Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Δεν εχω φαει κολλημα καλε, απλα δεν εχουμε πιασει ακομη την κουβεντα για τους μαυρους...... :-)
Δεν εχω φαει κολλημα καλε, απλα δεν εχουμε πιασει ακομη την κουβεντα για τους μαυρους...... :-)
μμμμ πανω-κατω ολοι στα 15-16εκ ειναι περιπου!
Μάλλον κανονικη θα ελεγα, οχι ομως και μικρη!
μικρη ειναι ρε φιλε εδω μεσα εμες την εχουμε ολοι πανω απο 20 εκατοστα
Χεχεχεχε!!! ναι εεεε :-)
Δηλαδη τι να πω και εγω που μου ειναι 10εκ. και κανονικα 4εκ????
εσυ εισαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα
αυτοι οι μαυροι και τα πακια γαμανε κανα μουνι η μονο με σας ξεχαρμανιαζουν?
Εεε ειναι γενικα δυσκολο να βρουνε γυναικα, ενω με εμας ξερουνε οτι δεν υπαρχει θεμα!
Γιατι παντα μιλαμε με βαση τη λογικη του "βελτιστου" και οχι για τη λογικη του "το μη χείρων βέλτιστον!".ρε τεντι αυτοι ποου ανεβαζεις με τις ορμονες και τις πλαστικες εχουν γινει σαν γυναικες τι σχεση εχουν με τον μεσο πουστη με περουκα που μοιαζει με καρναβαλος?
Αααα το εχω πει εγω αυτα και με κοροϊδέψανε λιγες σελιδες πριν......καταλαβα ευτυχως που υπαρχεται και εσεις αλλιως θα βιαζαν τις ελληνιδες στον δρομο κοινωνικο εργο κανετε
Αααα το εχω πει εγω αυτα και με κοροϊδέψανε λιγες σελιδες πριν......
έλα ρε δύσκολη εγγραφή τι λέειαμα παψεις να ποσταρεις πουτσες εκει να δεις κοινωνικο εργο
αμα παψεις να ποσταρεις πουτσες εκει να δεις κοινωνικο εργο
Μα δεν μπορω βρεεε.... ειμαι εθισμενη στην πουτσα! τι να κανω???
δεν ντρεπεται του αρερσει η ξευτιλα, αυτή είναι η ανωμαλια του, το βιτσιο του, η πουστια του και το δειχνει. είναι επιδειξιας πουστης.δεν ντρεπεσαι να ξεφτιλιζεσαι ετσι?
δεν ντρεπεται του αρερσει η ξευτιλα, αυτή είναι η ανωμαλια του, το βιτσιο του, η πουστια του και το δειχνει. είναι επιδειξιας πουστης.
εσυ προτιμάς τους υποκριτες ψευτες πουστιδες σαν τον βανορντεν και τον πικερ που στραπονιαζονται, κωλοαδακτυλιαζονται, γαμανε τον κωλο τους και υστερα λενε ότι αυτό δεν είναι πουστια και δεν είναι πουστιδες ενώ είναι ο ορισμος της πουστιας η χρηση του κωλου στο σεξ????