Επισκέπτης
σοσια(ληστες)Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;
σοσια(ληστες)Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;
Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;
Στην Ελευθεροτυπία διαβάζω... χωρίς δόσεις το χαράτσι των ακινήτων στη ΔΕΗ! :o
Ειναι γιατί η κοινωνία που οραματίζονται είναι έτη φωτός μπροστά χλωμό μου πρόσωπο!Το ομολογώ, στα συνθήματα οι αναρχικοί είναι έτη φωτός μπροστά...
Να φανταστείς ότι όταν γκόμενα μου έθεσε θέμα δέσμευσης, της απάντησα:
[move]Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά[/move]
Ειναι γιατί η κοινωνία που οραματίζονται είναι έτη φωτός μπροστά χλωμό μου πρόσωπο!
Προς το παρόν...
[move]ΖΩΗ! ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ[/move]
υ.γ. να υποθέσω η γκόμενα έμεινε παγωτό...
Κακέ ΙνδιάνεΕιναι γιατί η κοινωνία που οραματίζονται είναι έτη φωτός μπροστά χλωμό μου πρόσωπο!
επειδη καθε μερα 8 παρα το πρωι περναω απο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων θα σε ενημερωσω οτι γινετε της πουτανας το καγκελο.φαντασου να παμε ολοι να πληρωσουμε εκει τον λογαργιασμο της δεη.Μπορεί να εξοφληθεί μόνο η ΔΕΗ, χωρίς να καταβληθεί το χαράτσι;;;;
Fuck buddy που λένε;... αν και ελλεεινίδα εκτίμησε την ειλικρίνειά μου και μετέπεσε σε στάτους φίλη με προνόμια"... Συμβαίνουν και θαύματα...
Δεν είναι και κυρίως δεν σκέφτονται το ίδιο ο διαφημιστής που ψάχνει ατάκα για το προϊον, με τον πιτσιρικά ή όποιον άλλο που παίρνει το σπρέυ και γράφει στους τοίχους. Νομίζω όμως πως τους αδικείς τους αναρχικούς διότι, και αυτο αποτελεί προσωπική άποψη, σίγουρα δεν έχουν μείνει σε παλαιολιθικές κοινότητες. Δεν είναι δυνατόν η σκέψη(ιδέα) για μία κοινωνία που δεν υπήρξε ποτέ να μένει στάσιμη σε παλαιολιθικά πρότυπα. Δεν θα άντεχε στο χρόνο. Μη κοιτάς που εμείς εδώ είμαστε Ινδιάνοι και μένουμε στα οικολογικά μας τίπι. Είναι επιλογή μαςΧμμμ, για το πρώτο, οι έξυπνες διαφημιστικές ρεκλάμες πολλές φορές δεν πάνε πακέτο με καλό προϊόν και ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι έτη φωτός μπροστά η κοινωνία που οραματίζονται ή άκρως εξιδανικευμένη - διαστρεβλωμένη εκδοχή παλαιολιθικών κοινοτήτων...
Ναι η γκόμενα έμεινε παγωτό αλλά αν και ελλεεινίδα εκτίμησε την ειλικρίνειά μου και μετέπεσε σε στάτους φίλη με προνόμια"... Συμβαίνουν και θαύματα...
Δεν είναι και κυρίως δεν σκέφτονται το ίδιο ο διαφημιστής που ψάχνει ατάκα για το προϊον, με τον πιτσιρικά ή όποιον άλλο που παίρνει το σπρέυ και γράφει στους τοίχους. Νομίζω όμως πως τους αδικείς τους αναρχικούς διότι, και αυτο αποτελεί προσωπική άποψη, σίγουρα δεν έχουν μείνει σε παλαιολιθικές κοινότητες. Δεν είναι δυνατόν η σκέψη(ιδέα) για μία κοινωνία που δεν υπήρξε ποτέ να μένει στάσιμη σε παλαιολιθικά πρότυπα. Δεν θα άντεχε στο χρόνο. Μη κοιτάς που εμείς εδώ είμαστε Ινδιάνοι και μένουμε στα οικολογικά μας τίπι. Είναι επιλογή μας
Εκτίμησε το φιλελεύθερο πνεύμα σου και το γεγονός πως δεν της χόρεψες ζεϊμπέκικο το "θα ζήσω ελεύθερο πουλί"
αυτό προϋποθέτει πως μόνο το 30% θα πληρώσειαν πάρουν το 30% των χρημάτων που υπολογίζουν,θα είναι μεγάλη επιτυχία
σε 10 χρόνια θα έχεις πληρώσει το σπίτι σου ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑγαπούλες το χαράτσι πέι να γίνει μόνιμο. Μόνο ο Μάκης ελεύθερος όλοι οι άλλοι για 5000 μέσα. Α ρε πασοκαρα
Τα μυαλά είπαμε είναι σαν τα αλεξίπτωτα. Λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά. ;)Πάντως δεν είναι και τυχαίο ότι οι καλύτεροι διαφημιστές προέρχονται από ελευθεριακούς πολιτικά χώρους...
Όσο για την αναρχική κοινωνία, θα σου πω μονάχα το εξής: Ένας αναρχικός μπορεί σε μεγάλο βαθμό να ζήσει ως αναρχικός σε μια αστικοδημοκρατική φιλελεύθερη κοινωνία... Ένας αστός όμως δεν μπορεί να ζήσει ως αστός σε μια αναρχική κοινωνία...
Και αυτό τα λέει όλα (πέραν τα περί ανέφικτου και ανεφάρμοστου)...
Δεν τα πάω καλά με τα ελληνικά άσματα, επομένως διάλεξα κάτι πιο έξυπνο!
Όσο για την αναρχική κοινωνία, θα σου πω μονάχα το εξής: Ένας αναρχικός μπορεί σε μεγάλο βαθμό να ζήσει ως αναρχικός σε μια αστικοδημοκρατική φιλελεύθερη κοινωνία... Ένας αστός όμως δεν μπορεί να ζήσει ως αστός σε μια αναρχική κοινωνία...
πως θα πληρωσουν ολοι ρε αδελφε?αυτό προϋποθέτει πως μόνο το 30% θα πληρώσει
που επίσης σημαίνει πως μόνο το 30% μετά θα έχει ρεύμα και η Ελλάδα θα βυθιστεί στο σκοτάδι...σωστά;
μμμ...δεν νομίζω Τάκη
προσωπική μου αντίληψη είναι πως μάλλον θα πληρώσουνε σχεδόν όλοι