Νέα

Φασισμός = Κομμουνισμός (;)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο φασισμός με τον κομμουνισμό έχουν κοινά ?

• ΝΑΙ. Έναι ακριβώς το ίδιο.

Ψήφοι: 23 67,6%
  • ΟΧΙ. Δεν έχουν κανένα κοινό χαρακτηριστικό.

Ψήφοι: 6 17,6%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ. Θα περιμένω την εξέληξη της συζήτησης .....

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Δεν πάμε σε κανα Studio λέω εγώ.....

Ψήφοι: 5 14,7%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    34

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Απόρησα επίσης μου φάνηκε μεγάλη πατάτα και όμως το διάβασα στο ίντερνετ και βρήκα και ένα βιβλίο το οποίο θα διαβάσω και φαινομενικά στέκει,βασικά είναι το Πασόκ του σήμερα κατά κάποιον τρόπο....

E αφού το διάβασες στο internet... Tην τελευταία φορά που διάβασα κάτι καινούργιο στο internet ήταν το "συνευθύνη". Και αυτό του ΠΑΣΟΚ ήταν

Επισκέπτης
Για τω θεω!!!!!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Τι θέλουν όρισμένοι  πια!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff:
Τι θέλουν  να γίνη δηλαδή;;;;;;;;;;;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ποτε θα είναι ευχαριστημένοι, όταν δε θα εχει μεινει τιποτα ορθιο??????????
Όταν και ο τελευταίος Έλληνας θα έχει χάσει την εθνική του συνείδηση??????????
Όταν όλη μας η γή και η ιστορία και τα ήθη και τα έθιμα και οι άξιες
και όλα οσα προσφέραμε, θα εχουν γινει βορρά στα χέρια των εχθρών μας...............
Εχουμε και έμεις οι Έλληνες ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ  δικαιώματα δεν εχουν μΌνο οι ΆΛΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!
Ο Ελληνάς δεν θα χάσει την εθνική του συνείδηση,απλά θα την μοιραστεί.
Τίποτα δεν θα χαθεί απλά θα μοιραστεί.

Επισκέπτης
E αφού το διάβασες στο internet... Tην τελευταία φορά που διάβασα κάτι καινούργιο στο internet ήταν το "συνευθύνη". Και αυτό του ΠΑΣΟΚ ήταν
Λοιπόν ο κουμμουνισμός/σοσιαλισμός/εθνικισμός(τελοσπάντων Χούντα) έχουν αποτύχει όπου εφαρμόστηκαν και σήμερα δεν γίνεται να βρουν εφαρμογής!!!
Ο φιλελευθερισμός καταντάει ασυδωσία!!!
Συνεπώς κάτι σύνθετο απαιτεί το σήμερα αρά και μία σύνθετη ονομασία αυτής της νέας πολιτικής φιλοσοφίας!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785
Γιατί ο Ελληνάς να χάσει την εθνική του συνείδηση,απλά θα την μοιραστεί.
Τίποτα δεν θα χαθεί απλά θα μοιραστεί.

Ποια είναι είναι η θεση των μεγαλων κομμάτων πανω στα εθνικά  θεματα, το να κανει την όρνιθα μηπως? Ε!
τι να κάνουμε δεν αρέσει σε όλους αυτό, υπάρχουν και αυτοι που πληγώνονται.  :tickedoff: :tickedoff:
Είμαστε μεγάλο έθνος, από τα μεγαλύτερα που υπήρξαν ποτε,
είτε μας αρεσει είτε όχι αυτό είμαστε και πρέπει να φερόμαστε και αναλόγως.
Εχουμε υπερηφάνεια, έχουμε αξιοπρέπεια και εκει που πρέπει, έχουμε τσαμπουκά!!!!!!!!!!!!!!!

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Ο παππούς μου τί ήτανε;;;;;;;;;;;;;????????????????????????
Εννοουσα τους αρχαιους Ελληνες, που θεωρουνται οι δημιουργοι του ελληνικου πολιτισμου και ο βασικος λογος της εθνικης υπερηφανειας των Ελληνων..
Το πρωτο το ειπα γιατι οπως νοιωθεις εσυ οτι κινδυνευει η πατριδα σου απ τις γειτονικες χωρες ετσι νοιωθει και η καθε γειτονικη χωρα της Ελλαδας οτι κινδυνευει απ τις γειτονικες της.. Αν κανεις δεν ειχε επεκτατικες τασεις στα εδαφη των αλλων χωρων, δεν θα κινδυνευε ουτε η Ελλαδα ουτε καμια χωρα..

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απόρησα επίσης και μου φάνηκε μεγάλη πατάτα και όμως το διάβασα στο ίντερνετ και βρήκα και ένα βιβλίο το οποίο θα διαβάσω και φαινομενικά στέκει,βασικά είναι το Πασόκ του σήμερα κατά κάποιον τρόπο....

εγω ειπα οτι αυτο που εσυ φανταζεσαι και ισως ευαγγελιζεσαι ειναι μαλλον η σοσιαλδημοκρατια η ο κοινωνικος φιλελευθερισμος

Επισκέπτης
Ο παππούς μου τί ήτανε;;;;;;;;;;;;;????????????????????????
απο κατι καμενους εγκεφαλους σαν τον δικο σου
Ο παππούς σου έχει γονίδιο άλλο πλην ελληνικού στο αίμα του σίγουρα.παρόλα αυτά λόγω τόπου και συνείδησης αποκαλείται Ελληνάς όπως και ο δικός μου.
Καλύτερα καμμένος ή πορωμένος άραγε;! :think:

Επισκέπτης
εγω ειπα οτι αυτο που εσυ φανταζεσαι και ισως ευαγγελιζεσαι ειναι μαλλον η σοσιαλδημοκρατια η ο κοινωνικος φιλελευθερισμος
Ναι η θεωρία που αναπτύσεται σε αυτό το βιβλίο είναι ο συνδιασμός των δύο αυτών!!! ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785
Εννοουσα τους αρχαιους Ελληνες, που θεωρουνται οι δημιουργοι του ελληνικου πολιτισμου και ο βασικος λογος της εθνικης υπερηφανειας των Ελληνων..
Το πρωτο το ειπα γιατι οπως νοιωθεις εσυ οτι κινδυνευει η πατριδα σου απ τις γειτονικες χωρες ετσι νοιωθει και η καθε γειτονικη χωρα της Ελλαδας οτι κινδυνευει απ τις γειτονικες της.. Αν κανεις δεν ειχε επεκτατικες τασεις στα εδαφη των αλλων χωρων, δεν θα κινδυνευε ουτε η Ελλαδα ουτε καμια χωρα..

Πάντως έμείς άγαπητε δέν θέλουμε άπο κανέναν ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785
Ο παππούς σου έχει γονίδιο άλλο πλην ελληνικού στο αίμα του σίγουρα.παρόλα αυτά λόγω τόπου και συνείδησης αποκαλείται Ελληνάς όπως και ο δικός μου.
Καλύτερα καμμένος ή πορωμένος άραγε;! :think:

:headbang: :headbang: :headbang: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Ποια είναι είναι η θεση των μεγαλων κομμάτων πανω στα εθνικά  θεματα, το να κανει την όρνιθα μηπως? Ε!
τι να κάνουμε δεν αρέσει σε όλους αυτό, υπάρχουν και αυτοι που πληγώνονται.  :tickedoff: :tickedoff:
Είμαστε μεγάλο έθνος, από τα μεγαλύτερα που υπήρξαν ποτε,
είτε μας αρεσει είτε όχι αυτό είμαστε και πρέπει να φερόμαστε και αναλόγως.
Εχουμε υπερηφάνεια, έχουμε αξιοπρέπεια και εκει που πρέπει, έχουμε τσαμπουκά!!!!!!!!!!!!!!!
Είμασταν,δεν είμαστε!!!
Υπερηφάνια,αξιοπρέπεια,τσαμπουκά για να έχεις πρέπει πρώτα να είσαι κάποιος,αλλιώς είναι ένας βλάκας που νομίζει οτί κάποιος είναι!!! :headbang:

Υ.Γ.Πάω να δω Αμερικάνικη ιστορία την ταινία,xαιρετώ σας!!!

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα το οτί ονομάστηκε κουμμουνισμός δεν σημαίνει οτί ήταν κιόλας!!! :P
Οπως σωστά και επακριβώς είπε και ο ΠΠ:
Aνατράπηκε η τότε υπάρχουσα καπιταλιστική τάξη και ξεκίνησε μια άλλη διαδικασία....
η οποία αντί για κομμουνιστική κατεύθυνση οδήγησε σε μια αυταρχική μορφή οργάνωσης της κοινωνίας...
και ανατράπηκε κι αυτή...
τόσο απλό!
βέβαια, προφανώς δυσφημίστηκε και η εννοια του κομμουνισμού!
και αυτή τη δυσφήμιση την καλλιεργούν συστηματικά όλες οι δεξιές δυνάμεις και τάσεις,
στην καθημερινή ιδεολογική και πολιτική διαπάλη...

καπιταλισμος οπως τον εννοουμε σημερα δεν υπηρχε εκεινη την εποχη στη ρωσσια...υπηρχε ολιγαρχια και κοινωνικη αδικια μεγαλη......κομουνιστικη επανασταση δεν μπορει να γινη σημερα σε χωρες με καπιταλιστικο συστημα....γιατι ο κοσμος δεν ειναι καταπιεσμενος και ουτε πειναει.....μην κανεις τσαμπα ονειρα....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.075
Πόντοι
22.785
Είμασταν,δεν είμαστε!!!
Υπερηφάνια,αξιοπρέπεια,τσαμπουκά για να έχεις πρέπει πρώτα να είσαι κάποιος,αλλιώς είναι ένας βλάκας που νομίζει οτί κάποιος είναι!!! :headbang:

Υ.Γ.Πάω να δω Αμερικάνικη ιστορία την ταινία,xαιρετώ σας!!!

;)

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Πάντως έμείς άγαπητε δέν θέλουμε άπο κανέναν ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
Ημουν γ γυμνασιου και με αφορμη παραβιασεις του ελληνικου εναεριου χωρου απο τουρκους στο αιγαιο συζητουσαμε με την καθηγητρια μου της ιστοριας.. της ελεγα λοιπον πως τολμανε, και τι θα επρεπε να τους κανουμε, καταφερομουν με λιγα λογια μανιωδως εναντιον τους και μου λεει καποια στιγμη>> Και που ξερεις οτι δεν τους κανουμε και μεις τα ιδια η αντιστοιχα? Αλλα αυτο βεβαια δεν θα φτασει ποτε στα δικα μας αυτια γιατι θα μας ξυπνησει..

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν ο κουμμουνισμός/σοσιαλισμός/εθνικισμός(τελοσπάντων Χούντα) έχουν αποτύχει όπου εφαρμόστηκαν και σήμερα δεν γίνεται να βρουν εφαρμογής!!!
Ο φιλελευθερισμός καταντάει ασυδωσία!!!
Συνεπώς κάτι σύνθετο απαιτεί το σήμερα αρά και μία σύνθετη ονομασία αυτής της νέας πολιτικής φιλοσοφίας!!!

σε ρωτησα και πριν...αλλα δεν απαντησες....δωσε παραδειγμα συνχρονης χωρας οπως θα ηθελες να δεις την ελλαδα να ειναι

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.531
Πόντοι
506
σε ρωτησα και πριν...αλλα δεν απαντησες....δωσε παραδειγμα συνχρονης χωρας οπως θα ηθελες να δεις την ελλαδα να ειναι

...Σύγχρονες χώρες (με ΟΛΗ τη σημασία της λέξης) είναι οι Σκανδιναβικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom