Νέα

FBI Night Club

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ρε μάγκες!!!!Καλησπέρα και καλή χρονιά,έστω και αργά!!!!!!
Ξέρει κανείς αν δουλεύει στο μαγαζί εκείνη η Σιμόνα(ξανθιά κορμάρα με καυλόφατσα και σιλικονάτες βυζάρες).
Πριν κανένα δίμηνο δούλευε εκεί!!!!!!
Τελικά ξέρει κανείσ κάτι?????Μήπως έχει πάει αλλού????

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
μολις γυρισα απο μια καταδρομικη.ειχε πολλες κοπελες και καλες.η καλυτερη ηταν μια ξανθια μου διαφευγει το ονομα αλλα μακραν το καλυτερο μωρο εκει μεσα.δυστυχως δεν μπορεσα να την πετυχω.ηρθε η γκρεις και μια μελαχροινη φιλη της μαλλον μελανι την ελεγαν.με την γκρεις περασα ωραια και στο απλο χορο ,με την αλλη πηγα στο πριβε αλλα δεν ηταν οπως την περιμενα καυλα.ηταν λιγο διεκπεραιωτικη και δεν μου αρεσ .μαλλον γκρεις επραεπε να παρω.οσο για την ξανθια αν καποιος εχει πληροφοριες ωστε την αλλη φορα να ξερω που να παω.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.125
Πόντοι
5.916
μολις γυρισα απο μια καταδρομικη.ειχε πολλες κοπελες και καλες.η καλυτερη ηταν μια ξανθια μου διαφευγει το ονομα αλλα μακραν το καλυτερο μωρο εκει μεσα.δυστυχως δεν μπορεσα να την πετυχω.ηρθε η γκρεις και μια μελαχροινη φιλη της μαλλον μελανι την ελεγαν.με την γκρεις περασα ωραια και στο απλο χορο ,με την αλλη πηγα στο πριβε αλλα δεν ηταν οπως την περιμενα καυλα.ηταν λιγο διεκπεραιωτικη και δεν μου αρεσ .μαλλον γκρεις επραεπε να παρω.οσο για την ξανθια αν καποιος εχει πληροφοριες ωστε την αλλη φορα να ξερω που να παω.

ρε φίλε πήγες είδες και απήλθες χωρίς πολλαπλές καταγραφές? ανάξιος δηλ? μα σε παρακαλώ...

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Η Γκρεις φιλος ειναι το πυρηνικο οπλο του πριβε, :tits: :cum: ειναι  στανταρακι, αν τη δοκιμασεις δεν ξαναπας αλλου και αν πας θα σου φανει λιγη,χασιμο χρονου και χρηματος...

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
η ξανθια που ειδα μηπως καταλαβε κανεις ποια μπορει αν ηταν.πολυ δυνατο κομματι.οσο για την μελανι μπορει με μενα να ειναι ετσι.ενας φιλος που την πηρε περασαν πολυ καλα.......

thecrazybaby123!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2013
Like
6
Πόντοι
0
η ξανθια που ειδα μηπως καταλαβε κανεις ποια μπορει αν ηταν.πολυ δυνατο κομματι.οσο για την μελανι μπορει με μενα να ειναι ετσι.ενας φιλος που την πηρε περασαν πολυ καλα.......

υποθετω οτι μιλας για την καρολινα ξανθια γυναικαρα με σιλικονατα βυζια και εχει κ στα χειλη σκουλαρικι.

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν ειναι οσο καλη οσο φαινεται και μεσα......αξιζει δοκιμης?

thomas2002gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
20
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς που έχει πάει η Στέφανι?? Από Ουκρανία, ψηλή, καστανή δεν μιλούσε ελληνικά ούτε αγγλικά!! ήταν FBI σίγουρα μέχρι 08/14

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Επισκεψη στο καταστημα εχθες για ενα σπεσιαλ με την Γκρευς και ελειπε...μου ειπαν στην αρχη, μετα εμαθα οτι εφυγε και εχει παει στο Σταρ(τυχεροι οι εκει πανω)αλλα εμενα μου τη χαλασαν...πακετωθηκα,αυτα... :tickedoff:

Giopras

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τι γίνετε παιδιά; Δεν πάει κανείς FBI?

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ολα τα λεφτα ειναι αυτος ο παππους που καθεται εξω απ' το μαγαζι καθε βραδυ.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.125
Πόντοι
5.916
Επισκεψη στο καταστημα εχθες για ενα σπεσιαλ με την Γκρευς και ελειπε...μου ειπαν στην αρχη, μετα εμαθα οτι εφυγε και εχει παει στο Σταρ(τυχεροι οι εκει πανω)αλλα εμενα μου τη χαλασαν...πακετωθηκα,αυτα... :tickedoff:

ε και? χτύπα μιά μιλένα ή μια μαρία.

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
η Μαρια, παλια Gold, ειναι ακομα στο μαγαζι ?

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
περασμα απο το εν λογω μαγαζι...

η ωρα 5 το πρωι, αρκετος κοσμος για καθημερινη που ηταν.
δεν εκατσα πολυ ωρα οποτε δεν ειδα πολλες κοπελες.
ηταν η γνωστη Μαρια, πρωην γκολντ.

αυτη η γυναικα οσο ασχημη κ αν ειναι, σκυλι εντελως, εμενα μου βγαζει
απιστευτη καβλα.
ειχα να την δω πολυ καιρο, μπορει κ χρονια.
με θυμηθηκε...περασμα για πριβε.
γδυθηκαμε τελειως και οι δυο.
της εγλυψα τη μουναρα της βαζοντας της δαχτυλο, μουσκεμα...
μου τον επαιξε μεχρι που εχυσα στα βυζια της.
τρελο καβλοσκυλο....

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
περασμα απο το εν λογω μαγαζι...

η ωρα 5 το πρωι, αρκετος κοσμος για καθημερινη που ηταν.
δεν εκατσα πολυ ωρα οποτε δεν ειδα πολλες κοπελες.
ηταν η γνωστη Μαρια, πρωην γκολντ.

αυτη η γυναικα οσο ασχημη κ αν ειναι, σκυλι εντελως, εμενα μου βγαζει
απιστευτη καβλα.
ειχα να την δω πολυ καιρο, μπορει κ χρονια.
με θυμηθηκε...περασμα για πριβε.
γδυθηκαμε τελειως και οι δυο.
της εγλυψα τη μουναρα της βαζοντας της δαχτυλο, μουσκεμα...
μου τον επαιξε μεχρι που εχυσα στα βυζια της.
τρελο καβλοσκυλο....

Καλή η Μαρία....!

leonardo361

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,  πέρασα από το FBI με δύο φίλους μου κατά τις 6 παρά 15 . Κάτσαμε στο τραπεζάκι , αρκετός κόσμος δεδομένου της ώρας, λίγες κοπέλες διαθέσιμες για χορό. Συνοπτικά θα πω ότι πήραμε και οι τρεις την Καρολίνα απλό χορό, απλά θεά η τύπισα με πολύ δυνατό χορό . Εγώ πήρα επίσης μια Φιλιππινέζα που μου ήρθε , πολύ ξεπέτα η φάση ( ούτε 2 λεπτά ). Σε γενικές γραμμές ωραίος χώρος με αρκετά καλές κοπέλες.Ερώτηση μήπως ξέρει κανείς μια  :kneel: :kneel: απίστευτη μελαχρινή με ατελείωτα πόδια και πανέμορφο πρόσωπο?

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Καλησπέρα παιδιά,   πέρασα από το FBI με δύο φίλους μου κατά τις 6 παρά 15 . Κάτσαμε στο τραπεζάκι , αρκετός κόσμος δεδομένου της ώρας, λίγες κοπέλες διαθέσιμες για χορό. Συνοπτικά θα πω ότι πήραμε και οι τρεις την Καρολίνα απλό χορό, απλά θεά η τύπισα με πολύ δυνατό χορό . Εγώ πήρα επίσης μια Φιλιππινέζα που μου ήρθε , πολύ ξεπέτα η φάση ( ούτε 2 λεπτά ). Σε γενικές γραμμές ωραίος χώρος με αρκετά καλές κοπέλες.Ερώτηση μήπως ξέρει κανείς μια  :kneel: :kneel: απίστευτη μελαχρινή με ατελείωτα πόδια και πανέμορφο πρόσωπο?

Κάποιο στοιχείο ακόμη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom