1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααααααααααααααχχαχααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΠπππσσσσσσσσσσσ,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αααααααααααααααααααααααααααχχαχααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΠπππσσσσσσσσσσσ,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το κράτος πάνω απο όλα![]()
![]()
![]()
ωραία λοιπον .. κάτσε εκεί.. τι σκατά θέλεις και μας ζαλίζεις τα αρχίδια ????![]()
![]()
στο κάτω κάτω της γραφής έννομο συμφέρον δεν έχεις στον τόπο αυτό πλέον...
το πρόβλημα στις ελληνικές συζητήσεις είναι πως οι περισσότεροι πιάνονται από τις λέξεις και όχι από το νόημαἘφ' ὅσον (ἀποδεδειγμένα) χρωστᾶ μία ἐπιχείρησις ΔΕΝ ὑπάγεται εἰς τὴν περαίωσιν, πολλῷ δὲ μάλλον διὰ 500 €.
Εἰς τὴν περαίωσιν ὑπάγεται (θεωρητικῶς ἐθελοντικῶς) ὅποιος εἶναι ἐν τάξει μὲ τὰς φορολογικὰς του ὑποχρεώσεις, διὰ νὰ μὴν ἐλεγχθῇ.
Τὸ πρόβλημα μὲ τᾶς Ἑλληνικὰς δημοσίους συζητήσεις εἶναι ὅτι οἱ συμμετέχοντες δὲν ἐργάζονται ἐν τῇ οἰκίᾳ των (don't do their homework) πρὸ τῆς συζητήσεως.
Όπως το'πες.τι λες ωρέ ηλίθιε;
απο τη στιγμή που με υποχρεώνει το κράτος να κάνω δήλωση Ε1,Ε2, και Ε9 δεν έχω έννομο συμφέρον;
μου κόπηκε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι επειδή είμαι κάτοιξος εξωτερικού ρε ηλίθιε;
και για πες μου τώρα ρε ηλίθιε γιατί κάθε λίγο και λιγάκι τρέχετε και ζητάτε ρε ηλίθιε βοήθεια απο τους έλληνες της διασποράς;
ούτε αυτοί έχουν εννομο συμφέρον;
Φίλε μου ουδέποτε είχα τέτοια βλεψη σας διαβεβαιω γι αυτο.....Τότε ἐπιδιώξατε διορισμὸν εἰς κρατικὸν φορέαν
οχιδηλαδή με την αγχόνη στους πολιτικούς θα πάψει ο έλληνας να ζητάει ρουσφέτια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου ουδέποτε είχα τέτοια βλεψη σας διαβεβαιω γι αυτο.....
Προτιμώ να καθοριζω εγω, πόσο θα εργαστώ και ποσά θα βγάλω, στο μετρο που είναι εφικτό πάντα.
Την ελευθερία μου δεν την θυσιαζω για τέτοιες χαζομαρες.... Θελω ανοικτό ορίζοντα και ελευθερία κινήσεων ....
Ασχετο αυτο .....Τότε... ἀποκρύβετε ἔσοδα
μα κι εγώ έτσι νόμιζα όταν έλεγα όχι στην ΥΠΑΦίλε μου ουδέποτε είχα τέτοια βλεψη σας διαβεβαιω γι αυτο.....
Προτιμώ να καθοριζω εγω, πόσο θα εργαστώ και ποσά θα βγάλω, στο μετρο που είναι εφικτό πάντα.
Την ελευθερία μου δεν την θυσιαζω για τέτοιες χαζομαρες.... Θελω ανοικτό ορίζοντα και ελευθερία κινήσεων ....
εγω πάντως δεν έχω μετανοιωσει ουτε στο ελάχιστο για την επιλογή μουμα κι εγώ έτσι νόμιζα όταν έλεγα όχι στην ΥΠΑ
(μιλάμε για πολλά κιλά μαλάκας)
αλλά βλέπω πως ο ΔΥ έχει πλήρη αυτοδιαχείριση του εργάσιμου χρόνου του
αφού θα ξέρουνε πως η αγχόνη είναι το μέλλον τους
μα κι εγώ έτσι νόμιζα όταν έλεγα όχι στην ΥΠΑ
Σωστα.
Αλλωστε το να ερθει η καρφουρ στην Ελλαδα,η τα ΙΚΕΑ,ηταν προταση του κκε.
Προκειμενου να εξοντωθουν οικονομικα οι μπακαληδες και επιπλαδες αντιστοιχως.
ωραία λοιπόν... φυλκίζουμε όσους διορίσανε παρανομα, κρεμάμε όσους δώσανε μαιμού αναπηρικές συντάξεις, ανασκολοπίζουμε όσους επιτρέψανε αυτό το χάος... so what?
μετα τι γινεται? αυτοί που πήρανε μαιμού συντάξεις θα συνεχίσουν να τις παίρνουνε (παιδια του λαού είναι μωρέ δεν πειράζει) αυτοί που διοριστήκανε και δεν έχουν καρέκλα να κάτσουνε θα συνεχίσουν να σιτιζονται από τον κρατικό κορβανά (ελα μωρέ τους καημένους τι κάνανε δεν πειράζει), αυτοί που παίρναν την σύνταξη του πεθαμένου συνεχίζουν να την παίρνουν (εεε που να βρεί τώρα να δουλέψει εμαθε ο άνθρωπος στα κλεμένα), αυτοί που κλέβανε τον ΦΠΑ συνεχίζουν (εεεεε από αυτούς θα ξεκινήσουμε από τους μεγάλους άσχετα αν μεγάλοι δεν υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα)...
ουστ από δω ρε... πονάτε δήθεν τον άνθρωπο.. αρχίδια μαραμένα είστε
Επειδη βαριεμαι να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες που ειμαι σιγουρος οτι θα λετε μαλακιες.
Απλα θα προτεινω αυτο που πιστευω ως τροπο αντιδρασης.
Ας σταματησουν ΟΛΟΙ να πληρωνουν το γαμημενο ΦΠΑ. Αν δεν εχουν εσοδα θα πρεπει να αλλαξουν τακτικη.
Τι θα κανουν δηλαδη θα μας βαλουν ολους φυλακη?!
Ισως τοτε καλυτερα θα μας ταιζουν, ποτιζουν και στεγαζουν τσαμπα.![]()
Αἱ εἰκόναι Ἀποκαλύψεως καὶ τὸ Schadenfreude προσιδιάζουσι εἰς πιστοὺς ἀπανθρώπων κοσμοθεωριῶν.
Οἱ ἐξ ἡμῶν ἐλεύθεροι ἐπαγγελματίαι μὲ κάποιας ἀποταμιεύσεις δυνατὸν νὰ ἐμβοῦν εἰς τὸν πειρασμὸν νὰ εὐχηθῶσι χρεωκοπίαν τοῦ κράτους.
Ἀς τὸ σκεφθῶσι καλῶς. Ἀκόμη καὶ ἀν οἱ ἴδιοι δὲν ἐπηρεασθῶσι πολύ, τὶ θὰ συμβῇ εἰς τοὺς ἐντίμους ἐργαζομένους μισθωτοὺς τοῦ ἰδιωτικοῦ τομέως; Εἰς ἠλικιωμένους γονεῖς ἀποζῶντες ἐκ συντάξεως;
Τὸ νέον τέλος ἀκινήτων εἶναι ἐν πολλοῖς ἀποτέλεσμα τῆς ἀδυναμίας συλλογῆς τοῦ ΕΤΑΚ (καὶ ἄλλων φόρων).