ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
καλα δεν χρειαζεται να εισι πουτσαρας για να γαμισεις και οι μικροτσουτσουνοι γαμανε μην βλεπεις εμας εδω στο σαητ
καλα δεν χρειαζεται να εισι πουτσαρας για να γαμισεις και οι μικροτσουτσουνοι γαμανε μην βλεπεις εμας εδω στο σαητ
Ειναι αυτο που ελεγε και ο πρωτος μου κυριος.....ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΊΝΕΙ!!
μονο εγω ειμαι 10εκ. δηλαδη? (και αυτα σπανια τωρα πια, πιο πολι στο 4εκ ειμαι)
ε μα ειμαστε ολοι πανω απο 20 εκ εδω μεσα φιλε και γιατι να το κρυψομεν αλλωστε
εεεε στο κανονικο του βρε συ, ενταξει αμα σκληρύνει κανονικα καμια φορα φτανω στα 10!
τι 4 εκ ρε τεντι μας δουλευεις αυτο ειναι κλειτοριδα
Αχχχ, εγω θελω να μου κανει ετσιιιιι
με 10 την κανεις την δουλεια σου ποτε θα σε παμε αλιονα? η προτιμας πιπινι?
τεντι δεν τους φορας καποτα ακαπελα σε περνουν οι πακιδες?
φωρανε βρεε... αλλα παλι νιωθεις το... σπουρτ-σπουρτ μεσα σου, ειδικα οταν εχει πολυ πραμα να ριξει (και τον εχεις καβλωσει αρκετα)
μας αιδιασες παλι ρε τεντι εισαι αρωστος με τα χυσια
Μα το σπέρμα είναι το ύστατο αγαθο που μπορει να δώσει ο άντρας στη πουστρα του! Είναι η επιβράβευση ότι εχει επιτελέσει με επιτυχία την αποστολή της! και αυτο είναι το βραβείο της!
Αλλα ταυτόχρονα είναι και το σημάδι του αντρα που μένει πάντα μέσα της και την ορίζει σαν ιδιοκτησία του αντρα από εκεί και περα.... άρα είναι δυνατό να μην είμαστε "άρρωστες" με αυτο?
Τύπε πούστης πούστης αλλά το βίασες το θεματάκι :S
Όχι. Η Ελίτ του χρήματος κυβερνάει πραγματικά. Και προσπαθεί να βγάλει τον Λευκό άντρα και τους απογόνους του (Αμερική, Καναδάς) από την εξίσωση, άσχετα αν εμείς φτιάξαμε αυτό τον τεχνολογικό πολιτισμό με την εφευρετικότητά μας, τον κόπο, το αίμα μας. Μιλάνε για Toxic Masculinity, για κουλτούρα βιασμών κλπ. Και προωθούν ασεξουαλικά άτομα σε αρχηγικές θέσεις, παντού, ιδανικοί αχυράνθρωποι. Οι νόμοι που μας ξεσκίζουν δεν ψηφίζονται ούτε στην Ασία, ούτε στην Αφρική. Εμείς είμαστε ο στόχος. Και υπάρχει μια γενιά αντρών που μεγάλωσαν από μοναχικές μάνες, χωρίς αντρικό πρότυπο. Και η κατάσταση θα χειροτερέψει.
Η αληθεια ειναι βρε συ, μας αρεσει δεν μας αρεσει, να μην την λεω? αφου ετσι ειναι!
Τύπε κόψε Λιακόπουλους και Βελόπουλους. Οι λευκοί είναι συντριπτική πλειοψηφία σε όλες τις σημαντικές κοινωνικά και οικονομικά θέσεις. Ότι προωθούν τη διαφορετικότητα είναι αλήθεια, αλλά το να λες πως θέλουν να μας εξαφανίσουν είναι θεωρία συνωμοσίας. Στην τελική η διαφορετικότητα δεν είναι κακό, το να προσπαθείς να αμβλύνεις τις ανισότητες δεν είναι κακό. Το αν αυτό γίνεται με το σωστό τρόπο είναι άλλη κουβέντα.
Τύπε, για να μείνουμε και εντός θέματος, σε όλες τις έρευνες οι μουσουλμανικοί λαοί, πλην Αφρικής προφανώς, βγαίνουν οι πιο μικροτσούτσουνοι. Ειδικά οι Ινδοπακιστανοί έχουν φήμη στην Αγγλία ως μπάμιες. Εσύ γιατί έχεις φάει τέτοιο κόλλημα με δαύτους;
Δεν εχω φαει κολλημα καλε, απλα δεν εχουμε πιασει ακομη την κουβεντα για τους μαυρους...... :-)
τεντι ειναι αληθεια οτι την εχουν μικρη τα πακια που χαριεντιζεσαι?