life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
εσένα μωρό μου πότε θα σε φιλοξενήσω Αθήνα? ;)
Αμα εισαι ματσο.....ολα γινονται.....Βγαλε το καρνε κι ετοιμασου....
εσένα μωρό μου πότε θα σε φιλοξενήσω Αθήνα? ;)
Αμα εισαι ματσο.....ολα γινονται.....Βγαλε το καρνε κι ετοιμασου....
ελα μαζι μασ αποψε !!!!!!!!!!!!!!!
ελα μαζι μασ αποψε !!!!!!!!!!!!!!!
o yesssssssssssssssssss :-*γιατί είσαι Αθήνα μωρό μου?
o yesssssssssssssssssss :-*
Γιατί δεν πας σε κανα φτηνό νησάκι ρε παίχτη - τόσα υπάρχουν.αυτό θα είναι σίγουρα το πιο οικονομικό,αλλά απτην άλλη σκέφτηκα ότι θα γίνω ρόμπας στο νήσι καθώς με ξέρουν εκεί(20τόσα χρόνια πάω διακοπές εκεί)και απτην άλλη αυτή ηλίθια είναι να τον τρώει τζάμπα;(δηλαδή με τα 300 ευρώ μεταφορικά απο πολωνία και άλλα τόσα φαγητά,ποτά περίπου 500ευρώ) εγώ πιστεύω ότι αξίζει...
26αρα Πολωνέζα που μόλις τελείωσε τις σπουδές και δουλεύει σποραδικά πουτάνα για χαρτζιλική είναι..(έτσι μου λέει τλχ)
Δεν έχει τίποτα συμφοιτήτριες που να τέλειωσαν κι αυτές τώρα τις σπουδές τους και να θέλουν να έρθουν κι αυτές στην όμορφη Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές να "φχαριστηθούνε" ήλιο και θάλασσα?
Το site εδώ θα βρει τα κατάλληλα μέλη να τις αναλάβουν "επί προσωπικού" να τους δείξουν την Ελλάδα, τα μνημεία, τη νυχτερινή ζωή, τους μεζέδες, την Ακρόπολη, και το καυλί τους.
Θα μπορούσαν να μαζευτούν 50-55 να έρθουν με ένα πούλμαν, θα τους έρθει και πιο φτηνά η μεταφορά.
Τα έξοδα εδώ, πληρωμένα πες τους.
(Όχι τα ψώνια τους).
Δεν έχει τίποτα συμφοιτήτριες που να τέλειωσαν κι αυτές τώρα τις σπουδές τους και να θέλουν να έρθουν κι αυτές στην όμορφη Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές να "φχαριστηθούνε" ήλιο και θάλασσα?
Το site εδώ θα βρει τα κατάλληλα μέλη να τις αναλάβουν "επί προσωπικού" να τους δείξουν την Ελλάδα, τα μνημεία, τη νυχτερινή ζωή, τους μεζέδες, την Ακρόπολη, και το καυλί τους.
Θα μπορούσαν να μαζευτούν 50-55 να έρθουν με ένα πούλμαν, θα τους έρθει και πιο φτηνά η μεταφορά.
Τα έξοδα εδώ, πληρωμένα πες τους.
(Όχι τα ψώνια τους).
Δηλώνω παρών!
Kατάλαβα εσύ δεν θες Σ(ούλα) Ε(λα) Ξ(ανά)
αλλά Ν(τόντα) Ε(λα) Ξ(ανά)
P.s:@Solitonios mms://81.23.251.55/live01
βάλτο και θα με κτλαβείς!! ;)
Καλό, από που είναι?mms://81.23.251.55/live01