Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Γαμεί (φαρμίτικους) κώλους ρε παιδιά...
Τί άλλο να εννοώ;;;
Γιατί παρεξηγηθήκατε έτσι;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Όντως, δεν είσαι γλωσσοπλάστης...
Γαμεί (φαρμίτικους) κώλους ρε παιδιά...
Τί άλλο να εννοώ;;;
Γιατί παρεξηγηθήκατε έτσι;
Όντως, δεν είσαι γλωσσοπλάστης...
εδώ και 3 χρόνια σας τα λεω......
Οι φόροι είναι απαραίτητο συστατικό του μονεταριστικού συστήματος. Φιλευλέθερο σίγουρα δεν το λες! Στην Ελλάδα κάνετε ακόμα βασικά μαθήματα Δημοκρατίας, συνθήκες όπου πάντα έβρισκε έδαφος ο καπιταλισμός(ακόμα και ο σοσιαλιστικόςΗ φορομπηχτική πολιτική δεν είναι ακριβώς καπιταλιστική, σίγουρα δεν είναι φιλελεύθερη και οπωσδήποτε δεν έχουμε καπιταλισμό στην Ελλάδα...
Από κει και πέρα, κάθε καλή πρόταση χρήσιμη αλλά προειδοποιώ, σε τίπι δεν μένω...Όχι τίποτ' άλλο, οι σοσιαλιστές θα φορλογήσουν ως και τα τελετουργικά φτερά σου...
Αυτό δεν είναι τίποτε.
Εδώ και 3 χρόνια έλεγες ότι θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος για να βγει ο Καπιταλισμός από την κρίση.
Θα φοβόμαστε την χρεωκοπία και την έκτακτη εισφορά;
για κάνε παράθεση........άλλα έλεγες προχθες... ;)
χαλάρωσε και απόλαυσε παππούλη.
μετά το 30 χρειάστηκαν 10 χρόνια....
θα δούμε τώρα.
και εάν ζούμε ακόμα και οι δυό μέχρι τότε θα σου κάνω επίσκεψη να μου κάνεις μια μεγαλοπρεπή πίπα.
χαλάρωσε και απόλαυσε παππούλη.
μετά το 30 χρειάστηκαν 10 χρόνια....
θα δούμε τώρα.
και εάν ζούμε ακόμα και οι δυό μέχρι τότε θα σου κάνω επίσκεψη να μου κάνεις μια μεγαλοπρεπή πίπα.
Αφού μας στέρησες εσύ τη μεγαλύτερη..
εσύ πάντως δεν δείχνεις να το απολαμβάνεις πέρσυ
για κάνε παράθεση........
σαφώςΌλοι σε φάση "απόλαυσης" είμαστε..!![]()
το κλάμα δε βλέπω πουθενα.
το συμπέρασμα μόνος το βγαλες.έλα.. ας βοηθήσω την αδύνατη μνήμη σου γέροντα![]()
![]()
![]()
ποιά;καλώς τότεε .. θα τα γαμήσω ευχαρίστως... ;)
το συμπέρασμα μόνος το βγαλες.
εγώ ούτε εχω πληρωσει 4 χιλιάρικα έκτακτη ούτε κάτι παραπάνω απ τα προβλεπόμενα μέσω ΕΤΑΚ.
τώρα εάν το αλλαξουν κι αυτό το ξανασυζητάμε.
πάντως στη ΔΟΥ εξωτερικού αν και πέρασα πολλά χιλιάρικα για τα τεκμήρια διαβίωσης το εκκαθαριστικό υπήρξε μηδενικότατο.
συνέχισε το κλάμα τώρα.
αν δεν κάνω λάθος για το νέο τέλος στα ακίνητα συζητούσαμε... γιαυτό είναι και το θέμα μας .. τώρα αν η συζήτηση αυτή που την παραθέτω αυτούσια δεν δείχνει στεναχώρια τι να πώ..
ΥΓ περσονάκο εσένα με το γεμάτο Ε9 σε βλέπω στην ιερουσαλήμ... στο τείχος των δακρύων 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
γάματα.
συνήθισα πλέον. Grin
ευτυχώς γλιτώνω πλήρως τα χαράτσια σε Ε1
φιλαράκο όπως έχω πολλάκις πει και εχουν διαπιστώσει πολύ εγώ πολλές φορές συμπάσχω με τον φουκαρα ακόμα και εάν εγώ δε θα μείνω χωρίς ρεύμα.
κάτι άλλοι γνωστοί εδώ μέσα (κορυφαίο ποστ τύπου ΔΥ πριν απο 3 χρόνια που συζητούσαμε της έκτακτη εισφορα του καραμανλή μας έλεγε "στ αρχίδια μου σας γράφω εμένα δε μ ακουμπάει κανείς") δεν ασχολούνται με τα ζόρια των άλλων
τώρα άρχισαν τα ξεκωλιάσματα στους παρθένους και διαμαρτύρονται που τα τραβέλια της συγγρού τους γράφουν στα παπάρια τους.
ετσι είναι.
φιλαράκο όπως έχω πολλάκις πει και εχουν διαπιστώσει πολύ εγώ πολλές φορές συμπάσχω με τον φουκαρα ακόμα και εάν εγώ δε θα μείνω χωρίς ρεύμα.
κάτι άλλοι γνωστοί εδώ μέσα (κορυφαίο ποστ τύπου ΔΥ πριν απο 3 χρόνια που συζητούσαμε της έκτακτη εισφορα του καραμανλή μας έλεγε "στ αρχίδια μου σας γράφω εμένα δε μ ακουμπάει κανείς") δεν ασχολούνται με τα ζόρια των άλλων
τώρα άρχισαν τα ξεκωλιάσματα στους παρθένους και διαμαρτύρονται που τα τραβέλια της συγγρού τους γράφουν στα παπάρια τους.
ετσι είναι.
έχεις δεί τέτοιο πόστ.. βρες το μου και θα το βάλω στο αβατάρ μου... .