Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το κείμενο που αποδίδεται στον Αγγελόπουλο, φέρεται να έχει γραφεί από ομώνυμο στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλό σύνθημα! Δεν το είχα ξανακούσει!
Το αγαπημένο μου είναι το "μεσίτες και εργολάβοι θα σας βρούνε στο πηγάδι"... :grin:

Εμένα μου αρέσει το άλλο:

[move]Το ταξικό καθήκον του εθνικού προδότη: "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΆΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ"[/move]

Βέβαια έχουν και απείρως εξυπνότερα...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εμένα μου αρέσει το άλλο:

[move]Το ταξικό καθήκον του εθνικού προδότη: "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΆΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ"[/move]

Βέβαια έχουν και απείρως εξυπνότερα...
[move]επιασε χειμωνας...ο λαος κρυωνει........μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι  :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω που λες για το περιβάλλον του στρατού. Περιβάλλον έτσι, αλλιώς, περιβάλλον ηλιθίων.

Έχεις πάει και ξέρεις; Ή απλά έτσι σου είπαν, έτσι είναι της μόδας να λες, έτσι γίνεσαι συμπαθής και αποδεκτή;
Ε ρε καημός με την πάρτη μου.Ξέρω καλέ μου από πρώτο χέρι το περιβάλλον του στρατού.Κι άλλο γκαϊλέ δεν είχα να γίνω συμπαθής και αποδεκτή στο μπου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το κείμενο που αποδίδεται στον Αγγελόπουλο, φέρεται να έχει γραφεί από ομώνυμο στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το πρώτο θέμα το αποδίδει τον υιο Αγγελόπουλο αλλά δεν είναι και η πλέον αξιόπιστη πηγη...
Η αυθεντική δημοσίευση στο τρεντυ και μάλλον εχθρικό προς τους αγανακτισμένους athens voice δεν δίνει κάποια διευκρίνιση ενώ στα σχόλια από κάτω δεν βλέπω κάποια διάψευση ή αμφισβήτηση της ταυτότητας του αγγελόπουλου...

Ίδωμεν...

Επισκέπτης
μπορώ να μαντέψω την απάντηση... "οσους έχω γνωρίσει, συναναστραφεί και είναι στρατιωτικοί είναι απλά ηλίθιοι διότι ζουνε σε περιβάλλον ηλιθίων"...

και φυσικά η ανταπάντηση σε αυτό είναι... "κάθε άνθρωπος γνωρίζει και συναναστρέφεται ανθρώπους του δικού του επιπέδου"
guess again....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
[move]επιασε χειμωνας...ο λαος κρυωνει........μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι   :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

:2funny: :2funny: :2funny:

Το ομολογώ, στα συνθήματα οι αναρχικοί είναι έτη φωτός μπροστά...
Να φανταστείς ότι όταν γκόμενα μου έθεσε θέμα δέσμευσης, της απάντησα:

[move]Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά[/move]

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άλλοι έχουν γκαϊλέ να γίνουν αποδεκτοί εδώ μέσα.
Όχι η ns..

Σωστό κι αυτό...

Θέλω να μετεγγραφώ στη ΦΑΡΜΑ και θέλω να με κάνετε αποδεκτό πρώτα...

Βαρέθηκα την ΥΠΟΓΑ και τη συναναστροφή με τη λογική και τη σύνεση.

Θέλω ΆΓΡΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Κονσερβοκούτια, κρεμάλες, πηγάδες, ακρότητες, αυτοκαταστροφική μανία κτλ κτλ.

Για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα (μετά την αποκάλυψη του ανεκπλήρωτου έρωτά μου για την Ισιδώρα) με ξεσκεπάζεις...

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μέχρι το 2014 το τέλος στα ακίνητα...Γιατί καθόμαστε όλοι στους καναπέδες ρε πολυστη μου τι άλλο περιμένουμε για να τους αλλάξουμε τον αδόξαστο. Στην επόμενη δόση δηλαδή τι θα κάνουν. Θα ζητήσουν το πρωτότοκο όπως έκανε το ΕΑΜ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!  :2funny:

Είναι και το άλλο το καλό. Στην αγγλική:

[move]No nation, no border fuck law and order!!![/move]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μμμμ... το καρούμπαλο από την γκλομπιά τακουνιά της γκόμενας ήτανε τελικά και όχι απο ματατζή  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
ο γιοργακισ γαμαει βαρβαρα,απαξιοτικα,δινατα,αυστιρα!το κρεατινο ραβδι του ειναι ετιμο να ξεσκισι τα σπλαχνα του καθε ιποταγμενου και ανιμπορου να αντιδρασει ελινα πολιτι!ειναι ετιμο να τριπισι να ραπισι να σαδομισι τισ παρθενικεσ μασ βαλνιδεσ!το βρομισμενο ,γεματο κιλιδεσ ακαθαρτου σπερματοσ ,ανθιγιινο, ριτιασμενο, τρομακτικο του πεοσ κινιτε με ιλιγιοδεσ πορνοταχιτιτεσ και τριπαι αβισαλεα και αδισοπιτα τα κολια μασ!
ειναι δινατοσ,βαρβαροσ,αμιλικτοσ!θα μασ εξουσιασι ο βρομιαρισ!
απλα απολαυστε το !!!!!!!!

Επισκέπτης

αν η βια δεν ειναι λυση γιατι η Λια να ειναι Βισση?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μέχρι το 2014 το τέλος στα ακίνητα...Γιατί καθόμαστε όλοι στους καναπέδες ρε πολυστη μου τι άλλο περιμένουμε για να τους αλλάξουμε τον αδόξαστο. Στην επόμενη δόση δηλαδή τι θα κάνουν. Θα ζητήσουν το πρωτότοκο όπως έκανε το ΕΑΜ

Λίγο πριν το 1981, τα δεκσά της εποχής έλεγαν ότι θα έρθει το πασοκ και θα μας πάρει τα σπίτια...
30 χρόνια μετά δικαιώθηκαν.

μμμμ... το καρούμπαλο από την γκλομπιά τακουνιά της γκόμενας ήτανε τελικά και όχι απο ματατζή  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο γιοργακισ γαμαει βαρβαρα,απαξιοτικα,δινατα,αυστιρα!το κρεατινο ραβδι του ειναι ετιμο να ξεσκισι τα σπλαχνα του καθε ιποταγμενου και ανιμπορου να αντιδρασει ελινα πολιτι!ειναι ετιμο να τριπισι να ραπισι να σαδομισι τισ παρθενικεσ μασ βαλνιδεσ!το βρομισμενο ,γεματο κιλιδεσ ακαθαρτου σπερματοσ ,ανθιγιινο, ριτιασμενο, τρομακτικο του πεοσ κινιτε με ιλιγιοδεσ πορνοταχιτιτεσ και τριπαι αβισαλεα και αδισοπιτα τα κολια μασ!
ειναι δινατοσ,βαρβαροσ,αμιλικτοσ!θα μασ εξουσιασι ο βρομιαρισ!
απλα απολαυστε το !!!!!!!!

Απλά προσκυνώ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος!

Κάποια που μου άρεσαν πρόχειρα:

• [li]Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;[/li]
    [li]Πεθαίνεις στα 18 σε θάβουν στα 70[/li]
    [li]Κάτω η Χούντα, ζήτω η φούντα[/li]
    [li]Καβαλάς όσα κυβικά σου λείπουν[/li]
    [li]Μετανάστες μη φεύγετε και μας αφήνετε μόνους με τους Έλληνες[/li]

Επισκέπτης
Κάποια που μου άρεσαν πρόχειρα:

• [li]Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;[/li]
    [li]Πεθαίνεις στα 18 σε θάβουν στα 70[/li]
    [li]Κάτω η Χούντα, ζήτω η φούντα[/li]
    [li]Καβαλάς όσα κυβικά σου λείπουν[/li]
    [li]Μετανάστες μη φεύγετε και μας αφήνετε μόνους με τους Έλληνες[/li]
συνταξη στα 18,στρατευση στα 100

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μην ψηφίζετε κανένα μουνί, ρίξτε ένα αρχίδι στις κάλπες.
Όσο υπάρχουν μπάτσοι, θα είμαστε απάτσι.
Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.
Το πιο κόκκινο πανεπιστήμιο είναι το πανεπιστήμιο που καίγεται.
Δε γεμίζετε ναό.
Μπάτσοι, γουρούνια, τροχονόμοι.

:rockon: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να τους κοπεί το ρεύμα βρίσκονται πάνω από 300.000 χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι και καταναλωτές που ήδη αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και οι οποίοι πληρώνουν σε πολλές μηνιαίες δόσεις τον λογαριασμό τους, έχοντας κάνει διακανονισμό με τη ΔΕΗ. Τον κίνδυνο αυτό παραδέχεται η Επιχείρηση, αφού στην τροπολογία για το ειδικό τέλος δεν υπάρχει πρόβλεψει για διακανονισμό.

Την ίδια στιγμή η τρόικα φέρεται να έχει ζητήσει από την κυβέρνηση την επέκταση του μέτρου και για τα έτη 2013-2014. Σύμφωνα με τα Νέα, το 2010 οι καταναλωτές της ΔΕΗ που αναγκάστηκαν να έρθουν σε διακανονισμό με την επιχείρηση για την εξόφληση των λογαριασμών της ξεπέρασαν τους 300.000, αριθμός που σήμερα πρέπει να έχει αυξηθεί. Πρόκειται για πελάτες που αδυνατούν να εξοφλήσουν λογαριασμούς της τάξης των 60 και 80 ευρώ, όπως ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών που αντιμετωπίζονται σαν ξεχωριστή κατηγορία από τη ΔΕΗ καθώς τους παρέχεται η δυνατότητα να πληρώσουν σε 6 δόσεις. Τώρα, ακόμη κι αν αυτοί υπαχθούν στη μειωμένη κλίμακα του τέλους (του 0,5 ευρώ/ τ.μ.) θα κληθούν να πληρώσουν την πρώτη δόση χωρίς δυνατότητα διακανονισμού. Διαφορετικά, η ΔΕΗ θα πρέπει να τους κόψει το ρεύμα.

Όπως μάλιστα σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ, επειδή το μέτρο θα επιβληθεί για φέτος αλλά και για το 2012 διαφαίνεται ο κίνδυνος να καταστεί αδύνατη η πραγματοποίηση οποιουδήποτε διακανονισμού για έναν ολόκληρο χρόνο.

Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom