Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φερών 19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Φερών 19, 4ος όροφος

... προς ναυτιλλομένους! ;)

Νέο μαγαζί, στην άνωθεν διεύθυνση και όροφο. :bounce-glasses:
Στα κουδούνια χειρόγραφο "ΑΝΑΝΕΟΣΗ" (χε, χε) υπογραμμισμένο αχνά για να μη ξεφύγει η ευθεία. :idiot: Ομοίως στην είσοδο του διαμερίσματος. :idiot:
Χώρος υποδοχής λιτός (μια καρέκλα σαν καλαμιά στον κάμπο :rolleyes:) σαν να μην έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, καθαρός.
Ωράριο καθημερινά 11:00 έως 21:00 συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων (μη ρωτήσετε :knuppel:, ίδιο ωράριο). :dancing:
Από τις κορασίδες που υπέπεσαν στην αντίληψη, Ρωξάνη ξανθιά κοντό μαλλί 30αρα(+?) τούμπανο :rockon:, Αλίκη καστανόξανθη 25αρα (με ... δύσκολα Ελληνικά) συμπαθής και ευγενική. Λοιπές, νομίζω περί τις τέσσερεις, ανάλογα με το ωράριο και τα ρεπό.
Τιμή 80€ (χωρίς όμως να συζητηθούν ... "εξειδικευμένα" θέματα). :-
Χωρίς άποψη για τα ... υπόλοιπα αφού δεν υπήρξε "συνεστίαση".
Πεποίθηση ότι πρόκειται περί ... "εξοχικού κέντρου - χασαποταβέρνας" με όλα τα κομφόρ, όπως ψησταριά, κάρβουνα, μπριζόλες κλπ :grin:

Υ.Γ. Σε περίπτωση που κριθεί ότι πρέπει να ανοιχτεί νέο thread παρακαλώ για την σχετική μέριμνα.
κανε ενα πμ του ζερο να το φτιαξει,
δλδ να βαλει σ αυτο εκτος και να ανοιχτει ενα αλλο για τον τεταρτο...
εκτος να τα λεμε ολα εδω,
απλα μη μπερδευτουμε με το ασανσερ πανω-κατω :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
κανε ενα πμ του ζερο να το φτιαξει,
δλδ να βαλει σ αυτο εκτος και να ανοιχτει ενα αλλο για τον τεταρτο...
εκτος να τα λεμε ολα εδω,
απλα μη μπερδευτουμε με το ασανσερ πανω-κατω :2funny:

Έχω φτιάξει ήδη thread με τίτλο "Φερών 19, 4ος όροφος", με όλο το παραπάνω περιεχόμενο. Χρειάζεται κάτι άλλο? :think:
Όσον αφορά για το ασανσέρ, έ πετάξου με τα πόδια δυό όροφοι είναι! ;) Εγώ, πάντως τότε :cool2:, βρήκα συνωστισμό πάνω-κάτω ...!!! :2funny: 

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Κανά νέο από δω (6ος ορ.)? Κανεις εκανε καμια επισκεψη προσφατα να μας πει περι του ροστερ??

Θελω να επισκεφτω αλλά το ρημαδι δεν εχει δημοσιευσει ποτε τηλεφωνο για να μην τραβιεμαι αδικως. Δεν ειμαι και της τσαρκας λογω περιορισμενου χρονου

ή τηλ με ΠΜ αν εχει κανεις πληζ.

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μετα τη δουλεια σημερα λεω να επισκευτω το ιδρυμα
ξερει καοιος αν η χριστηνα εχει γυρισει η αν δουλευει σημερα η μαρινα ?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα μετα τη δουλεια σημερα λεω να επισκευτω το ιδρυμα
ξερει καοιος αν η χριστηνα εχει γυρισει η αν δουλευει σημερα η μαρινα ?

Χριστίνα ΤΕΛΟΣ! :'(
Και εις άλλα με υγεία! :-*

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Τιμή 80€ (χωρίς όμως να συζητηθούν ... "εξειδικευμένα" θέματα).

Πρόταση : Όσοι μπαίνουν στο εν λόγω μαγαζί να ρωτάνε τιμή και μόλις τους λένε 80 ευρώ να βάζουν τα γέλια και να λένε : Όλα τα άλλα μαγαζιά το έχουν 60 πλέον.Στο 80άρι μείνατε εσείς ακόμα?Και να φεύγουν.Άμα το κάνουν οι 9 στους 10 αυτό να σου πω εγώ μετά για πότε το κατεβάζουν στο 60άρι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πρόταση : Όσοι μπαίνουν στο εν λόγω μαγαζί να ρωτάνε τιμή και μόλις τους λένε 80 ευρώ να βάζουν τα γέλια και να λένε : Όλα τα άλλα μαγαζιά το έχουν 60 πλέον.Στο 80άρι μείνατε εσείς ακόμα?Και να φεύγουν.Άμα το κάνουν οι 9 στους 10 αυτό να σου πω εγώ μετά για πότε το κατεβάζουν στο 60άρι
και το Π.Α.ΜΕ. τα ιδια λεει..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  και νομιζειs οτι θα πετυχει αυτο?  αφου το καθε μαγαζι γνωριζει τιs τιμεs του αλλου. αφου εχουν τιs διασυνδεσειs και τιs πληροφοριεs τουs.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
παίδες ξυπνάτε, μασάζ κατ' όικον μια ώρα 70 ευρώ full! στα μασάζ "studio" με κανα 60άρι κ άν!

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο επισκεψη μου την προηγουμενη εβδομαδα ειχε μαρνα μια ξανθια μια σαν κινεζουλα και μια μελαχρινη με μακρυα μαλλια τουμπανο που μου γιαλησε πολυ συγνωμη δεν θυμαμαι ονοματα τελικα πηρα μαρινα στα σιγουρα καλο μασαζ 30 λεπτα ξεσουφοτο κλαρινο μπριζολα σκουφατη φυσικα,και ξεσκουφοτο παλι τελειωμα για ν τα ρουφιξει ολα

πολυ καλη αλλα απο προσωπο δεν λεει τιποτα

μου εχει κατσει ομως η μελαχινη  εχουμε πληροφοριες??

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μετα απο επισκεψη μου την προηγουμενη εβδομαδα ειχε μαρνα μια ξανθια μια σαν κινεζουλα και μια μελαχρινη με μακρυα μαλλια τουμπανο που μου γιαλησε πολυ συγνωμη δεν θυμαμαι ονοματα τελικα πηρα μαρινα στα σιγουρα καλο μασαζ 30 λεπτα ξεσουφοτο κλαρινο μπριζολα σκουφατη φυσικα,και ξεσκουφοτο παλι τελειωμα για ν τα ρουφιξει ολα

πολυ καλη αλλα απο προσωπο δεν λεει τιποτα

μου εχει κατσει ομως η μελαχινη  εχουμε πληροφοριες??
πρεπει να λες μια ονοματι Ευγενια. Εγω ειχα δει μια με αυτη την περιγραφη και ονομα πριν 2 μηνες περιπου και ητανε οντως τουμπανο και την ειχα βαλει στα υποψιν. Πηγα 2 φορες για τεστ, και τις 2 ηταν μπίζι και εφυγα. Ισως αυτο κατι να λεει... Ειχα ρωτησει κι εγω τοτε αν ξερει κανεις τπτ αλλα δεν πηρα απαντηση. Οποτε μην περιμενεις κι εσυ αδικα, η ενημερωση τελευταια δινεται με συνταγη γιατρου εδω μεσα.

Εγω λεω να την κανω σιγα σιγα απο τα λαδομαγαζα. Βαρεθηκα, ολο τα ιδια και τα ιδια μπαζολεν, τα  :tits: εξαφανιστηκαν, οι μορφονιες πηγαν για μπανια, οποτε τα κουβαδακια μας και για κανα μπανιο και απο Σεπτεμβρη βλεπουμε  :-*

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Εγω λεω να την κανω σιγα σιγα απο τα λαδομαγαζα. Βαρεθηκα, ολο τα ιδια και τα ιδια μπαζολεν, τα  :tits: εξαφανιστηκαν, οι μορφονιες πηγαν για μπανια, οποτε τα κουβαδακια μας και για κανα μπανιο και απο Σεπτεμβρη βλεπουμε  :-*

Δεν έχεις και άδικο, αγαπητέ συναγωνιστά! :hmm:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
.. να υπενθιμησω προς το υπηρετικο προσωπικο του μαγαζιου οτι κατω στα κουδουνια εχουν βγαλει το χαρτακι...και το μονο που εχει μεινει ο μαρκαδορος ο κοκκινος που γραφει 6ος πανω στο μαρμαρο.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έχει  αλλάξει  θέση  το  κουδούνι.  Είναι  πλέον  στην  κάτω  σειρά.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
.. να υπενθιμησω προς το υπηρετικο προσωπικο του μαγαζιου οτι κατω στα κουδουνια εχουν βγαλει το χαρτακι...και το μονο που εχει μεινει ο μαρκαδορος ο κοκκινος που γραφει 6ος πανω στο μαρμαρο.

Έχει  αλλάξει  θέση  το  κουδούνι.  Είναι  πλέον  στην  κάτω  σειρά.

Το νέο κουδούνι είναι στη δεύτερη από αριστερά στήλη (από τις τέσσερεις), το τελευταίο κάτω κάτω, με χειρόγραφο χαρτάκι "ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ 6ος", σε αντικατάσταση της προηγούμενης μπρούτζινης πινακίδας! :cool2:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Avnanismos.jpg

ιδού η κατάντια μας....

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...λοιπον οσοι εχουν την απορια για το λεγομενο μελαχροινο ονοματι ευγενια,....μην περιμενουν και πολλα....οι υπηρεσιες στο ημισυ και λιγο ξεπετουλα-το μονο καλο ειναι το βυζι της και αυτο να μην το ζουλας και πολλυ...οχι εδω ..οχι εκει.. :headbang:..μια αλεξανδρα ξανθια που ειδα λιγο τουμπανιστη :boobies: οσο ειδα,τι ξερουμε??

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Mια Αλεξάνδρα  βαμένη σαν ξανθοκάστανη-- με θηλυκό  σώμα-- όχι πολυ λεπτή,  και με πονηρό βλέμμα=
ειναι καλή
αν είναι η ίδια- που ήταν  και παλιά εκεί με την κα έλενα (gilf)- αλλά ίσως να μην είναι η ίδια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom