Νέα

FBI Night Club

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Δεν έχει αλλάξει όνομα.
Έλειπαν κάποιες κοπέλες χθες λόγω διακοπών.
Κάποιες νέες παρουσίες.
Ενα σόου με ντίλντο (για την ακρίβεια 2 ντιλντος -ένα μπρος ,ένα πίσω)..
Πολύ καλύτερο σε σχέση με πέρσι. Η τιμή σε φυσιολογικά επίπεδα (10 ευρώ), καλοί χοροί (οι απλοί).
Προσοχή μόνο στα κεράσματα.Υπάρχουν κοπελες που κάθονται με απλό ποτό (10), όση ώρα κάθονται άλλες με διπλό..

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Πέρασμα χθες. Πολυάριθμες οι σωληνοκόρες, υψηλός ο μέσος όρος εμφάνισης, μάλλον ο υψηλότερος που έχω δει γενικά τον τελευταίο καιρό (αν κ απέχω από τα ιδρύματα της Συγγρού τελευταία). Ονόματα που θυμάμαι:

Μόνα Λίζα
Νικόλ
Τζέσικα
Μανταλίνα
Βάσια (μελαχρινό άλογο)  
Καρολίνα
Κασσάνδρα
Ντενίσα
Μισέλ
Μελίσσα

και πάρα πολλές ακόμα που δεν θυμάμαι. Υπάρχουν μερικές ντίβες με το ανάλογο υφάκι αλλά οι περισσότερες σωληνοκόρες είναι κουλ.

Υ.Γ. Επιβεβαιώνω κ εγώ ότι το όνομα του μαγαζιού παραμένει το ίδιο.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Δεν έχει αλλάξει όνομα.
Έλειπαν κάποιες κοπέλες χθες λόγω διακοπών.
Κάποιες νέες παρουσίες.
Ενα σόου με ντίλντο (για την ακρίβεια 2 ντιλντος -ένα μπρος ,ένα πίσω)..
Πολύ καλύτερο σε σχέση με πέρσι. Η τιμή σε φυσιολογικά επίπεδα (10 ευρώ), καλοί χοροί (οι απλοί).
Προσοχή μόνο στα κεράσματα.Υπάρχουν κοπελες που κάθονται με απλό ποτό (10), όση ώρα κάθονται άλλες με διπλό..

λέγοντας καλοί χοροί? πόση ώρα κάθονται? αφήνουν να πιάσεις ζάκιαβυ?? τρίβονται σκληρά?

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σωστός. Λάθος δικό μου.
Τελικά εδώ τί έγινε, συγχώνευση γκραν ριτόρνο και γουόλ; Ξέρει κανείς τί ρόστερ έχουν; Έχω καιρό να πάω λόγω απόστασεως πλέον. Έχει γυναίκες και από τα δύο στριπ;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Τελικά εδώ τί έγινε, συγχώνευση γκραν ριτόρνο και γουόλ; Ξέρει κανείς τί ρόστερ έχουν; Έχω καιρό να πάω λόγω απόστασεως πλέον. Έχει γυναίκες και από τα δύο στριπ;
δε ξέρω ποιές ήταν στο Wall..Αυτή τη στιγμή όμως (για να ακριβολογώ η τελευταία μου επίσκεψη ήταν πριν μια εβδομάδα). το FBI αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση. Λογική τιμή εισόδου (10 ευρώ), ομορφες κοπέλες (όχι τοπ, αλλά και ελάχιστα μπαζάκια), συνεχές πρόγραμμα, 2 σόου (ένα με ντιλντο και ένα λεσβιακό) όση ώρα κάθησα. Οι απλοί χοροί είναι αρκετά καλοί και σε διάρκεια και σε ποιότητα. Για εμένα αποτελεί στάνταρ προορισμό για ένα ποτό.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
δε ξέρω ποιές ήταν στο Wall..Αυτή τη στιγμή όμως (για να ακριβολογώ η τελευταία μου επίσκεψη ήταν πριν μια εβδομάδα). το FBI αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση. Λογική τιμή εισόδου (10 ευρώ), ομορφες κοπέλες (όχι τοπ, αλλά και ελάχιστα μπαζάκια), συνεχές πρόγραμμα, 2 σόου (ένα με ντιλντο και ένα λεσβιακό) όση ώρα κάθησα. Οι απλοί χοροί είναι αρκετά καλοί και σε διάρκεια και σε ποιότητα. Για εμένα αποτελεί στάνταρ προορισμό για ένα ποτό.
Έτσι ήταν πριν απο 4-5 χρόνια και πήγαινα τακτικά. Έμενα και κοντά.  Τώρα δεν με βολεύει η περιοχή και ψάχνω να μάθω ποιες δουλεύουν γιατί δεν εχω περιθώριο.

Αυτή η δήθεν Μισέλ ήταν στο wall. Κρύα σαν παγάκι.

Μπας και γύρισε η Σάσα... Μια Ρωσίδα με μακρύ μαλλί από τα ουράλια... Θα προσπαθήσω να περάσω μια νύχτα να το δω.

Είναι 《καθαρό》στριπ ή το έκαναν σαν το λίντο όπου οι περισσότερες φραπεδιάζουν;

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
FBI= παλιο GR,WALL,+KINKY απ τις 15 Αυγουστου που εκλεισε,εχει τιγκαρει πλεον...!!

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1

αυτη κανει τιποτα?να δοκιμασω?

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
ευχαριστω φιλε μου.μου εχει κανει καλη εντυπωση και ηθελα να ξερω αν κανει τιποτα

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
ευχαριστω φιλε μου.μου εχει κανει καλη εντυπωση και ηθελα να ξερω αν κανει τιποτα

Είναι καλλίγραμμη και όμορφη αλλά είναι τυπική...Την γνωρίζω από το lolita,mousses,kinky κτλπ...!Στο λέω σίγουρα!

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κυριοι του FBI STRIP CLUB,προ ημερων περασα ενα πολυ ομορφο βραδυ στο μαγαζι σας,απο αυτα, που οσοι γνωριζουν ,λατρευουν τα στριπτιτζαδικα...Όμως η υπεροχη βραδια χάλασε μεσα σε 3 ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ!!!Απο μια πιθανο ψυχοπαθη Ελληνιδα(την μοναδικη εκει,τυχαιο?)που εχετε στο μαγαζι σας.
Ειμαι ευγενης απο την φυση μου και γενικα ανεκτικος σε ακραια φαινομενα της νυχτας...
Αυτη ομως ξεπερναει τα ορια...
Λυπαμαι και δεν μ'αρεσει να λεω για κανεναν να χασει την δουλεια του, αλλα εαν δεν διωξετε την συγκεκριμενη θα εχετε καποια στιγμη ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Η κοπελα ειναι τουλαχιστον ψυχοπαθης.(ΟΙ λεξεις ενοχλητικη,προσβλητικη κ.α. ειναι λιγες).
Εαν καποιος εχει σχεση με το μαγαζι ας το μεταδωσει.ΟΙ συναγωνιστες να προσεχετε πολυ,μπορει να σας σπασει τα νευρα στο τσακ!!!

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Κυριοι του FBI STRIP CLUB,προ ημερων περασα ενα πολυ ομορφο βραδυ στο μαγαζι σας,απο αυτα, που οσοι γνωριζουν ,λατρευουν τα στριπτιτζαδικα...Όμως η υπεροχη βραδια χάλασε μεσα σε 3 ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ!!!Απο μια πιθανο ψυχοπαθη Ελληνιδα(την μοναδικη εκει,τυχαιο?)που εχετε στο μαγαζι σας.
Ειμαι ευγενης απο την φυση μου και γενικα ανεκτικος σε ακραια φαινομενα της νυχτας...
Αυτη ομως ξεπερναει τα ορια...
Λυπαμαι και δεν μ'αρεσει να λεω για κανεναν να χασει την δουλεια του, αλλα εαν δεν διωξετε την συγκεκριμενη θα εχετε καποια στιγμη ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Η κοπελα ειναι τουλαχιστον ψυχοπαθης.(ΟΙ λεξεις ενοχλητικη,προσβλητικη κ.α. ειναι λιγες).
Εαν καποιος εχει σχεση με το μαγαζι ας το μεταδωσει.ΟΙ συναγωνιστες να προσεχετε πολυ,μπορει να σας σπασει τα νευρα στο τσακ!!!

Όνομα δεν αναφέρεις...Τι έγινε ποία ήταν αυτή...;

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το ονομα δεν το θυμαμαι, αλλα δεν χρειαζεται, ειναι Ελληνιδα και ειναι η μοναδικη που εχω δει εκει αλλα και γενικα ...
Εαν σου κατσει θα καταλαβεις...Μακρια αν και εαν τυχει και ''περασει'' και δεν κερασεις θα ειναι ηδη αργα...
Να σημειωσω οτι το μαγαζι εχει πολυ αξιολογα κοριτσια (απ'ολες τις πλευρες κατα την γνωμη μου)που μπορουν να δωσουν ομορφες και με ενταση στιγμες...Αυτα!

man38

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μια Αννιτα ψηλη, κοκκινομαλα Ουκρανεζα δουλεύει ακομη  στο fbi

Stories

Νέο!

Stories