Νέα

Φασώθηκα στην Πλάκα, τί να κάνω;..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Chance Boudreaux
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chance Boudreaux

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά χθες βγήκα για καφέ στην Πλάκα & φασώθηκα για πλάκα, με μια φίλη μου-μπάζο που δεν μ'άρεσε, αλλά αφού μου την έπεσε, στα γλωσσόφιλα έσκιζε!!..
Τώρα μου στέλνει sms και πιστεύει πως τά' χουμε!..
Εγώ το πρωί που ξύπνησα ξενέρωσα & είπα τί έκανα ο  :jerking:, γιατί όπως είπα δεν βλέπεται.
Τώρα θέλω να της πω σπασίμπα, αλλά δε θέλω & να τη ρίξω, γιατί δεν είναι κακό κορίτσι.
Πώς να το πω; Με sms ή φάτσα; Και πώς να το φέρω βασικά...
Μπριζόλα, απ' ότι κατάλαβα τρώω ό, τι ώρα θέλω,  ;) αλλά θα μπλέξω & άστο καλύτερα..
Αυτά..
Τελικά το ρεζουμέ είναι πως I kissed a girl and I like it.....
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Βεντούζα! Έμπλεξες μεγάλε....    :headbang:
Όπως και να τη  φέρεις τη χυλόπιτα αυτή θα "πέσει" ή θα κάνει τη πεσμένη για να φάει και αυτή μπριζόλα. Αλλά το θέμα είναι ότι αν φάει και αυτή μπριζόλα θα πιο μεγάλο το μπλέξιμο... κάν'τη οσο πιο συντομα και απλα...

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Ρε παιδιά χθες βγήκα για καφέ στην Πλάκα & φασώθηκα για πλάκα, με μια φίλη μου-μπάζο που δεν μ'άρεσε, αλλά αφού μου την έπεσε, στα γλωσσόφιλα έσκιζε!!..
Τώρα μου στέλνει sms και πιστεύει πως τά' χουμε!..
Εγώ το πρωί που ξύπνησα ξενέρωσα & είπα τί έκανα ο  :jerking:, γιατί όπως είπα δεν βλέπεται.
Τώρα θέλω να της πω σπασίμπα, αλλά δε θέλω & να τη ρίξω, γιατί δεν είναι κακό κορίτσι.
Πώς να το πω; Με sms ή φάτσα; Και πώς να το φέρω βασικά...
Μπριζόλα, απ' ότι κατάλαβα τρώω ό, τι ώρα θέλω,  ;) αλλά θα μπλέξω & άστο καλύτερα..
Αυτά..
Τελικά το ρεζουμέ είναι πως I kissed a girl and I like it.....

τι εννοεις δεν βλεπετε....... :think: :think:

:knockinb: :knockinb:ΜΟΝΟ με "σακουλα" στο κεφαλι.......????

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δοκίμασε να δεις αν κάνει καλό Cif ή Cib ή ακόμα Cim  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :cum: :cum: :cum: :cum: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Αντε και ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τι εννοεις δεν βλεπετε....... :think: :think:

:knockinb: :knockinb:ΜΟΝΟ με "σακουλα" στο κεφαλι.......????

μαλλον.

φιλε μου να στο πω και στα γαλλικα casse-toi κοινως καντη με ελαφρα αφου ξηγηθεις ντομπρα με μια εσανς ψεμματος

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
μαλλον.

φιλε μου να στο πω και στα γαλλικα casse-toi κοινως καντη με ελαφρα αφου ξηγηθεις ντομπρα με μια εσανς ψεμματος

Ισα μωρή λουγκρα,  :hammer: :hammer: :hammer: αν δεν ρίξει χυσιά  :bigdick: :bigdick: που θα ξέρει αν του κάνει? :think:

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ριχτης ενα και μετα καντη με ελαφρα...και αμολα καμια ατακα του τυπου θα χαθει η φιλια μας και τετοια...αυτες πως μας λενε τις ιδιες μαλακιες δηλαδη?

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Τομπολα. Ψαχουλεψε τη. Ελευθερη φιλικη σχεση ειναι η θεραπεια σου!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ισα μωρή λουγκρα,  :hammer: :hammer: :hammer: αν δεν ρίξει χυσιά  :bigdick: :bigdick: που θα ξέρει αν του κάνει? :think:

αφου πρωτον λεει οτι δεν του αρεσει. δευτερον επειδη οι γυναικες κολλαν με κατι τετοια, η κοπελα θα γινει ρακος. θα σου αρεσε εσενα να σε γαμαγε μια που γουσταρεις και μετα να σου ελεγε αντε γεια;

ριχτης ενα και μετα καντη με ελαφρα...και αμολα καμια ατακα του τυπου θα χαθει η φιλια μας και τετοια...αυτες πως μας λενε τις ιδιες μαλακιες δηλαδη?

και μετα αναρωτιεστε γτ γινονται λεσβιες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
Πόσο φίλη είναι δηλαδή; είναι φίλη ή γνωστή απλώς; και πώς από την πλάκα ξεκινήσατε τα γλωσσόφιλα; εάν το κάνατε για πλάκα, τα πράγματα είναι απλά..... Της υπενθυμίζεις ότι ξεκίνησε για πλάκα και το κόβεις..... Πες ότι ήταν σαν να παίζατε μπουκάλα, σιγά το πράγμα.....
Εδώ πέρα υπάρχουν άλλοι που πηδιούνται για πλάκα και δεν τρέχει μία....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
αφου πρωτον λεει οτι δεν του αρεσει. δευτερον επειδη οι γυναικες κολλαν με κατι τετοια, η κοπελα θα γινει ρακος. θα σου αρεσε εσενα να σε γαμαγε μια που γουσταρεις και μετα να σου ελεγε αντε γεια;

Εμένα μου το έχουν κάνει αυτό Εύα.....Και μετά το μοιραίο, αφού συνήρθε από την αγαμία που την έδερνε, ανακάλυψε ότι δεν ήμουν ο πρίγκηπάς της!!!Και με έκανε να καταλάβω ότι ασχολιόμουν με μία ΗΛΙΘΙΑ!!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Αμα δεν της ρίξει μια χυσιά κι ένα γαμήσι απο τον κώλο πως θα καταλάβει αν ταιριάζουν?  :think:

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Πές της την τελείως φιλική ατάκα:"δίνεις κώλο?"
Αν απαντήσει αρνητικά πήδα την.