Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ε τοτε γιατι δεν κοβεις και ένα δακτυλο από το χερι σου να εισαι ακομια πο ασυνηθιστο?
ε τοτε γιατι δεν κοβεις και ένα δακτυλο από το χερι σου να εισαι ακομια πο ασυνηθιστο?
κατά τα αλλα όταν σας κατατασουν στους ψυχικα αρρωστους εχουν λαθος,
μια κατηγορια ψυχικης αρρώστιας είναι η ομοφυλοφιλια , υποκατηγορια του μαζοχισμου, η πιο διαδεδομενη.
ε ναι και αυτοι που δεν τρων κρεας τις τεταρτες, για τρελο λογο το κανουν , αλλα τουλάχιστον δεν βλαπτουν την σωματικη τους ακεραιοτητα, είναι πιο ηπια η τρελα τους.
Εχω παντως παιδια εχω μπερδευτει... τι ειναι τρανς τι ειναι κουιρ τι ειναι κρος τι ειναι σιμειλ τι ειναι ιντερσεξ τι ειναι σισσυ τι ειναι...τζεισον αντιγονη τι τι τι...
Που ειναι οι παλιες έποχες που υπηρχε το μουνι κι ο πουτσος και τελος!
ε ναι και αυτοι που δεν τρων κρεας τις τεταρτες, για τρελο λογο το κανουν , αλλα τουλάχιστον δεν βλαπτουν την σωματικη τους ακεραιοτητα, είναι πιο ηπια η τρελα τους.
Εχω παντως παιδια εχω μπερδευτει... τι ειναι τρανς τι ειναι κουιρ τι ειναι κρος τι ειναι σιμειλ τι ειναι ιντερσεξ τι ειναι σισσυ τι ειναι...τζεισον αντιγονη τι τι τι...
Που ειναι οι παλιες έποχες που υπηρχε το μουνι κι ο πουτσος και τελος!
Γυναίκα και θρησκεία δεν πάνε μαζί.
Από τη μία η ηλιθιότητα και από την άλλη ο φανατισμός χωρίς λογική
Και οι δύο χρειάζονται ψυχίατρο άνδρα
Ας σε ενημερώσω λοιπόν, για να γνωρίζεις αν βλάπτει η όχι την υγεία η εν λόγω θρησκεία. Η ορθόδοξη εκκλησία έχει τις εξής νηστείες: 40 μέρες πριν το Πάσχα, 40 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τον 15Αύγουστο (15 μέρες) και των Αγίων Αποστόλων. Ακόμα κάθε Τετάρτη και κάθε Παρασκευή. Το σεξ απαγορεύεται κατά τη νηστεία, 3 μέρες πριν κοινωνήσεις και τη μέρα που κοινωνάς. Δηλαδή: όχι την Τετάρτη (νηστεία), όχι την Πέμπτη ( 3 μέρες πριν κοινωνήσεις), όχι την Παρασκευή (νηστεία), όχι το Σάββατο (1 μέρα πριν κοινωνήσεις), όχι την Κυριακή (κοινωνάς). Επιτρέπεται Δευτέρα και Τρίτη ΑΝ 1.δεν πέφτεις σε νηστεία 2. Αν η γυναίκα σου δεν έχει περίοδο ή δεν είναι έγκυος ή αν δεν έχει ακόμα σαραντήσει και απογαλακτήσει. Αν κάποιος προσπαθήσει να τηρήσει αυτές τις οδηγίες, μάλλον θα τρελαθεί και θα πάει σε Νοσοκομείο. ΦΥΣΙΚΑ ο μέσος υποκριτής που δηλώνει Ορθόδοξος θα προσποιηθεί ελαφριά άγνοια και θα σου πει την παροιμία. Στο φαί και στο γαμίσι, ο Θεός δεν κάνει κρίση. ότι μας βολεύει, με λίγα λόγια
Ίσα - ίσα. Ηλιθιότητα και φανατισμός ταιριάζουν
Οι υποκριτές και πισωγλέντιδες παπάδες θέλουν να λένε στον κόσμο πως να ζει την ζωή του και τι είναι σωστό ή λάθος και αυτοί κάνουν άλλα στα παρασκήνια και τρώνε και γαμιούνται.
Και οι γυναίκες τα κλασικά θύματα των μεγαλοαπατεώνων και μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αυτά τα πρότυπα οι ηλίθιες.
Χεράκι χεράκι πάνε.
Αν ειναι γυναικεια η τρυπα...μεσα με τα χιλια!!!
εξισωνετε ορθοδοξια με ισλαμ??