Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Birmingham Live ASOT400....Σε 5 λεπτά LIVE ARMIN στα decks για όποιον ενδιαφερεταί .....hell yesssssssssssss!!!!!
Δυνατό...
Birmingham Live ASOT400....Σε 5 λεπτά LIVE ARMIN στα decks για όποιον ενδιαφερεταί .....hell yesssssssssssss!!!!!
coz Greeks know how to trance better mate....hahahaha...το set του Armin μαμεί....
Ω ναι είναι Πολωνή!!!
Και να θελε να το κρύψει...
Χαχα τι θέλει να πει ο ποιητής...;
Και Lucy λένε το σκυλάκι της και όχι αυτή προφανώς...
Ευα στο πούτσο μου ανέβα!!!
πλακα πλακα αυτο το μαγαζι εχει και γαμω τις γκομενες. .....μοιαζει σαν κατι κτιρια γυαλινα στην κηφισιας ,συγγρου. ...πολυοροφο
Aυτή εδώ είναι παίδες,επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος απτις 23.04!
Όποιος βρεθεί στο Μόναχο αν δεν την επισκεφθεί απλά θα χάσει...
Aυτή εδώ είναι παίδες,επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος απτις 23.04!
Όποιος βρεθεί στο Μόναχο αν δεν την επισκεφθεί απλά θα χάσει...
guys thx για την απόψη σας αλλά η συγκεκριμένη γκόμενα μόνο σαν πουτάνα δεν μου είχε φερθεί(εκτός κρεβατιού προφανώς γιατί το άθλημα το κατέχει),δηλαδή ήταν ναζιαρά,πολύ επικοινωνιακή,μου πήρε τζάμπα πίπα όπως έγραψα,είναι μουνάρα οπότε εγώ αρχικά ήμουν της απόψης να τη σπιτώσω στο νησί μου κανα 5ήμερο να τη γυρισώ στις γύρω παραλίες και τα κλαμπάκια.αυτό θα είναι σίγουρα το πιο οικονομικό,αλλά απτην άλλη σκέφτηκα ότι θα γίνω ρόμπας στο νήσι καθώς με ξέρουν εκεί(20τόσα χρόνια πάω διακοπές εκεί)και απτην άλλη αυτή ηλίθια είναι να τον τρώει τζάμπα;(δηλαδή με τα 300 ευρώ μεταφορικά απο πολωνία και άλλα τόσα φαγητά,ποτά περίπου 500ευρώ) εγώ πιστεύω ότι αξίζει...