Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
για παράδειγμα κύριε ιππότα αυτός που έχει τις τύχες του στα χέρια σου αυτή τη στιγμή είναι ο ίδιος που εισήγαγε τη συνταγματική αναθεώρηση και το νόμο περί ανευθύνης υπουργών.
πρόχειρα αυτός που διαπραγματεύεται τη σωτηρία σου είναι επι της ουσίας ο ηθικός αυτουργός της σημερινής κατάστασης.

χρειάζεται να προσθέσω κάτι περαιτέρω; :rolleyes:

so what?? δεν ανέβηκε σε αυτή την καρέκλα από μόνος του... κάποιοι τον ανεβάσανε (και πίστεψε με δεν είμαι εγώ ένας από αυτούς).. μεταξύ αυτων και εσύ (κατά δήλωσιν σου)...

και μην μου πείς ότι δεν ήξερες ότι ο μπένυ και η παρέα του είχαν κάνει την συνταγματική αναθεώρηση για την ευθύνη υπουργών...

ααα ναι και μην μου πεις ότι πίστεψες το "λεφτά υπάρχουνε" .. δεν γνωρίζω αν είσαι διάνοια αλλά νομίζω ότι διαθέτεις κοινόν νου τουλάχιστον

Επισκέπτης
Κουφάλα Μπακάλη, κατά βάθος αναπολείς τον Υπαρκτό.

Τίποτε στα ράφια και όλη μέρα τα έξυνες.

Ναί - ναί!  :2funny:

Καὶ δὲν ἐφόρτωνα τὴν διάνοιὰν μου, δεδομένου ὅτι ὑπῆρχεν μόνον ὁ σάπων «σαποῦνι» καὶ τὸ γάλα «γάλα»  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
so what?? δεν ανέβηκε σε αυτή την καρέκλα από μόνος του... κάποιοι τον ανεβάσανε (και πίστεψε με δεν είμαι εγώ ένας από αυτούς).. μεταξύ αυτων και εσύ (κατά δήλωσιν σου)...

και μην μου πείς ότι δεν ήξερες ότι ο μπένυ και η παρέα του είχαν κάνει την συνταγματική αναθεώρηση για την ευθύνη υπουργών...

ααα ναι και μην μου πεις ότι πίστεψες το "λεφτά υπάρχουνε" .. δεν γνωρίζω αν είσαι διάνοια αλλά νομίζω ότι διαθέτεις κοινόν νου τουλάχιστον

δεν πειράζει που είσαι μαλάκας.
πειράζει που είσαι δεξιός μαλακας σαν και τους ακραιφνείς πασόκους.
τέλος συζήτησης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν πειράζει ρε, γαμάς εσύ για όλους.

τζάμπα κιόλας παππούλη.

Υ.Γ.
τα κόψανε τα σιτι ή τα περνάνε ακόμα εις το κομματικόν εξοδολόγιον ως συνεισφορά προς την σωτηρία της πατρίδος;

Επισκέπτης
ωραία λοιπόν... φυλκίζουμε όσους διορίσανε παρανομα, κρεμάμε όσους δώσανε μαιμού αναπηρικές συντάξεις, ανασκολοπίζουμε όσους επιτρέψανε αυτό το χάος... so what?

μετα τι γινεται? αυτοί που πήρανε μαιμού συντάξεις θα συνεχίσουν να τις παίρνουνε (παιδια του λαού είναι μωρέ δεν πειράζει) αυτοί που διοριστήκανε και δεν έχουν καρέκλα να κάτσουνε θα συνεχίσουν να σιτιζονται από τον κρατικό κορβανά (ελα μωρέ τους καημένους τι κάνανε δεν πειράζει), αυτοί που παίρναν την σύνταξη του πεθαμένου συνεχίζουν να την παίρνουν (εεε που να βρεί τώρα να δουλέψει εμαθε ο άνθρωπος στα κλεμένα), αυτοί που κλέβανε τον ΦΠΑ συνεχίζουν (εεεεε από αυτούς θα ξεκινήσουμε από τους μεγάλους άσχετα αν μεγάλοι δεν υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα)...

ουστ από δω ρε... πονάτε δήθεν τον άνθρωπο.. αρχίδια μαραμένα είστε

Είσαι μεγάλο σούργελο τελικά.
Που είδες ρε ηλίθιε να γράφω πως πρέπει να συνεχιστούν οι καταβολές μαϊμού συντάξεων?
Που είδες ρε γελοίο υποκείμενο να γράφω πως πρέπει να συνεχιστεί η αρρωστημένη κατάσταση?
Ποιος συντηρεί ρε βλάκα αυτήν την κατάσταση? Αυτός που ζητά να πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν ή αυτός που πληρώνει σα μαλάκας για να βουλώνει τρύπες για κανα 2μηνο??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μόνο για τη διόρθωση γίνεται κουβέντα όμως. Για την αγχόνη τίποτα.
Κατά τη  γνώμη μου,όσο και να τιμωρήσεις τους ψηφοφόρους με τα μεγάλα σόγια αν δε στήσεις τα ικριώματα στον άγνωστο μπροστά, έτσι ώστε να τα βλέπουν μπαίνοντας στη βουλή οι επόμενοι "εθνοσωτήρες" αφού πρώτα έχεις κρεμάσει τους τωρινούς, θα έχεις τα ίδια και τα ίδια..

δηλαδή με την αγχόνη στους πολιτικούς θα πάψει ο έλληνας να ζητάει ρουσφέτια  :think: :think: :think: :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πιο κοινωνικό είναι να την κάνεις για όξω όποως σου είπα.
και δε νιώθεις μαλάκας και δεν φοροδιαφεύγεις οπότε δεν σου καταλογίζει κανείς ευθύνες.
δε μπορείς να διανοηθείς πόσο καλά νιώθω απο αυτή την άποψη τόσα χρόνια.

ωραία λοιπον .. κάτσε εκεί.. τι σκατά θέλεις και μας ζαλίζεις τα αρχίδια ????  :think: :think: :think:

στο κάτω κάτω της γραφής έννομο συμφέρον δεν έχεις στον τόπο αυτό πλέον...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τα πουστικα εκει που ξερεις,οχι σε μενα.

Πλερωνε τωρα τον Μπενυ.
Ουτως η αλλως στις τραπεζες θα πανε τα γκαφρα.Που ειναι παραγωγικες.

ποιοί έχουν καταθέσεις στις τράπεζες  :think: :think: :think: :think:

μήπως και ο κοσμάκης ?????

Επισκέπτης
δηλαδή με την αγχόνη στους πολιτικούς θα πάψει ο έλληνας να ζητάει ρουσφέτια  :think: :think: :think: :think: :think:

Τι είπες τώρα?
Το να σταματήσει ο πολιτικός να κάνει ρουσφέτια δεν είναι αρκετό?
Το πρόβλημα είναι γιατί ζητάει ο πολίτης??
Αν ήταν έτσι θα σου καθόταν όποια γκόμενα διπλάρωνες και μόνο επειδή το ζήτησες, χωρίς να χρειάζονται πουτάνες..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έλα τώρα, άσε τα ψυχοπονιάρικα, κατάλαβες πολύ καλά τί γράφω...
Εκτός εάν πιστεύεις ότι όλοι πρέπει να παίρνουν μισθό ανεξαρτήτως αν δουλεύουν ή όχι...
Πες το ευθέως και άσε τα περί αναλγησίας.

μμμ κάποιος παλιά στο indymedia είχε γράψει... "να πάει να γαμηθεί η δουλειά .. δεν γουστάρω... να μου δίνει το κράτος ένα κοινωνικό μισθό να την βγάζω..."

λες να ήταν ο υπερπόντικας  :think: :think: :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μια φορά... πρέπει να ήταν 87-88... πήγαινα διακοπές στη Νάξο... στο καράβι πως τα 'φερε ο διάολος :2funny: έπεσα σε κάτι μούρες (πως τους λέει ο Κωστόπουλος :2funny:). Συμπτωματικά πηγαίναμε στο ίδιο camping της Αγίας Άννας... έφυγα την άλλη μέρα. :2funny:

Μια ολάκερη μέρα άντεξα... που να βρίσκονται σήμερα αυτές οι ψυχές... :boobies: :2funny:

σε καμμιά ΔΕΚΟ διορισμένοι θα είναι τύπε... .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τελικά βρήκε κανείς πως θα αποφυγουμε το φασιστικο μετρο του ΜΠΑΤΣΟΚ ?

Επισκέπτης
Τελικά βρήκε κανείς πως θα αποφυγουμε το φασιστικο μετρο του ΜΠΑΤΣΟΚ ?

Ἐργαζομένοι παράγοντες περισσότερον πλοῦτον. Δι ἡμᾶς. Ἔστω, καὶ διὰ τὰ τέκνα μας.

Καὶ μὴ ὑπακούοντες κατὰ γράμμα εἰς τὰς διατάξεις τῆς φορολογικῆς νομοθεσίας.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ πράγματα

πριν εφαρμοσθεί το μεσοπρόθεσμο,πριν εισπαρχθεί το χαράτσι της ΔΕΗ,ζητάνε νέα μέτρα 2,5 δισ!!!!!

ΟΛΑ θα μας τα πάρει ο πράκτορας,στραγγαλισμός της κοινωνίας....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ἐργαζομένοι παράγοντες περισσότερον πλοῦτον. Δι ἡμᾶς. Ἔστω, καὶ διὰ τὰ τέκνα μας.

Καὶ μὴ ὑπακούοντες κατὰ γράμμα εἰς τὰς διατάξεις τῆς φορολογικῆς νομοθεσίας.
Κατάλαβα ..... ΠΛΉΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΟΚΟ !!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom