bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.125
- Πόντοι
- 5.916
και πώς ονομάστηκε? τζίμης ο ρεβύθης?
Δεν έχει αλλάξει όνομα.
Έλειπαν κάποιες κοπέλες χθες λόγω διακοπών.
Κάποιες νέες παρουσίες.
Ενα σόου με ντίλντο (για την ακρίβεια 2 ντιλντος -ένα μπρος ,ένα πίσω)..
Πολύ καλύτερο σε σχέση με πέρσι. Η τιμή σε φυσιολογικά επίπεδα (10 ευρώ), καλοί χοροί (οι απλοί).
Προσοχή μόνο στα κεράσματα.Υπάρχουν κοπελες που κάθονται με απλό ποτό (10), όση ώρα κάθονται άλλες με διπλό..
Σωστός. Λάθος δικό μου.Δεν έχει αλλάξει όνομα.
Τελικά εδώ τί έγινε, συγχώνευση γκραν ριτόρνο και γουόλ; Ξέρει κανείς τί ρόστερ έχουν; Έχω καιρό να πάω λόγω απόστασεως πλέον. Έχει γυναίκες και από τα δύο στριπ;Σωστός. Λάθος δικό μου.
δε ξέρω ποιές ήταν στο Wall..Αυτή τη στιγμή όμως (για να ακριβολογώ η τελευταία μου επίσκεψη ήταν πριν μια εβδομάδα). το FBI αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση. Λογική τιμή εισόδου (10 ευρώ), ομορφες κοπέλες (όχι τοπ, αλλά και ελάχιστα μπαζάκια), συνεχές πρόγραμμα, 2 σόου (ένα με ντιλντο και ένα λεσβιακό) όση ώρα κάθησα. Οι απλοί χοροί είναι αρκετά καλοί και σε διάρκεια και σε ποιότητα. Για εμένα αποτελεί στάνταρ προορισμό για ένα ποτό.Τελικά εδώ τί έγινε, συγχώνευση γκραν ριτόρνο και γουόλ; Ξέρει κανείς τί ρόστερ έχουν; Έχω καιρό να πάω λόγω απόστασεως πλέον. Έχει γυναίκες και από τα δύο στριπ;
Έτσι ήταν πριν απο 4-5 χρόνια και πήγαινα τακτικά. Έμενα και κοντά. Τώρα δεν με βολεύει η περιοχή και ψάχνω να μάθω ποιες δουλεύουν γιατί δεν εχω περιθώριο.δε ξέρω ποιές ήταν στο Wall..Αυτή τη στιγμή όμως (για να ακριβολογώ η τελευταία μου επίσκεψη ήταν πριν μια εβδομάδα). το FBI αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση. Λογική τιμή εισόδου (10 ευρώ), ομορφες κοπέλες (όχι τοπ, αλλά και ελάχιστα μπαζάκια), συνεχές πρόγραμμα, 2 σόου (ένα με ντιλντο και ένα λεσβιακό) όση ώρα κάθησα. Οι απλοί χοροί είναι αρκετά καλοί και σε διάρκεια και σε ποιότητα. Για εμένα αποτελεί στάνταρ προορισμό για ένα ποτό.
FBI= παλιο GR,WALL,+KINKY απ τις 15 Αυγουστου που εκλεισε,εχει τιγκαρει πλεον...!!Τελικά εδώ τί έγινε, συγχώνευση γκραν ριτόρνο και γουόλ; Ξέρει κανείς τί ρόστερ έχουν; Έχω καιρό να πάω λόγω απόστασεως πλέον. Έχει γυναίκες και από τα δύο στριπ;
FBI= παλιο GR,WALL,+KINKY απ τις 15 Αυγουστου που εκλεισε,εχει τιγκαρει πλεον...!!
Οποιος ξερει τα εργαλεια....εχει ωραιο παιχνιδιιι....Ωραία! Φραπέ κάνουν;
Οποιος ξερει τα εργαλεια....εχει ωραιο παιχνιδιιι....
αυτη κανει τιποτα?να δοκιμασω?
ευχαριστω φιλε μου.μου εχει κανει καλη εντυπωση και ηθελα να ξερω αν κανει τιποτα
Κυριοι του FBI STRIP CLUB,προ ημερων περασα ενα πολυ ομορφο βραδυ στο μαγαζι σας,απο αυτα, που οσοι γνωριζουν ,λατρευουν τα στριπτιτζαδικα...Όμως η υπεροχη βραδια χάλασε μεσα σε 3 ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ!!!Απο μια πιθανο ψυχοπαθη Ελληνιδα(την μοναδικη εκει,τυχαιο?)που εχετε στο μαγαζι σας.
Ειμαι ευγενης απο την φυση μου και γενικα ανεκτικος σε ακραια φαινομενα της νυχτας...
Αυτη ομως ξεπερναει τα ορια...
Λυπαμαι και δεν μ'αρεσει να λεω για κανεναν να χασει την δουλεια του, αλλα εαν δεν διωξετε την συγκεκριμενη θα εχετε καποια στιγμη ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Η κοπελα ειναι τουλαχιστον ψυχοπαθης.(ΟΙ λεξεις ενοχλητικη,προσβλητικη κ.α. ειναι λιγες).
Εαν καποιος εχει σχεση με το μαγαζι ας το μεταδωσει.ΟΙ συναγωνιστες να προσεχετε πολυ,μπορει να σας σπασει τα νευρα στο τσακ!!!