Επισκέπτης
Η βαρωνη δρομα γαμει,λεει,κωλους.τι λέει αυτός;
άλλαξε φύλο κάποιος ή πήρανε τη δρόμα;
πείτε γιατί βαριέμαι να ψάχνω...
Κλασσικο εθνικι και ο ΦΠ,τα κανει πουτανα με την ελληνικην.
Η βαρωνη δρομα γαμει,λεει,κωλους.τι λέει αυτός;
άλλαξε φύλο κάποιος ή πήρανε τη δρόμα;
πείτε γιατί βαριέμαι να ψάχνω...
Δεν ψοφαει ευκολα ο σταρχιδισμος/παρτακισμος...κάτι άλλοι γνωστοί εδώ μέσα (κορυφαίο ποστ τύπου ΔΥ πριν απο 3 χρόνια που συζητούσαμε της έκτακτη εισφορα του καραμανλή μας έλεγε "στ αρχίδια μου σας γράφω εμένα δε μ ακουμπάει κανείς") δεν ασχολούνται με τα ζόρια των άλλων
τώρα άρχισαν τα ξεκωλιάσματα στους παρθένους και διαμαρτύρονται που τα τραβέλια της συγγρού τους γράφουν στα παπάρια τους.
Η βαρωνη δρομα γαμει,λεει,κωλους.
Κλασσικο εθνικι και ο ΦΠ,τα κανει πουτανα με την ελληνικην.
Δεν ψοφαει ευκολα ο σταρχιδισμος/παρτακισμος...
Σταρχιδισμος απο μερους μου τι πραμα?Το οτι δεν συμπαρασταθηκα σε οσους κανουνε,λεει,ψαρωτικες δηλωσεις?Να υποθέσω ότι αυτό είναι αυτοκριτική για όσα έγραψες για το τέλος ακίνητης;
![]()
Επειδη ησουνα νινι τοτε,σου λεω οτι οι τυποι θεωρουνταν ΣΟΥΡΓΕΛΑ ακομη και απο φαν τους.
![]()
Επειδη ησουνα νινι τοτε,σου λεω οτι οι τυποι θεωρουνταν ΣΟΥΡΓΕΛΑ ακομη και απο φαν τους.
Μηπως ειναι ρετουσαρισμενη η φωτο κιολας?Είσαι άσχετος και μην ασχολείσαι.
Μηπως ειναι ρετουσαρισμενη η φωτο κιολας?
Μηπως ειναι ρετουσαρισμενη η φωτο κιολας?
Άραξε στην TV και απόλαυσε τη "συνεύρεση".![]()
![]()
![]()
Χιλιες λεξεις.Kαι?
Τι ακριβώς "λέει" η φωτό?
Σταρχιδισμος απο μερους μου τι πραμα?Το οτι δεν συμπαρασταθηκα σε οσους κανουνε,λεει,ψαρωτικες δηλωσεις?
Είσαι άσχετος και μην ασχολείσαι.
Although the band has never been a mainstream commercial success in the United States, they maintain a strong cult following there. In contrast, they are extremely popular in the heavy metal scene in Europe, Japan, Australia and South America. Dedicated fans are known and referred to by the band as "Metal Warriors", "Manowarriors", "Immortals" or "Brothers of Metal", and collectively their fans are known as the "Army of Immortals"
πάλι με δανεική πούτσα θα "γαμήσεις";
μη σου γίνει συνήθεια, πρόσεξε...![]()
πάλι με δανεική πούτσα θα "γαμήσεις";
μη σου γίνει συνήθεια, πρόσεξε...![]()