Νέα

Φασόλα ώρα μηδέν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Η πρώτη πάντως(Milfaki του θεού) είναι ΙΔΙΑ η χειλουδάκη!!Αχαχα(λές??)!!!
Πάντως καλά όλα αυτά αλλά όπως είπε κι ο Πάνος πρώτα,του οποίου το post με κάλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ,για εμάς δε λέμε τίποτα..Πάλι την καμπούρα μας απ'εξω..Δεν κοιτάμε που μας τρέχουν τα σάλια για το κάθε μπάζο που κυκλοφορεί στο δρόμο λέω εγώ..Πεινάααααααλλεεεεεες!!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
στη ζωη,στα παντα ισχυουν η ατομικοτητα και η μοναδικοτητα.κατι που για μενα ειναι ''σωστο''για τον αλλο ειναι ''λαθος''.κατι που για μενα ειναι ''ομορφο''για τον αλλο ειναι''ασχημο''κατι που για μενα ειναι ''ηθικο''για τον άλλο ειναι''ανηθικο''.επομενως η εννοια του τι θεωρει ο καθενας ως ιδεωδες ειναι παρα μα παρα πολυ σχετικη.αν εγω ειμαι ''σαδομαζοχιστης''θα την βρισκω η γυναικα μου να με πλακωνει.φυσικα για τη μεση κοινωνια θα ημουν ''μη ομαλος''
εκεινο λοιπον που πρεπει να αποτελει τη γραμμη πλευσης μας ειναι το τι πραγματικα θελουμε απο μια γυναικα.καθαρα και ξαστερα και απο ολες τις παραμετρους.κατι αλλο επισης σημαντικο.τι ρολο θελουμε να παιξει αυτη η γυναικα στη ζωη μας.την θελουμε''γατουλα''?την θελουμε ''τιγρη''?την θελουμε γυναικα''μπιμπελο"?
απο εκει καιπερα τα ποσοστα στο τιθελουμε και στις γυναικες μιας ορισμενης εθνικοτητας παιζουν.δηλαδη το να πει καποιος οτι θελει μια γυναικα ''βραχο'' διπλα του αλλα θα ηθελε η κοπελα να ειναι απο αραβικο κρατος,ε εκει μαλλον θα εχει περισσοτερεσ πιθανοτητες αν παιξει στο τζοκερ.
εγινε αναφορα σε συγκριση ελληνιδων με ρωσιδες.η ρωσια οπως και η ελλαδα εχουν ενα πολυ μεγαλο μειονεκτημα.ο καπιταλισμος δεν οικοδομηθηκε σε αυτες τις χωρες πανω σε μια αστικη ταξη.για την μεν ελλαδα,επεσαν κατι χοντρα πακετα απεξω και ξαφνικα δημιουργηθηκε μια λουμπεν μεγαλοαστικη ταξη απο πρωην τσιφλικαδες και στη ρωσια τα πρωην μελη του κομματος μετασχηματιστηκαν σε καπιταλιστες.αυτο εχει μεγαλη επιπτωση στη συμπεριφορα των ανθρωπων,αντρων και γυναικων.και δεν ειναι τυχαιο οτι αυτη η αισθηση της λαφυραγωγησης δε δημιουργηθηκε στην ελλαδα απο την''καθοδο''των ρωσιδων.προυπηρξε τις δεκαετιες του 1950 και του 1960 οταν το''αγνο''κοριτσι του χωριου μαδουσε στην κυριολεξια παιζοντας το ερωτευμενο, το αφεντικο της στην αθηνα,στην κατοικια που διεμενε.ρωτηστε τους πατεραδες σας να σας πουν ποσες επαρχιωτισες''τιναξαν''κυριολεκτικα σπιτια στον αερα παιζοντας τις ερωτευμενες με τα αφεντικα τους.και σκεφτητε και το ποσο πιο συντηρητικη ηταν τοτε η κοινωνια,που συνεπαγεται ποσο πιο καπατσες ηταν η εν λογω κυριες για να το καταφερουν.επομενως η ιστορια επαναλαμβανεται.
αλλοτε σαν τραγωδια και αλλοτε σα φαρσα.αν το δειτε ομως ρεαλιστικα εδω η τραγωδια παραειναι μεγαλη.και ειναι τραγωδια γιατι η ολη αυτη αναμπουμπουλα μοιαζει με το χιτωνα του Νεσσου.κατατρωει τις σαρκες οποιου τον φορεσει.η τραγωδια ομως ειναι μεγαλυτερη αν καποιος αναλογιστει,και αυτο ειναι το κωμικοτραγικο στην ολη ιστορια,οτι ο θυτης αν οι ζαριες δε του κατσουν καλα, ευκολα θα μπορουσε να μετατραπει σε θυμα.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ναι CHRIS,κι αυτο έχει να κάνει με ενα διαχρονικό και Παγκόσμιο κανόνα όσο κι αν υπάρχουν ιδιαιτερότητες:Οτι δηλαδη μια γυναίκα όταν βρεί κάποια κατάσταση,καποια αδυναμία που μπορεί να εκμεταλλευτεί θα την ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ πάντα πρός όφελος της,είτε αυτή είναι ελληνίδα,είτε ρωσσίδα,είτε εξωγήινη!! :2funny:
Και όπως είπα είναι διαχρονικό.Γιατί μήπως αυτό που είπες για τη δεκαετία του '60 δεν συμβαίνει και ΤΩΡΑ? Για δές πόσες αλλοδαπές έχουν κυριολεκτικά ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ την επαρχία πηγαίνωντας με μεσήλικες(ενίοτε χούφταλα),παίρνωντας τους ΟΛΗ τους την περιουσία(με αποτέλεσμα σιγά-σιγά η ελληνική επαρχία να περνάει σε ξένα χέρια!) και αφήνωντας και πολλές φορές τις γυναίκες τους στο δρόμο!  :jerking:
Τι μου λές τωρα...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
στη ζωη,στα παντα ισχυουν η ατομικοτητα και η μοναδικοτητα.κατι που για μενα ειναι ''σωστο''για τον αλλο ειναι ''λαθος''.κατι που για μενα ειναι ''ομορφο''για τον αλλο ειναι''ασχημο''κατι που για μενα ειναι ''ηθικο''για τον άλλο ειναι''ανηθικο''.επομενως η εννοια του τι θεωρει ο καθενας ως ιδεωδες ειναι παρα μα παρα πολυ σχετικη.αν εγω ειμαι ''σαδομαζοχιστης''θα την βρισκω η γυναικα μου να με πλακωνει.φυσικα για τη μεση κοινωνια θα ημουν ''μη ομαλος''
εκεινο λοιπον που πρεπει να αποτελει τη γραμμη πλευσης μας ειναι το τι πραγματικα θελουμε απο μια γυναικα.καθαρα και ξαστερα και απο ολες τις παραμετρους.κατι αλλο επισης σημαντικο.τι ρολο θελουμε να παιξει αυτη η γυναικα στη ζωη μας.την θελουμε''γατουλα''?την θελουμε ''τιγρη''?την θελουμε γυναικα''μπιμπελο"?
απο εκει καιπερα τα ποσοστα στο τιθελουμε και στις γυναικες μιας ορισμενης εθνικοτητας παιζουν.δηλαδη το να πει καποιος οτι θελει μια γυναικα ''βραχο'' διπλα του αλλα θα ηθελε η κοπελα να ειναι απο αραβικο κρατος,ε εκει μαλλον θα εχει περισσοτερεσ πιθανοτητες αν παιξει στο τζοκερ.
εγινε αναφορα σε συγκριση ελληνιδων με ρωσιδες.η ρωσια οπως και η ελλαδα εχουν ενα πολυ μεγαλο μειονεκτημα.ο καπιταλισμος δεν οικοδομηθηκε σε αυτες τις χωρες πανω σε μια αστικη ταξη.για την μεν ελλαδα,επεσαν κατι χοντρα πακετα απεξω και ξαφνικα δημιουργηθηκε μια λουμπεν μεγαλοαστικη ταξη απο πρωην τσιφλικαδες και στη ρωσια τα πρωην μελη του κομματος μετασχηματιστηκαν σε καπιταλιστες.αυτο εχει μεγαλη επιπτωση στη συμπεριφορα των ανθρωπων,αντρων και γυναικων.και δεν ειναι τυχαιο οτι αυτη η αισθηση της λαφυραγωγησης δε δημιουργηθηκε στην ελλαδα απο την''καθοδο''των ρωσιδων.προυπηρξε τις δεκαετιες του 1950 και του 1960 οταν το''αγνο''κοριτσι του χωριου μαδουσε στην κυριολεξια παιζοντας το ερωτευμενο, το αφεντικο της στην αθηνα,στην κατοικια που διεμενε.ρωτηστε τους πατεραδες σας να σας πουν ποσες επαρχιωτισες''τιναξαν''κυριολεκτικα σπιτια στον αερα παιζοντας τις ερωτευμενες με τα αφεντικα τους.και σκεφτητε και το ποσο πιο συντηρητικη ηταν τοτε η κοινωνια,που συνεπαγεται ποσο πιο καπατσες ηταν η εν λογω κυριες για να το καταφερουν.επομενως η ιστορια επαναλαμβανεται.
αλλοτε σαν τραγωδια και αλλοτε σα φαρσα.αν το δειτε ομως ρεαλιστικα εδω η τραγωδια παραειναι μεγαλη.και ειναι τραγωδια γιατι η ολη αυτη αναμπουμπουλα μοιαζει με το χιτωνα του Νεσσου.κατατρωει τις σαρκες οποιου τον φορεσει.η τραγωδια ομως ειναι μεγαλυτερη αν καποιος αναλογιστει,και αυτο ειναι το κωμικοτραγικο στην ολη ιστορια,οτι ο θυτης αν οι ζαριες δε του κατσουν καλα, ευκολα θα μπορουσε να μετατραπει σε θυμα.
Μαλλον,το καλυτερο post που εχω δει σε αυτο το site.Ουτε φασολες και κολοκυθες,ουτε καριολες-αγιες Ρωσιδες και Ουκρανες.Πορευομαστε με την ιστορια στην πλατη μας,ακομα και οταν ειμαστε στο κρεβατι,γυναικες και αντρες.Ευτυχως υπαρχουν και εξαιρεσεις Ελληνιδων και μη γυναικων,Ελληνων και μη αντρων.

Επισκέπτης
Και κατι ακομα,Ο θυτης δεν υπαρχει,κατα την γνωμη μου,απλα περιπτωση να μετατραπει σε θυμα αν κατι παει στραβα,αν δεν του κατσουν οι ζαριες.

Αναφερομαι,βεβαια,και σε αντρες και σε γυναικες με τον ορο "θυτης"(νομιζω και ο chris1971).

ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ οπως ολοι οι τζογαδοροι και οι τυχωδιωκτες.Τζογος και χασουρα πανε πακετο ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ σε ολες τις καταστασεις.

Επισκέπτης
το θεμα ειναι να υπαρχει σεβασμος!!να σεβεσαι αυτη που εχεις διπλα σου και να σε σεβεται και εκεινη!!απο κει ξεκιναμε ολα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν σέβεσαι μία γυναίκα δε σε σέβεται εκείνη...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
το θεμα ειναι να υπαρχει σεβασμος!!να σεβεσαι αυτη που εχεις διπλα σου και να σε σεβεται και εκεινη!!απο κει ξεκιναμε ολα!
Ασε ρε μωρο μου….μερικοί και μερικες…
στον «σεβασμο»..εχουν βαλει κι εκεί ταριφα…
Τι ψαχνεις να βρεις?
Γωνια στο σεντς?????

Επισκέπτης
ψαχνω να βρω το αυτονοητο!!καποια πραγματα τα σεβομαστε οποιος και να τα εχει κανει....!φαινομενα του στυλ να μην σεβεται καποιος τον συντροφο του και να ειναι μαζι του μονο και μονο για στηριγμα και να εκδηλωνει το σεβασμο του/της σε οποιον αλλον/η γνωρισει ,ειναι το λιγοτερο ακυρο!ετσι σκεφτομαι εγω ,μπορει να ειναι και λαθος!

Επισκέπτης
και αυτο δεν ειναι θεμα προελευσης αλλα θεμα προσωπικοτητας!

Επισκέπτης
ειναι θεμα επιλογης μωρο μου!!στην τελικη ο καθενας παιρνει οτι δικαιουται!για μενα καποια πραγματα δεν αγοραζονται!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ειναι θεμα επιλογης μωρο μου!!στην τελικη ο καθενας παιρνει οτι δικαιουται!για μενα καποια πραγματα δεν αγοραζονται!!!
Μαλλον ανηκεις στην κατηγορια του ειδους
προς εξαφανιση….
Γιατί επι το πλειστον….μονο πονηριδηδες κυκλοφορουν..
Γυναικες-αντρες…

Επισκέπτης
δεν πειραζει!!κοιμαμαι ησυχος τα βραδυα και μου αρκει αυτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom