giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
εγω νομιζω οι καλυτερες ειναι οι εσκιμωες...
μπορεις απλα να πεις οτι σου αρεσει να σε κανει δωρο στους φιλους του..
τετοια κανουν οι εσκιμωες?
κριμα που ειμαι.. φασολα..
ε πεφτει λιγο μακρια... κ θα παγωνω κιολας... που να τρεχω τωρα
οχι εγω εσας σκεφτομαι... κ μονοόλα τα θέλεις Ελληνίδα φασολα...και ανταλλαγή και να γίνεις εσκιμωα και να είσαι και σπίτι σου.....ήμαρτον...
Πολύ φαρμάκι για τις Ελληνίδες βλέπω... Για τους Έλληνες άντρες όμως κουβέντα!!! Αν νομίζει κάποιος ότι με την Ρωσίδα θα βρει την 'πολυπόθητη πηγή της Εδέμ' να ξεδιψάσει την ταλαιπωρημένη καψούρικη ηδονή του, είναι μάλλον ονειροπαρμένος. Ιδιαίτερα σε φάσεις internet με 'κορίτσια νύφες' που ψάχνουν τον 'έρωτα της ζωή τους' . Δυστυχώς έγινε η κοινωνία τόσο υλιστική που για να μας αποδεχτεί μια γκόμενα πρέπει να έχουμε την ομορφιά του Κλούνευ,την πούτσα του Ron Jeremy και τα φράγκα του Αγγελόπουλου (που λέει ο λόγος δηλαδή ). Τα νέα κορίτσια είναι βλαμμένα, κοιτάνε μόνο το χρήμα, την ομορφιά τους, έχουν στύλ κακιασμένης πουτάνας αλλά θα διαφωνήσω γιατί υπάρχουν λαμπρές εξαιρέσεις.Απλώς κάποιοι απο μας δεν της βρήκαμε. Τώρα στο θέμα Ελληνίδες και Ρωσίδες που έχουν ανοιχτεί καμιά 10αριά thread στο forum γι’αυτά.Υπάρχουν Ελληνίδες πανέμορφες που βάζουν κάτω τις Ρωσίδες. Σε μάτια, σε σωματότυπο στα πάντα. H Ρωσία εξάλλου έχει πληθυσμό 142,754,000 κατοίκους και η Ελλάδα 11μύρια και κάτι πάνω κάτω. Δεν θα ξεχάσω όταν είδα κοινούς Ρώσους πολίτες στην πόλη τους.Πολύ κάτω απο τους Έλληνες.Είδα γυναίκες που δεν πίστευα στα μάτια μου ότι είναι αυτές Ρωσίδες απο την ασχήμια και το πάχος.Η δε ομορφούλες το πιάσανε το νόημα του γρήγορου χρήματος. Βίζιτα και παραμύθι.Η αποστολή είναι μόνο η συσσώρευση των Ευρώ με οποιοδήποτε κόστος Επίσης είδα και αρκετά άσχημα ζυγωματικά που δεν θυμίζανε σε τίποτα τις κούκλες Σλάβες που γάμαγα στα studio και βίζιτα εδώ. Εν το μεταξύ έχουν οι περισσότεροι και τουρκο-μογγόλικη καταγωγή.Μην ξεχνάμε ότι είχανε του Μογγόλους 350 χρόνια και όσοι μείνανε αφομοιώθηκαν με αυτούς.Οπότε όπως έλεγε και ο Fischer τον 19ο αιώνα πίσω απο το ξανθό πρόσωπο ενός Ρώσου κρύβονται τα γονίδια ενός Τάταρου. Χαώδης διαφορά αν δείτε μια μέση εικόνα Ρώσικης πόλης με κανονικές κοπέλες με αυτές που βλέπουμε στα γαμομάγαζα. Μην παίρνετε παράδειγμα τις Ρωσίδες που φέρανε τα κυκλώματα εδώ και τις βάλανε να 'δουλεύουν' στα μπουρδέλα,στα στριπτιζάδικα,στα κωλόμπαρα και στα γραφεία για βίζιτα.Εννοείται ότι ο πόθος του Γκρέκου είναι 'η ψηλή ξανθιά με τα μπλέ μάτια' σε καμία όμως περίπτωση το Ρωσικό Έθνος δεν έχει αποκλειστικά και μόνο αυτά τα εξωτερικά ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά. Αυτά το ότι οι Σλάβες έχουν 'καλύτερα γονίδια' είναι Ρατσισμός απο διάφορα κόμπλεξ κατωτερότητας που έχει ο καθένας μας!!! Αυτοί που φέρανε τις κοπέλες για γαμήσια σ'αυτήν την Μητρόπολη των Βαλκανίων (και όχι μόνο στην Ελλάδα) διαλέξανε τις πιο όμορφες. Και εννοείται σε ενα μπουρδέλο θα βάλεις μια όμορφη για να μαζέψει τον κόσμο.Πρώτα τραβάει η ομορφιά και μετά αν είναι φωτιά στο κρεβάτι και ξέρει να φέρεται ομιλητικά και ψευτογκομενίστηκα. Φανταστείτε να ήταν οι Ελληνίδες μανεκέν 2ης και 3ης κατηγορίας σε site γνωριμιών για 'νύφες' η σε κωλόμπαρα και μπουρδέλα της Δύσης.Θα λέγανε όλοι ότι όλες οι Ελληνίδες είναι οι απόλυτες θεές (κάτι φυσικά που δεν ισχύει όπως και στην περίπτωση των Ρωσίδων). Απλώς μια μέτρια ελληνίδα δεν θα πάει στο μπουρδέλο για δουλειά (θα προτιμήσει να βρει κάνα καψούρα μεσήλικα να τον αρμέγει) απο κοινωνική ντροπή στην γειτονιά και γενικότερα στο περίγυρό της.Εξάλλου οι περισσότερες είναι απο μεσοαστικά σπίτια που δεν τις έλειψε και τίποτα να βγει στην γύρα της φτηνοπληρωμένης πούτσας.Οι Ρωσίδες δεν είναι το ίδιο.Μεγαλώσανε σε φτώχια περάσανε το μεταβατικό στάδιο του υπαρκτού σοσιαλισμού σε σκληρό ανταγωνιστικό φιλελεύθερο καπιταλισμό και δεν τους νοιάζει να μπούνε και σε τσαρδί να πουλάνε το σώμα τους ακόμα και για 15 γιούρια σε μια ‘κακόφημη’ περιοχή μια ξένης χώρας.Αρκεί να βγάλουν φράγκα όσο πιο γρήγορα μπορούνε. Και αυτό οφείλεται φυσικά στις κοινωνικοπολιτικές αλλαγές που περάσανε αυτά τα χρόνια. Οπότε ότι ξέρουν οι περισσότεροι για Ρωσίδες εδώ είναι από μπουρδέλα και στρίπ. Ακόμα και αυτές στον χώρο που παίζεται το σεξιστικό παραμύθι λειτουργούνε όλες μηχανικά (κλασσικό γλυκομίλημα,γλύψιμο αρχιδιών,κάνα deepthroat και βογγητά).Όσα κυριλέ παιδιά νταλαβερίστηκαν με κοπέλες από αυτούς τους χώρους τους βγήκε η Παναγία και ο Δαίμονας ανάποδα.Καμία σχέση στην κανονική τους ζωή οι Ρωσίδες της πιάτσας με το στυλ που προσφέρουνε επι χρήμασι στην πιάτσα.Στην προσωπική τους ζωή είναι πολύ πιο χάλια. Όλα τα άλλα είναι λόγια για αμπελοφιλοσοφίες τώρα.
Αυτά τα έγραψα γιατί οι περισσότεροι θεοποιούμε κάτι που ίσως να μην γνωρίζουμε… Ρωτήστε όσους έχουν νταλαβέρια με Ρωσίδες και δεν είναι τίποτα ψεύτες και φιδέμποροι να σας πούνε πόσο ‘ρόδινα’ και ‘αγγελικά πλασμένα’ είναι τα πράγματα.Όπως και στις Ελληνίδες έτσι και στις Ρωσίδες ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις των καλών ανθρώπων που θέλουνε να κάνουνε κάτι σοβαρό. Η κοινωνία έχει αλλάξει και η Ελληνική και η Ρώσικη.Δεν είναι τα πράγματα όπως πριν 30 η 50 χρόνια.Τώρα είναι υπερβολικά δύσκολα ιδιαίτερα στις σχέσεις των ανθρώπων…Δυστυχώς.
Και για επίλογο από την προσωπική μου άποψη υπάρχουν Ελληνίδες πολύ όμορφες και Ρωσίδες πολύ όμορφες.Υπάρχουν Ελληνίδες σκατόψυχες και Ρωσίδες σκατόψυχες.Υπάρχουν Ελληνίδες που έχουν καλή καρδιά και Ρωσίδες που έχουν καλή καρδιά και τέλος υπάρχουν Ελληνίδες πολύ άσχημες και Ρωσίδες πολύ άσχημες. Με λίγα λόγια δεν πρέπει να βάζουμε την φυλή,το έθνος η την θρησκεία σε κάποιο θηλυκό (έτσι λειτουργώ τουλάχιστον εγώ), αλλά μόνο του ότι είναι ΘΗΛΥΚΟ!!! Με ότι συνεπάγεται σ’αυτό...
Τωρα που πεσαμε και στο βαζο με το μελι? (τους ανω 1.80 που εχουν μαζευτει στο διπλα θρεντ εννοω ) που να τρεχουμε για εσκιμωες.....
Οι περισσοτεροι Ρωσοι ειναι Μογγολοι;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κυριε moderator τα χαπια μου!!! Ελαφρως ΛΑΘΟΣ! Υπαρχουν ΚΑΙ Μογγολοι, Καυκασιοι, Ταταροι, αλλα με δικες τους δημοκρατιες (Ταταρσταν κλπ. ). Αλλωστε η Ρωσια ειναι ομοσπονδια. Δεν υπαρχει μαλιστα η λεξη Ρωσια, αλλα Ρωσικη Ομοσπονδια ( Российская Федерация ). Φυσικα ομως ειναι ισαξιοι Ρωσοι πολιτες και κυκλοφορουν. Παιδια, μη μας βγαλετε και Μογγολους τωρα! Το 14ο αιωνα και τον 15ο υπηρχε μογγολικη κατακτηση, και τοτε ξεκινησε να ακμαζει η Μοσχα! Οχι και οι περισσοτεροι Ρωσοι , Μογγολοι! Ελεος!Εν το μεταξύ έχουν οι περισσότεροι και τουρκο-μογγόλικη καταγωγή.Μην ξεχνάμε ότι είχανε του Μογγόλους 350 χρόνια και όσοι μείνανε αφομοιώθηκαν με αυτούς.Οπότε όπως έλεγε και ο Fischer τον 19ο αιώνα πίσω απο το ξανθό πρόσωπο ενός Ρώσου κρύβονται τα γονίδια ενός Τάταρου.
δε πειραζει... θα σε βαλουμε κατω κ θα σε............... ταιζουμε