You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
FBI Night Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 270
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Είσοδος στα 10€Προχθες που πέρασα ειχε fresh meat πάντως...
Κοπέλες οι πιο πολλές από Αλκατράζ και από πρώην αλλά ιδρύματα.
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Αφου ειναι παραρτημα του Αλκατραζ. Πεταμενα λεφτα. Γενικα απο την τριαδα της αλυσιδας μονο Caisa αξιζει για προχω καταστασεις. Τα αλλα δυο για χαζοτουριστεςΕίσοδος στα 10€
Κοπέλες οι πιο πολλές από Αλκατράζ και από πρώην αλλά ιδρύματα.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Καλά ούτε στο Caisa είναι κάτι το διαφορετικό αλλά εντάξει κάπως έτσι γενικά.Αφου ειναι παραρτημα του Αλκατραζ. Πεταμενα λεφτα. Γενικα απο την τριαδα της αλυσιδας μονο Caisa αξιζει για προχω καταστασεις. Τα αλλα δυο για χαζοτουριστες
Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
μάγκες ξέρει κανείς στο συγκεκριμένο μαγαζί ποιες κάνουν κάτι παραπάνω στα prive?
εννοώ σεξ η έστω πιπα
ευχαριστώ εκ των προτέρων
εννοώ σεξ η έστω πιπα
Sexflix
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 836
- Πόντοι
- 81
Επίσκεψη εχθές στο FBI . Αρκετές κοπέλες οι περισσότερες ήταν ξένες δεν ήξεραν την γλώσσα.
Βασικά πήγα να χτυπήσω δύο ποτάκια να δω λίγο σόου και να φύγω. Πριν καλά καλά έρθει το ποτό μου τσουπ σαν τις μέλισσες. Ποτό - χορώ ζητούσαν τα κορίτσια και πίσω στις θέσεις τους ξανά . Δεν ήθελα κάτι, μόνο μια ήρθε έπιασε λίγο την κουβέντα στα ελληνικά γιατί ήταν από την Αιθιοπία . Και σιγά σιγά με την Φήφη χωρίς να μου το ζητήσει επίμονα. Πήγαμε
Και έτσι με αυτήν κατέληξα να πάρω και ένα χορώ.
Next time θα την συναντήσω ξανά και ίσως περισσότερο.
Γιατί έμαθα πως το μαγαζί προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες.
Βασικά πήγα να χτυπήσω δύο ποτάκια να δω λίγο σόου και να φύγω. Πριν καλά καλά έρθει το ποτό μου τσουπ σαν τις μέλισσες. Ποτό - χορώ ζητούσαν τα κορίτσια και πίσω στις θέσεις τους ξανά . Δεν ήθελα κάτι, μόνο μια ήρθε έπιασε λίγο την κουβέντα στα ελληνικά γιατί ήταν από την Αιθιοπία . Και σιγά σιγά με την Φήφη χωρίς να μου το ζητήσει επίμονα. Πήγαμε
Και έτσι με αυτήν κατέληξα να πάρω και ένα χορώ.
Next time θα την συναντήσω ξανά και ίσως περισσότερο.
Γιατί έμαθα πως το μαγαζί προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
φυσικά φίλε μου τα πάντα όλα αλλά όχι από όλες. Μην με ρωτήσεις από ποιές γιατί έχω να πάω πάνω από χρόνο στο εν λόγω στριποχορείο...μάγκες ξέρει κανείς στο συγκεκριμένο μαγαζί ποιες κάνουν κάτι παραπάνω στα prive?
εννοώ σεξ η έστω πιπα
Καλά ρε παιδιά πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει ΕΝΑ ΣΤΡΙΠ που να αξίζει αυτήν την περίοδο.
Εγώ είμαι διατεθημένος ακόμα και να τα σκάσω αλλά μου αρέσουν οι χοροί όχι τα πριβέ είμαι βιτσιοζος!
Δεν υπάρχει κάποιο?Πήγα αθενς τπτ πήγα Γκόλντεν τπτ πήγα κινκυ πάλι τπτ.Κανενα άλλο που να ειναιθ τουλάχιστον value for money και να εχει 3 4 μουναρες δεν υπαρχει?(Μου αρεσουν οι πιτσιρικες ουκρανες ρωσιδες)
Εγώ είμαι διατεθημένος ακόμα και να τα σκάσω αλλά μου αρέσουν οι χοροί όχι τα πριβέ είμαι βιτσιοζος!
Δεν υπάρχει κάποιο?Πήγα αθενς τπτ πήγα Γκόλντεν τπτ πήγα κινκυ πάλι τπτ.Κανενα άλλο που να ειναιθ τουλάχιστον value for money και να εχει 3 4 μουναρες δεν υπαρχει?(Μου αρεσουν οι πιτσιρικες ουκρανες ρωσιδες)
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Το Σάββατο είχε ένα sex show με έναν που έμοιαζε με άραβα με γυναικομαστία. Τραγικές καταστάσεις. Δε ξέρω αν έχει κάτι άλλο γιατί φύγαμε στο 15λεπτο.Γνωρίζει κάποιος αν Παρασκευή και Σάββατο έχει κανένα show; Έχει shows γενικά;
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Πάντως υπήρχαν 2-3 που φαίνονταν δυνατά μουνιά. Ήταν απασχολημένα όμως και ειδικά η μια με έναν υπερήλικα με μπαστουνάκι. Κρίμα γιατί θα έπεφτε σοβαρή πρόταση για τα πάντα όλα. Βαριόμασταν να περιμένουμε άρα την επόμενη φορά
Τι λες ρε φίλε; Πρώτη φορά ακούω τέτοια γκροτέσκα σκηνικά. Μάλλον παλιώσαμε και έμειναν τα μυαλά μας πίσω σε σχέση με τα καινούργια κόλπα. Μόνος του ήταν ο Άραβας ή με παρέα επί σκηνής αν επιτρέπεται;Το Σάββατο είχε ένα sex show με έναν που έμοιαζε με άραβα με γυναικομαστία. Τραγικές καταστάσεις. Δε ξέρω αν έχει κάτι άλλο γιατί φύγαμε στο 15λεπτο.
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Sex show, με μια πουτάναΤι λες ρε φίλε; Πρώτη φορά ακούω τέτοια γκροτέσκα σκηνικά. Μάλλον παλιώσαμε και έμειναν τα μυαλά μας πίσω σε σχέση με τα καινούργια κόλπα. Μόνος του ήταν ο Άραβας ή με παρέα επί σκηνής αν επιτρέπεται;
Τουλάχιστον να λες πάλι καλά που γλιτώσαμε από τον Τέο και την Ίνα. Είχαμε αρχίσει να τους βλέπουμε πια σαν φίλους μας, σαν δικούς μας ανθρώπους από τα πολλά strip που εμφανίζονταν.Sex show, με μια πουτάνα
Τουλάχιστον να λες πάλι καλά που γλιτώσαμε από τον Τέο και την Ίνα. Είχαμε αρχίσει να τους βλέπουμε πια σαν φίλους μας, σαν δικούς μας ανθρώπους από τα πολλά strip που εμφανίζονταν.
Άσε που έπιαναν κουβέντα με όλους τους πελάτες
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
Κριτική στο θρεντ
Μάγκες ,εγώ πήγα στο FBI πριν κάνα μήνα και μου άφησε πολύ άσχημη εντύπωση ...συγκεκριμένα ο χορός μέσα που κάθεσαι και βλέπεις το show ήταν καλός αλλά όταν πήγα με την κοπέλα να μου χορέψει ...μπαινουμε σε ένα χώρος στον οποίο ένιωσα πολύ άβολα ...ήταν ένας ορθογώνιο χώρος με διαστάσεις περίπου 1Χ2 μέτρα .Ήταν δύο μαντραχαλοι ο ένας αριστερά και ο άλλος δεξιά ...και κάθομαι εγώ στη μέση .Ημασταν 3 άντρες και τρεις γυναίκες σε αυτή την τρύπα .Μονο την πουτσα του άλλου δεν ακουμπησα .Και η κοπέλα όταν με προσέγγισε ,ε της είχα πει πιο μετά θα πάμε ...και μου έρχεται σε κάνα 3 λεπτό ξανα με την χαζή έκφραση " now go for a dance ? " Σαν να μου λέει θα μου δώσεις τα λεφτά ...και στο χορο μέσα της ήθελα να της ακουμπήσω τα βυζιά και μου έδιωχνε το χέρι σαν ντιβάκι .Δεν με βλέπω να ξαναπήγαινω
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
εχει κανει ολικη ανακαινιση ροστερ κατι που ειχε να γινει πολυ καιρο μερικα χρονια, στα ιδια βεβαια παντα μετρια χαμηλα επιπεδα, αλλα για ενα check in περναμε μια στο τοσο
Wraithnight
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους η Αμίρα και η Γκρέις δουλεύουν ακόμα εκεί;
GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.