Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το ομολογώ, στα συνθήματα οι αναρχικοί είναι έτη φωτός μπροστά...
Να φανταστείς ότι όταν γκόμενα μου έθεσε θέμα δέσμευσης, της απάντησα:

[move]Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά[/move]
Ειναι γιατί η κοινωνία που οραματίζονται είναι έτη φωτός μπροστά χλωμό μου πρόσωπο!
Προς το παρόν...

[move]ΖΩΗ! ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ[/move]

υ.γ. να υποθέσω η γκόμενα έμεινε παγωτό...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ειναι γιατί η κοινωνία που οραματίζονται είναι έτη φωτός μπροστά χλωμό μου πρόσωπο!
Προς το παρόν...

[move]ΖΩΗ! ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ[/move]

υ.γ. να υποθέσω η γκόμενα έμεινε παγωτό...

Χμμμ, για το πρώτο, οι έξυπνες διαφημιστικές ρεκλάμες πολλές φορές δεν πάνε πακέτο με καλό προϊόν και ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι έτη φωτός μπροστά η κοινωνία που οραματίζονται ή άκρως εξιδανικευμένη - διαστρεβλωμένη εκδοχή παλαιολιθικών κοινοτήτων...

Ναι η γκόμενα έμεινε παγωτό αλλά αν και ελλεεινίδα εκτίμησε την ειλικρίνειά μου και μετέπεσε σε στάτους φίλη με προνόμια"... Συμβαίνουν και θαύματα...

Επισκέπτης
Μπορεί να εξοφληθεί μόνο η ΔΕΗ, χωρίς να καταβληθεί το χαράτσι;;;;

επειδη καθε μερα 8 παρα το πρωι περναω απο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων θα σε ενημερωσω οτι γινετε της πουτανας το καγκελο.φαντασου να παμε ολοι να πληρωσουμε εκει τον λογαργιασμο της δεη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
MIA και γουσταρετε συνθηματα,το καλυτερο για μενα μακραν--"ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ"

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
... αν και ελλεεινίδα εκτίμησε την ειλικρίνειά μου και μετέπεσε σε στάτους φίλη με προνόμια"... Συμβαίνουν και θαύματα...
Fuck buddy που λένε; :boobies: :2funny:

Ότι καλύτερο για σχέση με Ελλεεινίδα φίλε. :rockon: :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Χμμμ, για το πρώτο, οι έξυπνες διαφημιστικές ρεκλάμες πολλές φορές δεν πάνε πακέτο με καλό προϊόν και ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι έτη φωτός μπροστά η κοινωνία που οραματίζονται ή άκρως εξιδανικευμένη - διαστρεβλωμένη εκδοχή παλαιολιθικών κοινοτήτων...

Ναι η γκόμενα έμεινε παγωτό αλλά αν και ελλεεινίδα εκτίμησε την ειλικρίνειά μου και μετέπεσε σε στάτους φίλη με προνόμια"... Συμβαίνουν και θαύματα...
Δεν είναι και κυρίως δεν σκέφτονται το ίδιο ο διαφημιστής που ψάχνει ατάκα για το προϊον, με τον πιτσιρικά ή όποιον άλλο που παίρνει το σπρέυ και γράφει στους τοίχους. Νομίζω όμως πως τους αδικείς τους αναρχικούς διότι, και αυτο αποτελεί προσωπική άποψη, σίγουρα δεν έχουν μείνει σε παλαιολιθικές κοινότητες. Δεν είναι δυνατόν η σκέψη(ιδέα) για μία κοινωνία που δεν υπήρξε ποτέ να μένει στάσιμη σε παλαιολιθικά πρότυπα. Δεν θα άντεχε στο χρόνο. Μη κοιτάς που εμείς εδώ είμαστε Ινδιάνοι και μένουμε στα οικολογικά μας τίπι. Είναι επιλογή μας :grin:

Εκτίμησε το φιλελεύθερο πνεύμα σου και το γεγονός πως δεν της χόρεψες ζεϊμπέκικο το "θα ζήσω ελεύθερο πουλί"  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν είναι και κυρίως δεν σκέφτονται το ίδιο ο διαφημιστής που ψάχνει ατάκα για το προϊον, με τον πιτσιρικά ή όποιον άλλο που παίρνει το σπρέυ και γράφει στους τοίχους. Νομίζω όμως πως τους αδικείς τους αναρχικούς διότι, και αυτο αποτελεί προσωπική άποψη, σίγουρα δεν έχουν μείνει σε παλαιολιθικές κοινότητες. Δεν είναι δυνατόν η σκέψη(ιδέα) για μία κοινωνία που δεν υπήρξε ποτέ να μένει στάσιμη σε παλαιολιθικά πρότυπα. Δεν θα άντεχε στο χρόνο. Μη κοιτάς που εμείς εδώ είμαστε Ινδιάνοι και μένουμε στα οικολογικά μας τίπι. Είναι επιλογή μας :grin:

Εκτίμησε το φιλελεύθερο πνεύμα σου και το γεγονός πως δεν της χόρεψες ζεϊμπέκικο το "θα ζήσω ελεύθερο πουλί"  :2funny:

Πάντως δεν είναι και τυχαίο ότι οι καλύτεροι διαφημιστές προέρχονται από ελευθεριακούς πολιτικά χώρους... :grin:
Όσο για την αναρχική κοινωνία, θα σου πω μονάχα το εξής: Ένας αναρχικός μπορεί σε μεγάλο βαθμό να ζήσει ως αναρχικός σε μια αστικοδημοκρατική φιλελεύθερη κοινωνία... Ένας αστός όμως δεν μπορεί να ζήσει ως αστός σε μια αναρχική κοινωνία...
Και αυτό τα λέει όλα (πέραν τα περί ανέφικτου και ανεφάρμοστου)...

Δεν τα πάω καλά με τα ελληνικά άσματα, επομένως διάλεξα κάτι πιο έξυπνο!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ωραία δεν είναι όμως η αναρχική κοινωνία, ε; :grin:  Mαγειρεύεις μακαρόνια με την άπλυτη την Ηρώ απ' την κατάληψη, βουτάς μία στο ποτάμι, αράζεις το απόγευμα για μία σιέστα... :cheesy: ξυπνάς φτιάχνεις μια φράπα, μετά μαζεύονται και οι άλλοι άπλυτοι γύρω από μια φωτιά με μπυράκια, απαγορευμένα ποτά και Παύλο από το φορητό mp3 player. :boobies:

Γαμώ την αστική σας τάξη λέμε... :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν πάρουν το 30% των χρημάτων που υπολογίζουν,θα είναι μεγάλη επιτυχία
αυτό προϋποθέτει πως μόνο το 30% θα πληρώσει
που επίσης σημαίνει πως μόνο το 30% μετά θα έχει ρεύμα και η Ελλάδα θα βυθιστεί στο σκοτάδι...σωστά;

μμμ...δεν νομίζω Τάκη
προσωπική μου αντίληψη είναι πως μάλλον θα πληρώσουνε σχεδόν όλοι

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπούλες το χαράτσι πέι να γίνει μόνιμο. Μόνο ο Μάκης ελεύθερος όλοι οι άλλοι για 5000 μέσα. Α ρε πασοκαρα  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αγαπούλες το χαράτσι πέι να γίνει μόνιμο. Μόνο ο Μάκης ελεύθερος όλοι οι άλλοι για 5000 μέσα. Α ρε πασοκαρα  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
σε 10 χρόνια θα έχεις πληρώσει το σπίτι σου ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
αααααααααααααααααααχχαχαχαχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
αμα δε το έχεις πάρει με στεγαστικό θα το πληρώσεις 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως δεν είναι και τυχαίο ότι οι καλύτεροι διαφημιστές προέρχονται από ελευθεριακούς πολιτικά χώρους... :grin:
Όσο για την αναρχική κοινωνία, θα σου πω μονάχα το εξής: Ένας αναρχικός μπορεί σε μεγάλο βαθμό να ζήσει ως αναρχικός σε μια αστικοδημοκρατική φιλελεύθερη κοινωνία... Ένας αστός όμως δεν μπορεί να ζήσει ως αστός σε μια αναρχική κοινωνία...
Και αυτό τα λέει όλα (πέραν τα περί ανέφικτου και ανεφάρμοστου)...

Δεν τα πάω καλά με τα ελληνικά άσματα, επομένως διάλεξα κάτι πιο έξυπνο!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα μυαλά είπαμε είναι σαν τα αλεξίπτωτα. Λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά. ;)
Ούτε ο αναρχικός πάντως, μπορεί να ζήσει σε αστικοδημοκρατική κοινωνία, αφού και μόνο η ύπαρξη του Κράτους τον καθιστά επαναστάτη ή στην καλύτερη περιθωριακό. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον αστό που επιθυμεί κράτος σε μια αναρχική κοινωνία. Τα περί ανέφικτου και ανεφάρμοστου δεν τα ξέρουμε, μπορούμε μονάχα να τα υποθέτουμε.

Και πολύ καλά έκανες με την σκουός όπως αποδείχτηκε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Γιατί, νομίζεις ότι ο αναρχικός μπορεί να ζήσει σε αναρχική;

Επισκέπτης
αυτό προϋποθέτει πως μόνο το 30% θα πληρώσει
που επίσης σημαίνει πως μόνο το 30% μετά θα έχει ρεύμα και η Ελλάδα θα βυθιστεί στο σκοτάδι...σωστά;

μμμ...δεν νομίζω Τάκη
προσωπική μου αντίληψη είναι πως μάλλον θα πληρώσουνε σχεδόν όλοι
πως θα πληρωσουν ολοι ρε αδελφε?
υπαρχουν καποιοι που λενε οτι δεν θα πληρωσουν απο αγανακτηση για τα αδικα μετρα αλλα εχουν 2 πενταρες στην τραπεζα και θα τις βγαλουν αναγκαστικα για να μην ζουνε σε συνθηκες του 1800.
υπαρχουν ομως και πολλοι που ΔΕΝ εχουν ουτε 2 πενταρες στην μπαντα.αυτοι πως θα πληρωσουν.εκτος αν η πασοκαρα κανει καμια συμφωνια με τις τραπεζες και εκδοσουν κανενα φορο-δανειο με 30% επιτοκιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom