Anjelina2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2016
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ωραια κοπελα,αν και η Ανδριολατου που εφτιαξες και για αυτην θεμα,ειναι καλυτερη.
Μετριότητα,
Εγώ ξέρω μπαζάκια εδώ στην Θεσσαλονίκη που συμπεριφέρονται έτσι όχι ηθοποιούς !
Καλούτσικη αλλά έχει το κλασικό απαξιωτικό βλέμμα ελλεηνίδας που νομίζει ότι όλοι οι άνδρες πρέπει να προσκυνήσουν στο μουνί της για να πάρουν έστω και ένα βλέφαρο.
Kαλησπερα Αντζελινα, ειμαι ο Αλεξανδρος.έχει απαξιωτικό βλέμμα και τουπέ γιατί ακριβώς είναι όμορφη μορφωμένη και διαφορετική από αυτές που κηνυγάτε επειδή σας κάθονται εύκολα παλιοανώμαλοι βρωμιάρηδες.. έχετε μάθει στα εύκολακια που σας ανοίγουν τα πόδια από τη δεύτερη μέρα και τις καλές κοπέλες τις έχετε για πέταμα και τους φέρεστε λες και είναι η Μαρία της γειτονιάς σιχαμένοι....
τραβα πλυνε το μουνι σου που εχει πιασει τυριλα μωρη μπαζολα που ηρθες στο σαη να μας πεις ανωμαλους, αντε ξεκουβαλα αγαμητη σκροφαέχει απαξιωτικό βλέμμα και τουπέ γιατί ακριβώς είναι όμορφη μορφωμένη και διαφορετική από αυτές που κηνυγάτε επειδή σας κάθονται εύκολα παλιοανώμαλοι βρωμιάρηδες.. έχετε μάθει στα εύκολακια που σας ανοίγουν τα πόδια από τη δεύτερη μέρα και τις καλές κοπέλες τις έχετε για πέταμα και τους φέρεστε λες και είναι η Μαρία της γειτονιάς σιχαμένοι....
Kαλησπερα Αντζελινα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Εσυ μπηκες μετα απο επτα μηνες απλως για να μας πεις σιχαμενους?
Προφανως καποιος σου έκανε λαμογιά και τωρα πρεπει να την πληρωσουμε ολοι, καταλαβα.φίλε δενθα απαντούσα καν απλά με εκνευρίζει το ύφος σας.. και ναι είστε και σιχαμένοι και ανώμαλοι οι πιο πολλοί τουλάχιστον δεν εκτιμάτε τίποτα,..
έχει απαξιωτικό βλέμμα και τουπέ γιατί ακριβώς είναι όμορφη μορφωμένη και διαφορετική από αυτές που κηνυγάτε επειδή σας κάθονται εύκολα παλιοανώμαλοι βρωμιάρηδες.. έχετε μάθει στα εύκολακια που σας ανοίγουν τα πόδια από τη δεύτερη μέρα και τις καλές κοπέλες τις έχετε για πέταμα και τους φέρεστε λες και είναι η Μαρία της γειτονιάς σιχαμένοι....
τραβα πλυνε το μουνι σου που εχει πιασει τυριλα μωρη μπαζολα που ηρθες στο σαη να μας πεις ανωμαλους, αντε ξεκουβαλα αγαμητη σκροφα