοζιν που έχουμε στην Ελλάδα είναι ο Ραπτόπουλος :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Τύπε ο κοντινότερος σε Πριγκοζιν που έχουμε στην Ελλάδα είναι ο Ραπτόπουλος :confused:
Ο Πριγκοζιν είναι κσθαροαιμος ρωσικός υποκοσμος όμως, δεν παίζεις με τέτοια άτομα.
Ας τα έλεγε αυτά η Καρίνα μπροστά του, χωρίς κάμερες.

Ο Ραπτόπουλος είναι τέτοιος, εκτός από την εξωτερική -και καραφλη- ομοιότητα;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
kyvelitsakiri στο ινστα.
Είδα και παλιές φωτός της από facebook.Εχει βάλει ψεύτικο κωλο.Δηλαδη επιθέματα στα οπίσθια.Προσπαθει να μοιάσει στην Καρντάσιαν.Καμια σχέση από φωτός της όταν ήταν πιο μικρή.Μεταμορφωθηκε κυριολεκτικά!
Επίσης έχει πολλές φωτός από Μαϊάμι και Αμερική από πανάκριβα υπερπολυτελή ξενοδοχεία.
Τι να σας πω ρε παιδιά.Μηπως βιζιταρει;Για 25 Χρόνη τόσα πλούτη μου φαίνεται πολύ περίεργο...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Είδα και παλιές φωτός της από facebook.Εχει βάλει ψεύτικο κωλο.Δηλαδη επιθέματα στα οπίσθια.Προσπαθει να μοιάσει στην Καρντάσιαν.Καμια σχέση από φωτός της όταν ήταν πιο μικρή.Μεταμορφωθηκε κυριολεκτικά!
Επίσης έχει πολλές φωτός από Μαϊάμι και Αμερική από πανάκριβα υπερπολυτελή ξενοδοχεία.
Τι να σας πω ρε παιδιά.Μηπως βιζιταρει;Για 25 Χρόνη τόσα πλούτη μου φαίνεται πολύ περίεργο...
Ειναι κορη επιχειρηματια και πρωην προεδρου ομαδας που ηταν σουπερ λιγκ πριν μερικα χρονια, οποτε εχει απο πισω λεφτα....

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Ειναι κορη επιχειρηματια και πρωην προεδρου ομαδας που ηταν σουπερ λιγκ πριν μερικα χρονια, οποτε εχει απο πισω λεφτα....
Α οκ.Σιγουρα άτομο προβληματικό όμως για να έχει μεταμορφωθεί έτσι και με ψυχολογικά θεματα.Πλαστικη από πάνω έως κάτω.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μοιάσουν σε άλλες με την κακή έννοια όμως.
Κρίμα...

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Η Καρίνα χρειάζεται έναν τύπο Πριγκοζιν, έτσι κατέληξα.

Μπορεί να είναι κοντυτερος της και να μην γυμνάζεται τόσο όσο κάποτε, τρίτη ηλικία πλέον αλλά όταν λέει μαλακιες, θα την στρώνει με την μία και θα την κάνει γατάκι, όπως μόνο ένας Πριγκοζιν ξέρει.
Ο νοών νοειτο.

Έχει μια βάση αυτό....

Η κάθε ντίβα που το παίζει απαιτητική και δύσκολη, ψάχνοντας άντρες που μόνο σε χολυγουντιανές υπερπαραγωγές βρίσκονται, πάντα στο τέλος από έναν "τέτοιον" σαν αυτόν που περιγράφεις τον τρώει ή παρακαλάει να πηδηχτεί μαζί του και αυτό έιναι νόμος και πολλά τα παραδείγματα.... Ένας άντρας που ξέρει να σταθεί και έχει μια προσωπικότητα τις έχει για πίπες μόνο ολες αυτές και αν...

Και η αλήθεια είναι πως και ο άλλος με όνομα "Έρωτας" και στυλάκι αγαπούλη που ξεφτιλίζεται χαζογελώντας στο βωμο της τηλεθέασης , δεν πάει πουθενά.... Δεν καταλάβαινε καν να μιλήσει..... Λογικό που τον απέρριψε στεγνά πέρα από τις χαζές της δικαιολογίες που όλοι την έκραξαν...

Τελευταία τροποποίηση:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom