Το είχα αγοράσει το Καλοκαίρι. Μου έστειλαν 2+1 μπουκαλάκια με κάπου 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Το άρωμά του θυμίζει το CHROME του AZZARO και μάλλον είναι καλύτερο.
Ομολογώ ότι όντας μπλεγμένος -ψιλολογοδοσμένος και πνιγμένος με δουλειές από το καλοκαίρι μέχρι τώρα με καμάκι δεν ασχολήθηκα.
Ωστόσο αν το συγκρίνεις με άλλα αρώματα, αξίζει. Πρόσεξα ότι η αρραβωνιαστικιά μου το ξεχωρίζει ανάμεσα σε 20-25 αρώματα που έχω τα οποία είναι όλα ακριβότερα. Γνωστές μας μου το έχουν παινέψει και λέγαν ότι είναι καταπληκτικό και φίλοι που το μύρισαν μέσα σε ορθάδικα με κάργα τσιγαρίλα με ρωτούσαν ποιό είναι για το πάρουν.Πρόσεξα ότι όταν φοράς αυτό και περνάς δίπλα από γκόμενες στο άσχετο γυρνάνε πιο συχνά σε σχέση με άλλα κοινά αρώματα.
Από εκεί και πέρα επειδή με καμάκι δεν ασχολήθηκα από τη στιγμή που το πήρα δεν μπορώ να σου πω περισσότερα. Αν είναι πάντως να δώσεις λεφτά για άλλο άρωμα και να πετάξεις κανένα 100σταρικο για BOSS,TRUSSARDI,FLORIS και άλλα ακριβά αρώματα, μη το συζητάς, προτίμα αυτό!
Κι αν σε ρωτάνε άσχετοι ποιό άρωμα είναι να μην τους λες. Λέγε τους ότι είναι CHROME AZZARO κι ασε τους να ψάχνονται ...