Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ωραία λοιπον .. κάτσε εκεί.. τι σκατά θέλεις και μας ζαλίζεις τα αρχίδια ????  :think: :think: :think:

στο κάτω κάτω της γραφής έννομο συμφέρον δεν έχεις στον τόπο αυτό πλέον...

τι λες ωρέ ηλίθιε;
απο τη στιγμή που με υποχρεώνει το κράτος να κάνω δήλωση Ε1,Ε2, και Ε9 δεν έχω έννομο συμφέρον;

μου κόπηκε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι επειδή είμαι κάτοιξος εξωτερικού ρε ηλίθιε;
και για πες μου τώρα ρε ηλίθιε γιατί κάθε λίγο και λιγάκι τρέχετε και ζητάτε ρε ηλίθιε βοήθεια απο τους έλληνες της διασποράς;
ούτε αυτοί έχουν εννομο συμφέρον;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ἐφ' ὅσον (ἀποδεδειγμένα) χρωστᾶ μία ἐπιχείρησις ΔΕΝ ὑπάγεται εἰς τὴν περαίωσιν, πολλῷ δὲ μάλλον διὰ 500 €.

Εἰς τὴν περαίωσιν ὑπάγεται (θεωρητικῶς ἐθελοντικῶς) ὅποιος εἶναι ἐν τάξει μὲ τὰς φορολογικὰς του ὑποχρεώσεις, διὰ νὰ μὴν ἐλεγχθῇ.

Τὸ πρόβλημα μὲ τᾶς Ἑλληνικὰς δημοσίους συζητήσεις εἶναι ὅτι οἱ συμμετέχοντες δὲν ἐργάζονται ἐν τῇ οἰκίᾳ των (don't do their homework) πρὸ τῆς συζητήσεως.
το πρόβλημα στις ελληνικές συζητήσεις είναι πως οι περισσότεροι πιάνονται από τις λέξεις και όχι από το νόημα
όταν λέω πως χρωστάει, εννοώ πως δεν έχει αποδώσει!
κοινώς...με απλά πασαλιμανιώτικα λόγια, έχει φοροδιαφύγει

και έχει φοροδιαφύγει γιατί έλεγχος ΔΕΝ υπάρχει

λοιπόν, το γαμωκράτος, ΠΡΙΝ βάλει φόρους πρέπει πρώτα να μάθει τους υπαλλήλους του να κάνουνε σωστά τη δουλειά τους.
να κάνουνε ελέγχους και όχι να παίρνουνε το φακελάκι για να μην κάνουνε έλεγχο.
να πηγαίνει ας πούμε ο τεχνικός της ΔΕΗ και να κάνει μέτρηση και όχι να κάνει έναντι λογαριασμό

και να μαθει ο Ελληνάρας να μιλάει απλά και όχι να πουλάει σοφία για να κάνει τον καμπόσο

βρήκες άνθρωπο να πεις πως δεν έχει δουλέψει...

Επισκέπτης
τι λες ωρέ ηλίθιε;
απο τη στιγμή που με υποχρεώνει το κράτος να κάνω δήλωση Ε1,Ε2, και Ε9 δεν έχω έννομο συμφέρον;

μου κόπηκε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι επειδή είμαι κάτοιξος εξωτερικού ρε ηλίθιε;
και για πες μου τώρα ρε ηλίθιε γιατί κάθε λίγο και λιγάκι τρέχετε και ζητάτε ρε ηλίθιε βοήθεια απο τους έλληνες της διασποράς;
ούτε αυτοί έχουν εννομο συμφέρον;
Όπως το'πες.
Μόνο ψόφο.
Τέλος..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τότε ἐπιδιώξατε διορισμὸν εἰς κρατικὸν φορέαν
Φίλε μου ουδέποτε είχα τέτοια βλεψη σας διαβεβαιω γι αυτο.....
Προτιμώ να καθοριζω εγω, πόσο θα εργαστώ και ποσά θα βγάλω, στο μετρο που είναι εφικτό πάντα.

Την ελευθερία μου δεν την θυσιαζω για τέτοιες χαζομαρες.... Θελω ανοικτό ορίζοντα και ελευθερία κινήσεων ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δηλαδή με την αγχόνη στους πολιτικούς θα πάψει ο έλληνας να ζητάει ρουσφέτια  :think: :think: :think: :think: :think:
οχι
θα πάψουνε οι πολιτικοί να προσφέρουνε αφού θα ξέρουνε πως η αγχόνη είναι το μέλλον τους εφόσον το κάνουνε
κατά συνέπεια όσο και να θέλει ο πολίτης..ρουσφέτι δεν...

Επισκέπτης
Προτιμώ να καθοριζω εγω, πόσο θα εργαστώ και ποσά θα βγάλω, στο μετρο που είναι εφικτό πάντα.

Την ελευθερία μου δεν την θυσιαζω για τέτοιες χαζομαρες.... Θελω ανοικτό ορίζοντα και ελευθερία κινήσεων ....

Τότε... ἀποκρύβετε ἔσοδα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

μα κι εγώ έτσι νόμιζα όταν έλεγα όχι στην ΥΠΑ
(μιλάμε για πολλά κιλά μαλάκας)
αλλά βλέπω πως ο ΔΥ έχει πλήρη αυτοδιαχείριση του εργάσιμου χρόνου του

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μα κι εγώ έτσι νόμιζα όταν έλεγα όχι στην ΥΠΑ
(μιλάμε για πολλά κιλά μαλάκας)
αλλά βλέπω πως ο ΔΥ έχει πλήρη αυτοδιαχείριση του εργάσιμου χρόνου του
εγω πάντως δεν έχω μετανοιωσει ουτε στο ελάχιστο για την επιλογή μου

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστα.

Αλλωστε το να ερθει η καρφουρ στην Ελλαδα,η τα ΙΚΕΑ,ηταν προταση του κκε.

Προκειμενου να εξοντωθουν οικονομικα οι μπακαληδες και επιπλαδες αντιστοιχως.

Δηλαδή το μοντέλο επιχειρηματικότητας που προκρίνεις είναι μικρές ατομικές επιχειρήσεις, αντε καμια οε μεταξύ αδελφών;
Και μιας και μίλησες για κκε, πόσες απολύσεις έχει κάνει το κκε στις επιχειρήσεις του, πόσες η ΙΚΕΑ και πόσες το Καρφούρ;
Λες και εξανάγκασε κανείς κανεναν να πάει να ψωνίζει από το ικεα ή πρέπει δια νόμου να είναι εξασφαλισμένη η επαγγελματική επιτυχία των επιπλάδων και των μπακάληδων...

ωραία λοιπόν... φυλκίζουμε όσους διορίσανε παρανομα, κρεμάμε όσους δώσανε μαιμού αναπηρικές συντάξεις, ανασκολοπίζουμε όσους επιτρέψανε αυτό το χάος... so what?

μετα τι γινεται? αυτοί που πήρανε μαιμού συντάξεις θα συνεχίσουν να τις παίρνουνε (παιδια του λαού είναι μωρέ δεν πειράζει) αυτοί που διοριστήκανε και δεν έχουν καρέκλα να κάτσουνε θα συνεχίσουν να σιτιζονται από τον κρατικό κορβανά (ελα μωρέ τους καημένους τι κάνανε δεν πειράζει), αυτοί που παίρναν την σύνταξη του πεθαμένου συνεχίζουν να την παίρνουν (εεε που να βρεί τώρα να δουλέψει εμαθε ο άνθρωπος στα κλεμένα), αυτοί που κλέβανε τον ΦΠΑ συνεχίζουν (εεεεε από αυτούς θα ξεκινήσουμε από τους μεγάλους άσχετα αν μεγάλοι δεν υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα)...

ουστ από δω ρε... πονάτε δήθεν τον άνθρωπο.. αρχίδια μαραμένα είστε

+10.000...
Εδώ λέμε να μην πληρώνεται αυτός που δεν δουλεύει (δηλ. ξύνει τα αρχίδια του) και μας έχουν βγάλει εισηγητές των μέτρων που πήρε ο Μπένυ...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Επειδη βαριεμαι να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες που ειμαι σιγουρος οτι θα λετε μαλακιες.

Απλα θα προτεινω αυτο που πιστευω ως τροπο αντιδρασης.
Ας σταματησουν ΟΛΟΙ να πληρωνουν το γαμημενο ΦΠΑ. Αν δεν εχουν εσοδα θα πρεπει να αλλαξουν τακτικη.
Τι θα κανουν δηλαδη θα μας βαλουν ολους φυλακη?!
Ισως τοτε καλυτερα θα μας ταιζουν, ποτιζουν και στεγαζουν τσαμπα. :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Επειδη βαριεμαι να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες που ειμαι σιγουρος οτι θα λετε μαλακιες.

Απλα θα προτεινω αυτο που πιστευω ως τροπο αντιδρασης.
Ας σταματησουν ΟΛΟΙ να πληρωνουν το γαμημενο ΦΠΑ. Αν δεν εχουν εσοδα θα πρεπει να αλλαξουν τακτικη.
Τι θα κανουν δηλαδη θα μας βαλουν ολους φυλακη?!
Ισως τοτε καλυτερα θα μας ταιζουν, ποτιζουν και στεγαζουν τσαμπα. :2funny:

το κάναμε ήδη φίλε!!!

όσο Τσουκάτος και Παπακωνσταντίνου κυκλοφορούν ελεύθεροι....

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

Σε συνέχεια της προηγούμενης ηλεκτρονικής ειδοποίησης και κατόπιν διασταύρωσης που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι  συνεχίζετε να μην έχετε υποβάλλει την περιοδική δήλωση Φ.Π.Α.
Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 18 του N.2523/1997, σας γνωστοποιούμε ότι η παράλειψη υποβολής περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α., μπορεί να επισύρει ποινικές κυρώσεις (φυλάκιση, κάθειρξη), πέραν  των διοικητικών κυρώσεων (πρόσθετοι φόροι, προσαυξήσεις, πρόστιμα), όπως προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 1 και 4 του παραπάνω νόμου.
Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι, μετά την  παρέλευση πέντε (5) ημερών από την αποστολή του παρόντος,  η υπόθεσή σας θα διαβιβαστεί στην αρμόδια Ελεγκτική Υπηρεσία.

Εάν  έχετε ήδη υποβάλει  τη δήλωσή  σας, μη λάβετε υπόψη  το παρόν μήνυμα.

Επισκέπτης
Αἱ εἰκόναι Ἀποκαλύψεως καὶ τὸ Schadenfreude προσιδιάζουσι εἰς πιστοὺς ἀπανθρώπων κοσμοθεωριῶν.

Οἱ ἐξ ἡμῶν ἐλεύθεροι ἐπαγγελματίαι μὲ κάποιας ἀποταμιεύσεις δυνατὸν νὰ ἐμβοῦν εἰς τὸν πειρασμὸν νὰ εὐχηθῶσι χρεωκοπίαν τοῦ κράτους.

Ἀς τὸ σκεφθῶσι καλῶς. Ἀκόμη καὶ ἀν οἱ ἴδιοι δὲν ἐπηρεασθῶσι πολύ, τὶ θὰ συμβῇ εἰς τοὺς ἐντίμους ἐργαζομένους μισθωτοὺς τοῦ ἰδιωτικοῦ τομέως; Εἰς ἠλικιωμένους γονεῖς ἀποζῶντες ἐκ συντάξεως;

Τὸ νέον τέλος ἀκινήτων εἶναι ἐν πολλοῖς ἀποτέλεσμα τῆς ἀδυναμίας συλλογῆς τοῦ ΕΤΑΚ (καὶ ἄλλων φόρων).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αἱ εἰκόναι Ἀποκαλύψεως καὶ τὸ Schadenfreude προσιδιάζουσι εἰς πιστοὺς ἀπανθρώπων κοσμοθεωριῶν.

Οἱ ἐξ ἡμῶν ἐλεύθεροι ἐπαγγελματίαι μὲ κάποιας ἀποταμιεύσεις δυνατὸν νὰ ἐμβοῦν εἰς τὸν πειρασμὸν νὰ εὐχηθῶσι χρεωκοπίαν τοῦ κράτους.

Ἀς τὸ σκεφθῶσι καλῶς. Ἀκόμη καὶ ἀν οἱ ἴδιοι δὲν ἐπηρεασθῶσι πολύ, τὶ θὰ συμβῇ εἰς τοὺς ἐντίμους ἐργαζομένους μισθωτοὺς τοῦ ἰδιωτικοῦ τομέως; Εἰς ἠλικιωμένους γονεῖς ἀποζῶντες ἐκ συντάξεως;

Τὸ νέον τέλος ἀκινήτων εἶναι ἐν πολλοῖς ἀποτέλεσμα τῆς ἀδυναμίας συλλογῆς τοῦ ΕΤΑΚ (καὶ ἄλλων φόρων).

Και αυτό το οποίο δεν καταλαβαίνουν οι παραβολάνοι είναι ότι οι πρώτοι που θίγονται από κοψίματα μισθών και συνεχόμενα τέλη είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες...
Φυσικά εννοείται ότι η λύση του κρεμάσματος δεν είναι και τόσο αποκρουστική για τα αρχίδια που σαμπόταραν το ετακ, τόσο σε πολιτικό όσο και σε διαδικαστικό επίπεδο ή που ούρλιαζαν υστερικά σε κάθε προσπάθεια μετοχοποίησης δεκο σε τιμές που σήμερα φαντάζουν εξωπραγματικές ή ακόμη και μιας ήπιας διόρθωσης του ασφαλιστικού συστήματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom