Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
εδώ και 3 χρόνια σας τα λεω......

Αυτό δεν είναι τίποτε.

Εδώ και 3 χρόνια έλεγες ότι θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος για να βγει ο Καπιταλισμός από την κρίση.

Θα φοβόμαστε την χρεωκοπία και την έκτακτη εισφορά;

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Η φορομπηχτική πολιτική δεν είναι ακριβώς καπιταλιστική, σίγουρα δεν είναι φιλελεύθερη και οπωσδήποτε δεν έχουμε καπιταλισμό στην Ελλάδα...
Από κει και πέρα, κάθε καλή πρόταση χρήσιμη αλλά προειδοποιώ, σε τίπι δεν μένω...Όχι τίποτ' άλλο, οι σοσιαλιστές θα φορλογήσουν ως και τα τελετουργικά φτερά σου...
Οι φόροι είναι απαραίτητο συστατικό του μονεταριστικού συστήματος. Φιλευλέθερο σίγουρα δεν το λες! Στην Ελλάδα κάνετε ακόμα βασικά μαθήματα Δημοκρατίας, συνθήκες όπου πάντα έβρισκε έδαφος ο καπιταλισμός(ακόμα και ο σοσιαλιστικός :grin:).
Όσο για το τίπι το φτιάχνεις όπως θες εσύ ;)

Υ.Γ.Στην ουσία φορολογείσαι επειδή υπάρχεις... και εσύ και τα φτερά σου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτό δεν είναι τίποτε.

Εδώ και 3 χρόνια έλεγες ότι θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος για να βγει ο Καπιταλισμός από την κρίση.

Θα φοβόμαστε την χρεωκοπία και την έκτακτη εισφορά;

χαλάρωσε και απόλαυσε παππούλη.
μετά το 30 χρειάστηκαν 10 χρόνια....
θα δούμε τώρα.
και εάν ζούμε ακόμα και οι δυό μέχρι τότε θα σου κάνω επίσκεψη να μου κάνεις μια μεγαλοπρεπή πίπα.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
θα δούμε τώρα.
και εάν ζούμε ακόμα και οι δυό μέχρι τότε θα σου κάνω επίσκεψη να μου κάνεις μια μεγαλοπρεπή πίπα.

Όλοι σε φάση "απόλαυσης" είμαστε..! :s&m_3:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
θα δούμε τώρα.

εσύ πάντως δεν δείχνεις να το απολαμβάνεις πέρσυ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
έλα.. ας βοηθήσω την αδύνατη μνήμη σου γέροντα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το συμπέρασμα μόνος το βγαλες.
εγώ ούτε εχω πληρωσει 4 χιλιάρικα έκτακτη ούτε κάτι παραπάνω απ τα προβλεπόμενα μέσω ΕΤΑΚ.
τώρα εάν το αλλαξουν κι αυτό το ξανασυζητάμε.
πάντως στη ΔΟΥ εξωτερικού αν και πέρασα πολλά χιλιάρικα για τα τεκμήρια διαβίωσης το εκκαθαριστικό υπήρξε μηδενικότατο.

συνέχισε το κλάμα τώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλώς τότεε .. θα τα γαμήσω ευχαρίστως...  ;)
ποιά;
σε πάνε γαμιόντας και μου μιλάς για κλάματα με μηδενικό Ε1 χωρίς αποδείξεις και χωρίς Ε2;

αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το συμπέρασμα μόνος το βγαλες.
εγώ ούτε εχω πληρωσει 4 χιλιάρικα έκτακτη ούτε κάτι παραπάνω απ τα προβλεπόμενα μέσω ΕΤΑΚ.
τώρα εάν το αλλαξουν κι αυτό το ξανασυζητάμε.
πάντως στη ΔΟΥ εξωτερικού αν και πέρασα πολλά χιλιάρικα για τα τεκμήρια διαβίωσης το εκκαθαριστικό υπήρξε μηδενικότατο.

συνέχισε το κλάμα τώρα.

αν δεν κάνω λάθος για το νέο τέλος στα ακίνητα συζητούσαμε... γιαυτό είναι και το θέμα μας .. τώρα αν η συζήτηση αυτή που την παραθέτω αυτούσια δεν δείχνει στεναχώρια τι να πώ..

ΥΓ περσονάκο εσένα με το γεμάτο Ε9 σε βλέπω στην ιερουσαλήμ... στο τείχος των δακρύων  2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny

γάματα.
συνήθισα πλέον.  Grin

ευτυχώς γλιτώνω πλήρως τα χαράτσια σε Ε1

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αν δεν κάνω λάθος για το νέο τέλος στα ακίνητα συζητούσαμε... γιαυτό είναι και το θέμα μας .. τώρα αν η συζήτηση αυτή που την παραθέτω αυτούσια δεν δείχνει στεναχώρια τι να πώ..

ΥΓ περσονάκο εσένα με το γεμάτο Ε9 σε βλέπω στην ιερουσαλήμ... στο τείχος των δακρύων  2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny

γάματα.
συνήθισα πλέον.  Grin

ευτυχώς γλιτώνω πλήρως τα χαράτσια σε Ε1

φιλαράκο όπως έχω πολλάκις πει και εχουν διαπιστώσει πολύ εγώ πολλές φορές συμπάσχω με τον φουκαρα ακόμα και εάν εγώ δε θα μείνω χωρίς ρεύμα.
κάτι άλλοι γνωστοί εδώ μέσα (κορυφαίο ποστ τύπου ΔΥ πριν απο 3 χρόνια που συζητούσαμε της έκτακτη εισφορα του καραμανλή μας έλεγε "στ αρχίδια μου σας γράφω εμένα δε μ ακουμπάει κανείς") δεν ασχολούνται με τα ζόρια των άλλων
τώρα άρχισαν τα ξεκωλιάσματα στους παρθένους και διαμαρτύρονται που τα τραβέλια της συγγρού τους γράφουν στα παπάρια τους.

ετσι είναι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φιλαράκο όπως έχω πολλάκις πει και εχουν διαπιστώσει πολύ εγώ πολλές φορές συμπάσχω με τον φουκαρα ακόμα και εάν εγώ δε θα μείνω χωρίς ρεύμα.
κάτι άλλοι γνωστοί εδώ μέσα (κορυφαίο ποστ τύπου ΔΥ πριν απο 3 χρόνια που συζητούσαμε της έκτακτη εισφορα του καραμανλή μας έλεγε "στ αρχίδια μου σας γράφω εμένα δε μ ακουμπάει κανείς") δεν ασχολούνται με τα ζόρια των άλλων
τώρα άρχισαν τα ξεκωλιάσματα στους παρθένους και διαμαρτύρονται που τα τραβέλια της συγγρού τους γράφουν στα παπάρια τους.

ετσι είναι.

έχεις δεί τέτοιο πόστ.. βρες το μου και θα το βάλω στο αβατάρ μου... .

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

ετσι είναι.

είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος όταν ο Αλογοσκούφης ΣΚΕΦΤΗΚΕ απλά να βάλει το ληστρικό-αντιλαικό τεκμήριο του αμάξι 2000 κυβικά=τεκμήριο....4000 εισόδημα το χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
έχεις δεί τέτοιο πόστ.. βρες το μου και θα το βάλω στο αβατάρ μου... .

ναι. ο τύπος εχει εξαφανιστεί από τότε μου φαίνεται.
απλα μου έχει αποτυπωθεί γιατί ηταν έκδηλη η έπαρση του υπαλλήλου που την έχει δει ημίθεος.....

πάντως ακόμα και με την πούτσα να βγαίνει απο το στόμα πολλών εδώ μέσα (δεν αναφέρομαι σε σένα) ειρωνεύονται και το παίζουν ιστορία όταν το αίμα σταζει φρεσκότατο απ τη ροδέλα τους.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom