Νέα

FBI Night Club

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antxris

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
68
Πόντοι
0
Στα πριβε του FBI  μπορεις να βρεις τα παντα...αρκει να επιλεξεις τις καταλληλες....

φίλε κάνεις μια διευκρίνηση;; οι κατάλληλες βλέπονται εμφανισιακά ή ακολουθούν την νέα μόδα στα στριπ που βάζουν 2-3 φόλες που κάνουν τα πάντα αλλά αν τις έβλεπες έξω δεν θα έδινες ούτε ευρώ;;

επίσης αν κάποιος ξέρει η κοπέλα στο μπαρ...η πιο νέα από τις δύο...δουλεύει μόνο μπαρ ή υπάρχουν μέρες που συμπληρώνει το ρόστερ;;

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
φίλε κάνεις μια διευκρίνηση;; οι κατάλληλες βλέπονται εμφανισιακά ή ακολουθούν την νέα μόδα στα στριπ που βάζουν 2-3 φόλες που κάνουν τα πάντα αλλά αν τις έβλεπες έξω δεν θα έδινες ούτε ευρώ;;

επίσης αν κάποιος ξέρει η κοπέλα στο μπαρ...η πιο νέα από τις δύο...δουλεύει μόνο μπαρ ή υπάρχουν μέρες που συμπληρώνει το ρόστερ;;
δώσε οδηγίες

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Επίσκεψη χθες το βράδυ...
Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί!

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Καλά είναι άμα δεν ξέρουμε κάτι να μην λέμε ότι να ναι οι κοπέλες στο fbi είναι αρκετές όχι λόγου του καισα άλλωστε δεν είναι οι κοπέλες του καισα αυτές οι κοπέλες πήγανε Γκόλντεν Κουίν μόνο μία πήγε fbi καρίνα .Το fbi έχει κάποιες συνταξιούχες του λιντου και κάποιες άλλες παλιες όπως Μαρία από baby gold και όχι μόνο.Οι άλλες είναι από την αλυσίδα που ξέρετε .

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Καλά είναι άμα δεν ξέρουμε κάτι να μην λέμε ότι να ναι οι κοπέλες στο fbi είναι αρκετές όχι λόγου του καισα άλλωστε δεν είναι οι κοπέλες του καισα αυτές οι κοπέλες πήγανε Γκόλντεν Κουίν μόνο μία πήγε fbi καρίνα .Το fbi έχει κάποιες συνταξιούχες του λιντου και κάποιες άλλες παλιες όπως Μαρία από baby gold και όχι μόνο.Οι άλλες είναι από την αλυσίδα που ξέρετε .
Οκ εγινε....Εμενα μου ανεφεραν καποια κοριτσια πως πριν εργαζοντουσαν στο καισα...Η επισκεψη πραγματοποιηθηκε στις 15/8 ωρα 4 το πρωι...

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Αν δεν κάνω λάθος φίλε ήτανε Αλκατράζ και μετά ειπώθηκε ότι σταματήσει.κυριακη βράδυ πέρασμα από καισα γύρω στης 12 γυναίκες αρκετές για Κυριακή έχει προσφορά 10 ευρώ και ένα χορό δώρο ωραίες παρουσίες είδα μια Βραζιλιάνα καινούργια όνομα δ θυμάμαι πολύ καλή μέσα για χορο έχει και κάποιες άλλες καινουργιες γενικά έχει για όλα τα γούστα .

AlexPso

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Το συγκεκριμένο έχει όμορφο χώρο, ωραίες κοπέλες αλλά όταν είναι φίσκα το μαγαζί, δεν το χαίρεσαι... Οι κοπέλες βιαστικές. Γενικά προτιμώ να πηγαίνω καθημερινές που δεν έχει τόσο κόσμο και είναι και πιο χαλαρές οι κοπέλες 

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
185
Πόντοι
1
Δουλευει εδω μια Ραμονα ? Καστανη Ρουμανα , μετρια παρουσια , καλο προσωπο με πεταχτο κωλο? Που δουλευε Dream Girls?

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Ναι εκεί είναι αυτή τι ρόλο βαράει αυτή ?ξέρουμε τίποτα κάνει καλό χορό?

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Ποια Ραμόνα αυτή που δούλευε στο Γκόλντεν..για το μπούστο είναι

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Πριν από λίγο που πέρασα από Μιχαλακοπούλου έχει αλλάξει ονομασία.Αν δε κάνω λάθος Doll έγραφε.Οπότε αλλαγή ονόματος πάει το FBI!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
261
Πόντοι
21
Καλημέρα
Ισχυει το dolls, καιρός ήταν Γτ το fbi ήταν μουφα όνομα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618

Συνημμένα

• 20190818_202006.jpg
    20190818_202006.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 209

Wraithnight

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Η Grace Ρωσίδα μαυρομάλλα με μεγάλα βυζία και η Μίκα και αυτή μαυρομάλλα με μεγάλα βυζία δουλεύουν ακόμα στο παλιό FBI τώρα DOLLS ?

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
:tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits2: :tits2: :tits2:
Η Grace Ρωσίδα μαυρομάλλα με μεγάλα βυζία και η Μίκα και αυτή μαυρομάλλα με μεγάλα βυζία δουλεύουν ακόμα στο παλιό FBI τώρα DOLLS ?
Οχι πλεον ειναι στο ΣΤΑΡ στη Μεταμορφωση κ χθες βραδυ συγκεκριμενα παρταρα εκει με τη Γκρευς...  :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits2: :tits2:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Πηγε κανεις στο μαγαζι προσφατως ρε παιδια?

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.857
Πόντοι
34.478
Μετά το κρεσέντο έσκορτ την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισα να χαλαρώσω και να κάτσω στα αυγα μου μιας και που βγηκα εκτος προϋπολογισμου και φυσικά ξεμεινα και απο σπερμα
Εκεί που επινα χαλαρος την μπυρίτσα μου ντριν τηλεφωνο απο φίλο
-Που εισαι ρε ρεμαλι ελα για ενα χαλαρό ποτακι στο fbi
-Γαμα με που να τρεχω τωρα
Να μην τα πολυλογω πηγα
Λοιπον δεν καθησα πολυ θα σας πω αυτα που προλαβα να δω
Καταρχας το μαγαζι τιγκαρε απο γυναικες
τουλαχιστον 20 τεμαχια
Η μουσικη καλη αλλα επαιζε δυνατα
το τραπεζι μας το επισκευτηκαν
Λιζα γλυκια σωματαρα
Κλαουντια παλια γκομενα
Αμιρα με βυζαρες
Κρισι μια γκομενα με τατου και πατουρα
Μια Ελληνίδα η Ευα που την κερασα και ποτακι
Μιλένα Ματαρες που καναμε κι ενα απλο χωρο
Μια καμπυλατη θυλικα γκομενα Αλιονα
Μια πληθωρικη προς χοντρουλα Γουνα καπως ετσι
Και ενα μοντελοειδες η Μαργκω
Εκει ειδα ενα παλιο γνωριμο το Σπύρο που ειναι μαιτρ και με θυμηθηκε και με χαιρεστησε με το μικρο μου
-Που σαι ρε γεροξουρα....
Μου εξηγησε οτι το μαγαζι πλεον σερβιρει και μπριζολα και μου τις εφερε στο τραπεζι(ονοματα δεν λεω οποιος θελει ας ρωτησει τον Σπυρο)
Δεν πηρα για 2 λογους
1ον δεν ημουν αρκετα φορτωμενος
και 2ον ο μικρος δεν βγαινει πλεον εξω ουτε για κατουρημα
ΥΓ, γιατι ειναι υποχρεωτικη η βαθμολογια στα πριβε; Εγω που δν πηρα εβαλα 7 χωρις να εχω αποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom