Νέα

FBI Night Club

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.640
Πόντοι
206
Διεκρινα μια επιθετικοτητα απο τις κοπελες μολις ελεγα οτι δεν θελω χορο η ποτο
Ίσως αυτό συμβαίνει γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν έχει να δώσει εκεί μέσα όπως και παντού. Κάποιες μπορεί να δυσκολεύονται να βγάλουν μεροκάματο.

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
251
Πόντοι
0
Ίσως αυτό συμβαίνει γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν έχει να δώσει εκεί μέσα όπως και παντού. Κάποιες μπορεί να δυσκολεύονται να βγάλουν μεροκάματο.
Kαι πως θα κερδίσουν το μεροκάματο?? Με επιθετικότητα??? Το αντίθετο αποτέλεσμα θα πετύχουν. Εκεί πάμε να χαλαρώσουμε, όχι να δεχόμαστε τις τρέλες της κάθε κοπέλας. Η συγκεκριμένη ηταν μια γεματούλα αρμένισσα μελαχρινή. Όταν της είπα οτι θα το σκεφτώ και ίσως τη φωνάξω αργότερα για πριβέ, άρχιζε να φωνάζει οτι μετά δεν έρχεται και οτι αν φύγει την έχασα και οτι τα έχει ξανακούσει αυτά και άλλες μαλακίες που δε θυμάμαι. Εν τωμεταξύ ούτε τρία λέπτα δεν ήμουν στο στριπ. Μόλις είχα κάτσει, ούτε μια γουλιά μπύρα δεν πρόλαβα να πιω. Ωραίο καλοσώρισμα είπα απο μέσα μου.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.640
Πόντοι
206
Δεν τους κάνουν παρατηρήσεις για να τους μαζεύουν οι υπεύθυνοι σε εκείνο το μαγαζί δυστυχώς, αυτό είναι το πρόβλημα. Πάντως ξέρεις μια Ρωσίδα μια φορά στο Κίνκυ μου είχε πει : ''όταν ο Έλληνας λέει θα δούμε, αυτό σημαίνει ποτέ''. Φταίει και αυτό. Ήθελα να σε ρωτήσω επίσης αυτή η Αρμένισσα είναι η ίδια με κάτι σγουρά μαλλιά που υπάρχει εδώ και χρόνια; Εγώ την θυμάμαι λεπτή και με ωραίο σώμα. Ήταν αρκετά ωραία γκόμενα όχι όπως την περιγράφεις.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
251
Πόντοι
0
Δεν τους κάνουν παρατηρήσεις για να τους μαζεύουν οι υπεύθυνοι σε εκείνο το μαγαζί δυστυχώς, αυτό είναι το πρόβλημα. Πάντως ξέρεις μια Ρωσίδα μια φορά στο Κίνκυ μου είχε πει : ''όταν ο Έλληνας λέει θα δούμε, αυτό σημαίνει ποτέ''. Ήθελα να σε ρωτήσω επίσης αυτή η Αρμένισσα είναι η ίδια με κάτι σγουρά μαλλιά που υπάρχει εδώ και χρόνια; Εγώ την θυμάμαι λεπτή και με ωραίο σώμα. Ήταν αρκετά ωραία γκόμενα όχι όπως την περιγράφεις.
Δεν θυμάμαι καλά γιατι πάνε κάνα δυό μήνες που πήγα. Ναι νομίζω σγουρά ήταν τα μαλλιά αλλά είχε πιασίματα αρκετά, δεν ήταν χοντρή αλλά λεπτή δεν την έλεγες με τίποτα. Ψιλονταρντάνα μου φάνηκε. Για πιο παλιά δεν ξέρω, δεν πήγαινα.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
343
Πόντοι
21
Δεν τους κάνουν παρατηρήσεις για να τους μαζεύουν οι υπεύθυνοι σε εκείνο το μαγαζί δυστυχώς, αυτό είναι το πρόβλημα. Πάντως ξέρεις μια Ρωσίδα μια φορά στο Κίνκυ μου είχε πει : ''όταν ο Έλληνας λέει θα δούμε, αυτό σημαίνει ποτέ''. Φταίει και αυτό. Ήθελα να σε ρωτήσω επίσης αυτή η Αρμένισσα είναι η ίδια με κάτι σγουρά μαλλιά που υπάρχει εδώ και χρόνια; Εγώ την θυμάμαι λεπτή και με ωραίο σώμα. Ήταν αρκετά ωραία γκόμενα όχι όπως την περιγράφεις.
Η συγκεκριμένη μάλωσε με το φίλο μου γι αυτό το λόγο, πάντα αυτό κάνει, Τουρκογυφτισα Πομάκα της Θράκης και όχι Αρμένισα

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.640
Πόντοι
206
Η συγκεκριμένη μάλωσε με το φίλο μου γι αυτό το λόγο, πάντα αυτό κάνει, Τουρκογυφτισα Πομάκα της Θράκης και όχι Αρμένισα
Πολλές φορές αυτές με χειρότερη εμφάνιση έχουν σκληρό ανταγωνισμό από τις πιο όμορφες. Ο άλλος με τα 200 ευρώ και λίγα ποτά θα κοιτάξει να καπαρώσει την κούκλα και όχι σαν αυτή την κοπέλα, γι' αυτό ίσως έχουν και νεύρα πολλές φορές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom