Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κάτι άλλοι γνωστοί εδώ μέσα (κορυφαίο ποστ τύπου ΔΥ πριν απο 3 χρόνια που συζητούσαμε της έκτακτη εισφορα του καραμανλή μας έλεγε "στ αρχίδια μου σας γράφω εμένα δε μ ακουμπάει κανείς") δεν ασχολούνται με τα ζόρια των άλλων
τώρα άρχισαν τα ξεκωλιάσματα στους παρθένους και διαμαρτύρονται που τα τραβέλια της συγγρού τους γράφουν στα παπάρια τους.
Δεν ψοφαει ευκολα ο σταρχιδισμος/παρτακισμος...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η βαρωνη δρομα γαμει,λεει,κωλους.

Κλασσικο εθνικι και ο ΦΠ,τα κανει πουτανα με την ελληνικην.

Όντως, δεν το έχω καθόλου με το συντακτικό και τα γραφόμενά μου είναι ασυναρτησίες και δεν βγάζουν νόημα πολλές φορές. Άσε που κάνω και συνεχώς ορθογραφικά λάθη.

ΥΓ: Δεν σας κάλυψαν οι διευκρινιστικές δηλώσεις υπερμυ;

Επισκέπτης
Manowar++12.jpg

Επειδη ησουνα νινι τοτε,σου λεω οτι οι τυποι θεωρουνταν ΣΟΥΡΓΕΛΑ ακομη και απο φαν τους.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Manowar++12.jpg

Επειδη ησουνα νινι τοτε,σου λεω οτι οι τυποι θεωρουνταν ΣΟΥΡΓΕΛΑ ακομη και απο φαν τους.

Είσαι άσχετος και μην ασχολείσαι.

Although the band has never been a mainstream commercial success in the United States, they maintain a strong cult following there. In contrast, they are extremely popular in the heavy metal scene in Europe, Japan, Australia and South America. Dedicated fans are known and referred to by the band as "Metal Warriors", "Manowarriors", "Immortals" or "Brothers of Metal", and collectively their fans are known as the "Army of Immortals"

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Manowar++12.jpg

Και είμαι νινί ακόμα, είμαι νινί ακόμα, δεν ξέρω πως χαϊδεύουνε και πώς φιλούν στο στόμα. Επίσισ όντας νινί ακόμι, δεν ξέρο κε καλά τιν ελινικί.

Οπότε in english please...  ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μηπως ειναι ρετουσαρισμενη η φωτο κιολας?

Πού είναι ρε παιδιά το apolyto_arseniko να τη ρετουσάρει κι άλλο να τους βάλει κονσερβοκούτια στα χέρια μπας και ανέβουν στην εκτίμηση του supermouse;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σταρχιδισμος απο μερους μου τι πραμα?Το οτι δεν συμπαρασταθηκα σε οσους κανουνε,λεει,ψαρωτικες δηλωσεις?

Ίσως στο το ότι έκανες χαιρέκακα σχόλια σε όσους θα πληρώσουν το τέλος;

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Είσαι άσχετος και μην ασχολείσαι.

Although the band has never been a mainstream commercial success in the United States, they maintain a strong cult following there. In contrast, they are extremely popular in the heavy metal scene in Europe, Japan, Australia and South America. Dedicated fans are known and referred to by the band as "Metal Warriors", "Manowarriors", "Immortals" or "Brothers of Metal", and collectively their fans are known as the "Army of Immortals"

Eνταξει τωρα οπως και να το κανεις, ενα σχετικο δουλεμα για τα γουνινα σωβρακα επεφτε :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πάλι με δανεική πούτσα θα "γαμήσεις";

μη σου γίνει συνήθεια, πρόσεξε... :2funny:

Στο συγκεκριμένο σπορ έχω γαμήσει τόσο που δικαιούμαι και μια ανάπαυλα...
Ακόμη θρηνείς υποθέτω για την ήττα της πατρίδας όλων των εργατών εσσδ το 1987;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
πάλι με δανεική πούτσα θα "γαμήσεις";

μη σου γίνει συνήθεια, πρόσεξε... :2funny:

Εδώ εσύ υφίστασαι/παίζεις με "δανεικό" όνομα, η πούτσα σε νοιάζει?
Και πούσαι, πάρε καμιά 20αριά σόδες μην σου πέσει βαρύ. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom