Νέα

Φασόλα ώρα μηδέν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αχχ ρε Ελληνίδα φασόλα...που αν δεν ήταν το θερμοκήπιο Ελλάδα θα ήσουν....αγάμητη.....

Για δείτε παίδες stuff.....

Πιθανό (πολύ όμως... ;) ) Tip : όπου βλέπετε στο Occupation....manager,working,cosmetologist,designer και business είναι αλήθεια...  :think: ...όλες  στη Ρωσία πρέπει να είναι τελικά διευθύντριες , επιχειρηματίες και σχεδιάστριες μόδας.....Τα επαγγέλματα του μέλλοντος  :grin:

Δείτε και  :'(  ....

www.bride.ru/ph/htcgi/ladies/617/617603P1.html]Milfακι του Θεού[/url]
www.bride.ru/ph/htcgi/ladies/614/614760P1.html]μμμμμ Νο1[/url]
www.bride.ru/ph/htcgi/ladies/617/617333P1.html]μμμμμ Νο2[/url]

www.bride.ru]www.bride.ru [/url] www.freesmileys.org] [/url]

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.741
Πόντοι
12.056
Αυτες ειναι νυφες..η χαρα τις ΠΕΘΕΡΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny:

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ασε ρε ειδα προχτες στο σταρ το birthday girl με τετοια φαση
και σκεφτηκα την εντεκατη εντολη "Ου Μπλεξεις"
Ασχετο τι μουναρα ειναι η κιντμαν ρε πουστη μου

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ασε ρε ειδα προχτες στο σταρ το birthday girl με τετοια φαση
και σκεφτηκα την εντεκατη εντολη "Ου Μπλεξεις"
Υπάρχει και μια απαγορευμένη, μπορεί και σκοπίμως εντολή ''Ου μπλεξεις με φασολα''..
Ασχετο τι μουναρα ειναι η κιντμαν ρε πουστη μου
:thumbsup: :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
Αυτά βλέπω και παθαίνω κατάθλιψη!
Ήδη σκέφτομαι την μετανάστευση... :-

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Αχχ ρε Ελληνίδα φασόλα...που αν δεν ήταν το θερμοκήπιο Ελλάδα θα ήσουν....αγάμητη.....

Για δείτε παίδες stuff.....

Πιθανό (πολύ όμως... ;) ) Tip : όπου βλέπετε στο Occupation....manager,working,cosmetologist,designer και business είναι αλήθεια...  :think: ...όλες  στη Ρωσία πρέπει να είναι τελικά διευθύντριες , επιχειρηματίες και σχεδιάστριες μόδας.....Τα επαγγέλματα του μέλλοντος  :grin:

Δείτε και  :'(  ....

www.bride.ru/ph/htcgi/ladies/617/617603P1.html]Milfακι του Θεού[/url]
www.bride.ru/ph/htcgi/ladies/614/614760P1.html]μμμμμ Νο1[/url]
www.bride.ru/ph/htcgi/ladies/617/617333P1.html]μμμμμ Νο2[/url]

www.bride.ru]www.bride.ru [/url] www.freesmileys.org] [/url]

και εχεις μετα και τα μπαζα με τα προ-κοίλια που δεν κοιταζονται ουτε οι ιδιες στον καθρεφτη για να μην τρομαξουν και εχουν και απαιτησεις και πανω απ ολα αποψη....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
πανο αποψε και ζωγραφιζεις....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!τα πες ολα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και εχεις μετα και τα μπαζα με τα προ-κοίλια που δεν κοιταζονται ουτε οι ιδιες στον καθρεφτη για να μην τρομαξουν και εχουν και απαιτησεις και πανω απ ολα αποψη....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Έχεις κάποια υπόψη σου παπα- γιώργη;  ;)Γιατί η περιγραφή μου θυμίζει κάτι που είδα πρόσφατα σε μια στοά στην Πανεπιστημίου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τί ακριβώς...
:2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βούρ μάγκες...ορμάτε να παντρευτούμε ρωσίδες νύφες...... :2funny:

Επισκέπτης
"υπάρχουν Ελληνίδες πολύ όμορφες και Ρωσίδες πολύ όμορφες.Υπάρχουν Ελληνίδες σκατόψυχες και Ρωσίδες σκατόψυχες.Υπάρχουν Ελληνίδες που έχουν καλή καρδιά και Ρωσίδες που έχουν καλή καρδιά και τέλος υπάρχουν Ελληνίδες πολύ άσχημες και Ρωσίδες πολύ άσχημες. Με λίγα λόγια δεν πρέπει να βάζουμε την φυλή,το έθνος η την θρησκεία σε κάποιο θηλυκό (έτσι λειτουργώ τουλάχιστον εγώ), αλλά μόνο του ότι είναι ΘΗΛΥΚΟ!!! Με ότι συνεπάγεται σ’αυτό..."

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Mια επισημανση στο ολο κειμενο!

Μια ομορφη ρωσιδα απο high class οικογενεια (οικονομικα,κοινωνικα κλπ)....δεν εχει καμια σχεση με μια αντιστοιχη ελληνιδα...Δεν ξερω που οφειλεται αυτο κ λιγο με ενδιαφερει...ομως οταν μιλαμε για βλαχαδερα της ρωσιας(για πολεις/χωρια εκτος των μεγαλων κ γνωστων)...μιλαμε για τραγικες καταστασεις που δεν υπαρχουν στην ελλαδα..ή εστω σπανιζουν...
Παραδειγματα πολλα...αυτες οι γκομενες (που εχουν ερθει στην ελλαδα κ δουλευουν ως πουτανες/στριπερ κλπ)...σε εναν τυπα που ζητα πολλα...πνιγονται...δεν αντεχουν κ δειχνουν τον πραγματικο εαυτο τους...γι'αυτον που λιγοι ελληνες ενδιαφερονται..αφου οι περισσοτεροι μαλακες..θελουν εναν μουναρο(εξωτερικα) διπλα τους κ τπτ παραπανω...
Με λιγα λογια....μια γυναικα δεν κρινεται τελικα απ'την χωρα την οποια καταγεται...αλλα απ'την κοινωνικη της υποσταθμη...προσοχη,αλλο μου αρεσουν οι ρωσιδες για τα ομορφα εξωτερικα χαρακτηριστικα τους...κ αλλο μου αρεσουν οι ρωσιδες στο συνολο...το ιδιο ισχυει για οποιασδηποτε εθνικοτητας γυναικες !!!

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φιλατε panosmpos έχεις point σε αυτά που λες...όμως...

Το thread με διάθεση χιούμορ αναφέρετε στο φαινόμενο φασόλα με πρόσχημα το συγκεκριμένο site.....Το φαινόμενο της φασολας  έχει τη παρουσία στον Ελλαδικό χώρο τα τελευταία 10 χρόνια...

Δεν αφορά το σύνολο Ελληνίδων αλλά σίγουρα ένα σημαντικό ποσοστό....Είναι η σύγχρονη Ελληνίδα γυναίκα  που έχει παρατήσει τη σεβαστή  από τη πλειονότητα των ανδρών γεμάτη εξυπνάδα γυναικεία πουτανιά και έχει υιοθετήσει το '' αξιώνω κεκτημένα'' επειδή απλά ''υπάρχω  και αναπνέω''..

Να με αφήνει αδιάφορο το αποκλείω..Να συμβιβαστώ  το αποκλείω…Οι γονιδιακές μου πληροφορίες είναι τέτοιες που το εν λόγω φαινόμενο το βρίσκω ιδιαίτερα ενοχλητικό…

Αυτά ως παρατηρητής του περιβάλλοντος  γιατί ως προς τα βιώματα είμαι από τα τυχερά παιδιά…www.mysmiley.net] [/url]

Φυσικά και δεν είναι δυνατό να πιστέψει κάποιος ότι θα βρει την Εδέμ μέσω του κάθε διαδικτυακού γραφείου συνοικεσίων και ότι άλλο προκύψει….Όχι πως το θεωρώ αδύνατο αλλά η ανεύρεση της Εδεμ ,ήταν,είναι και μάλλον θα είναι τζόγος…Και ως τζόγος μπορεί να κερδίσεις και ρώσικη φασολα..

Παρόλα ταύτα και ένα βλέμμα πέρα από το ένα μέτρο κανέναν δε σκότωσε…www.mysmiley.net] [/url]

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
AssFiller συμφωνώ με αυτά που γράφεις.Απλώς επιδή ανοίχτηκαν κάποια thread για το όλο ζήτημα και οι περισσότεροι γράφανε  1002 μπινελίκια για τις ελληνίδες έγραψα και τα παραπάνω για να δούνε και λίγο τις Ρωσίδες στο περίπου δηλαδή.
:thumbsup:
και βεβαίως τις 'φασόλες' τις μεταμορφώσανε έτσι κάποιοι 'κοκκινιστοί'  ;)
:2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Έχεις κάποια υπόψη σου παπα- γιώργη;  ;)Γιατί η περιγραφή μου θυμίζει κάτι που είδα πρόσφατα σε μια στοά στην Πανεπιστημίου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τί ακριβώς...
:2funny: :2funny:

νο κοπρένδο νάδα..  :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω νομιζω οι καλυτερες ειναι οι εσκιμωες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom