Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φερών 19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Το Κηφ 18 προσφερει "εδεσμα". Οχι με την πρωτη πάντως. Ειναι ένα από τα δυο (το άλλο, Δεριγνι) που εφαγα χυλοπιτα την πρωτη φορα...
Το αστερι εκει ειναι η μιλφαρα κυρια Ρενα. και κατι αλλα μιλφ, πριν απο μηνες πολωνιδια.
Ησυχος χωρος, διακριτικος. για μιλφακηδες. η σεριφισα κυρια Μαιρη πολυ πονηρη και συζητισιμη.

Ας εινε καλα ο μετρ Ζερο που μου άνοιξε τα ματια...

Μιλάμε για την κυρία Μαίρη που είναι και στο Χαλάνδρι;

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
έχω παει 5 φορες και ολο ξεχναω να ζητησω ενα τηλ του Φ19. αν εχει κανεις πληζ με πμ γιατι δεν εχουν βαλει ποτε τηλ σε αγγελια.
ή αν ξερει κανενας αν θα ειναι ανοιχτα αυριο που ειναι αργια.

θενξ :helpplea: :helpplea:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
2 ωρες μετα το ματς με τα  :tits: της Βικυς απο Μαρνη 28, ειπα να κανω ενα συγκριτικο με τη συνονοματη της και  :tits: της Μονης Προδρομου. Στην κατω πορτα πετυχα ωριμο συναγωνιστη να βαραει το κουδουνι και απεχωρησα για να μη φερω αλληλους εις embarassing θεση. ριξε ενα πμ μεγαλε αν διαβαζεις εδω  :grin: :grin:

by the way, εχει δει κανεις την ξανθια κομμωτρια διπλα επι της Αριστοτέλους?  :o :o :o :o :o τούμπανοοοοοο

ετσι πηγα Φ19 και ατυχως επελεξα μιλφ Ναταλια. Φτωχη συμμετοχη για τα στανταρ του μαγαζιου. Εδω παω για τη συμμετοχη όχι για τα κάλλη (ποια???). Δεν πειραζει όμως, η δουλεια εγινε και πεφτω να ξαπλαρω γιατι ειμαι και καποιας ηλικιας και 2 σερι δεν παλευονται, χεχε

cheers μαγκες!

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Πετάχτηκα χτες το απόγευμα από εκεί, να ρίξω μια ματιά για μιλφ.
Σέριφ η Ελένη (πρώην 3ης Σεπτεμβρίου 25): ξανθιά 45άρα ρωσίδα, με μπόλικα παραπανίσια κιλά, αγελαδίσιες βυζάρες για άρμεγμα, και εκπληκτικά μικρά μπλε μάτια.
Παρήλασαν οι εξής:
Άννα (νεαρή ξανθιά)
Ναταλία (έχει αναφερθεί και πιο πάνω -αδιάφορη)
Μαρίνα (ξινισμένη μαυρομάλλα 30άρα)
και άλλη μία που δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα.
Διάλεξα Ελένη, μου εξήγησε ότι γίνεται το ίδιο πρόγραμμα με το 3ης Σεπτεμβρίου 25 και μπήκα.
Στο ζουμί τώρα:
Μισή ώρα πολύ καλού μασάζ (όχι επαγγελματικού ακριβώς, αλλά σε σημεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι έτσι) και στο τέλος καλαμάκι και μπριζόλα, όπου και κατέθεσα πολύ γρήγορα, μιας και ήθελα να επισκεφτώ σπιτάκι μετά.
Έλα, όμως, που ήταν όλα κλειστά, λόγω των μπατσαίων  :headbang: :headbang:

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πετάχτηκα χτες το απόγευμα από εκεί, να ρίξω μια ματιά για μιλφ.
Σέριφ η Ελένη (πρώην 3ης Σεπτεμβρίου 25): ξανθιά 45άρα ρωσίδα, με μπόλικα παραπανίσια κιλά, αγελαδίσιες βυζάρες για άρμεγμα, και εκπληκτικά μικρά μπλε μάτια.
Παρήλασαν οι εξής:
Άννα (νεαρή ξανθιά)
Ναταλία (έχει αναφερθεί και πιο πάνω -αδιάφορη)
Μαρίνα (ξινισμένη μαυρομάλλα 30άρα)
και άλλη μία που δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα.
Διάλεξα Ελένη, μου εξήγησε ότι γίνεται το ίδιο πρόγραμμα με το 3ης Σεπτεμβρίου 25 και μπήκα.
Στο ζουμί τώρα:
Μισή ώρα πολύ καλού μασάζ (όχι επαγγελματικού ακριβώς, αλλά σε σημεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι έτσι) και στο τέλος καλαμάκι και μπριζόλα, όπου και κατέθεσα πολύ γρήγορα, μιας και ήθελα να επισκεφτώ σπιτάκι μετά.
Έλα, όμως, που ήταν όλα κλειστά, λόγω των μπατσαίων  :headbang: :headbang:

τη μαρινα την ειχα πηδησει απειρες φορες στο πατησιων  175 παλια
πολυ καλη ειναι κ τα καταπινε κ ολα

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μου φάνηκε πολύ ξινή, ρε γαμώτο, και λέω "θα μου τη σπάσει, άσε μην πάει τζάμπα το 80άρι".  Την άλλη φορά  :grin:

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μου φάνηκε πολύ ξινή, ρε γαμώτο, και λέω "θα μου τη σπάσει, άσε μην πάει τζάμπα το 80άρι".  Την άλλη φορά  :grin:

ειναι ευκολη :booty:, κανε οτι θες μαζι της :2on1:, απλα να εισαι τρυφερος
και να της λες τι θες την ωρα του πηδηματος :knockinb:,οχι πριν  :s&m_3:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
καποιος συναδελφος εγραψε καπου εδω μέσα προ ημερων ότι το μαγαζι κλεινει ή εκλεισε.
πάντως αγγελια δεν εχει πια (ειχε μονιμα μεχρι προσφατα).
ξερει κανεις?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
καποιος συναδελφος εγραψε καπου εδω μέσα προ ημερων ότι το μαγαζι κλεινει ή εκλεισε.
πάντως αγγελια δεν εχει πια (ειχε μονιμα μεχρι προσφατα).
ξερει κανεις?

λειτουργεί κανονικά το μαγαζί.
Αλλο ειναι αυτο που εχει κλεισει εδώ και κανενα 3μηνο περίπου στην Φερών (πιο πάνω στον αριθμό 7 ή 9 , 1ος οροφος) αν θυμαμαι καλά

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
λειτουργεί κανονικά το μαγαζί.
Αλλο ειναι αυτο που εχει κλεισει εδώ και κανενα 3μηνο περίπου στην Φερών (πιο πάνω στον αριθμό 7 ή 9 , 1ος οροφος) αν θυμαμαι καλά
το 7 ηταν που εκλεισε.
θενξ

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Πρόσφατη επίσκεψη εδώ.

1. Νεα σερίφισσα μελαχροινή ασχημη γκιλφ 50+, δε μου συστηθηκε, δεν προσφερθηκε για θεραπεια. Θεία Ελένη αγνοείται, μου είπαν ότι σταματησε, αν ξερει κανεις ας γραψει πληζ.

2. Φτωχό ρόστερ 2 τεμάχια μόνο (από 4 που ήταν συνηθως). α) Η χιλιοψεκασμενη Μαρινα, το υπακουο ρωσοβλαχακι το οποιο και τελικα πηρα, μια απο τα ιδια δηλαδη... ισως και χειροτερα. β) Αννα, καλο κορμι και φάτσα, 30+-, πιπινοδείχνει αλλά την απέφυγα καθως είχα συστασεις εγκυρες προς τουτο... λογω μικρης συμμετοχης

Κατα τα λοιπα, μαλλον το μαγαζι περασε σε αλλα χερια: οταν εβγαινα, εκτος απο τη μικρη Αννα, ηταν αλλα 2 αραδιασμενα στους καναπεδες, ξανθα και πολυ τουμπανα, μικρα σχετικα, κατω απο 30 μαλλον. Ειναι η δευερη φορα που μου τυχαινει να βλεπω εξτρα "υλικο" κατα την αποχώρηση... Τι γινεται εκει?? Απο μιλφομαγαζο παει να γινει πιπινομαγαζο??  :huh: :huh: :huh:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Πρόσφατη επίσκεψη εδώ.

1. Νεα σερίφισσα μελαχροινή ασχημη γκιλφ 50+, δε μου συστηθηκε, δεν προσφερθηκε για θεραπεια. Θεία Ελένη αγνοείται, μου είπαν ότι σταματησε, αν ξερει κανεις ας γραψει πληζ.

2. Φτωχό ρόστερ 2 τεμάχια μόνο (από 4 που ήταν συνηθως). α) Η χιλιοψεκασμενη Μαρινα, το υπακουο ρωσοβλαχακι το οποιο και τελικα πηρα, μια απο τα ιδια δηλαδη... ισως και χειροτερα. β) Αννα, καλο κορμι και φάτσα, 30+-, πιπινοδείχνει αλλά την απέφυγα καθως είχα συστασεις εγκυρες προς τουτο... λογω μικρης συμμετοχης

1. Αυτή είναι πρώην σερίφισσα του Μαρνη 28 και 3ης Σεπτεμβρίου 25. Παλιά εκανε και μασαζ.
2. Αννα πολύ ομορφούλα Ρωσίδα δειχνει 25 ετων, αν και ειναι 30, αλλά ουτε μασαζ ξέρει, ουτε στα υπολοιπα ειναι καλή...Καλώς έκανες και την απέφυγες.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
1. Αυτή είναι πρώην σερίφισσα του Μαρνη 28 και 3ης Σεπτεμβρίου 25. Παλιά εκανε και μασαζ.
2. Αννα πολύ ομορφούλα Ρωσίδα δειχνει 25 ετων, αν και ειναι 30, αλλά ουτε μασαζ ξέρει, ουτε στα υπολοιπα ειναι καλή...Καλώς έκανες και την απέφυγες.
ρε συ ζερο...η ειρηνη η ψηλη ειναι...?

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πρόσφατη επίσκεψη εδώ.

1. Νεα σερίφισσα μελαχροινή ασχημη γκιλφ 50+, δε μου συστηθηκε, δεν προσφερθηκε για θεραπεια. Θεία Ελένη αγνοείται, μου είπαν ότι σταματησε, αν ξερει κανεις ας γραψει πληζ

Τράβα μια βόλτα από 3ης Σεπτεμβρίου 25.Εκεί είναι εδώ και λίγες μέρες.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μιλάς για άλλη Ελένη, byron. Η πρώην σερίφισσα Ελένη της Φερών δεν έχει καμία σχέση με τη θεία Ελένη.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μιλάς για άλλη Ελένη, byron. Η πρώην σερίφισσα Ελένη της Φερών δεν έχει καμία σχέση με τη θεία Ελένη.

Μιλάω για την Ελένη που ήταν μέχρι πριν 10 μέρες περίπου στη Φερών και μετά πήγε για λίγο στη Χέυδεν και τώρα είναι 3ης Σεπτεμβρίου 25.
Κοντούλα, γεματούλα, με πράσινα μάτια, με βύζους μεγάλους, Milf.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ακριβώς, την έχω πάρει (το γράφω πιο πάνω).
Απλώς διευκρινίζω ότι δεν είναι η γνωστή "θεία Ελένη", την οποία ψάχνουμε κάτι μήνες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom