Νέα

ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, Έρευνα για τους θανάτους ζητεί η Διεθνής Αμνηστία.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε γραφεις κατο το σβηνεις δεν σε προλαβαινω. Παντως δεν μου απαντησες στο διπλα θρεντ γιατι καποιος αν δεν του αρεσει ο μισθος γινεται θαλασσομπατσος και με τοσες κακουχιες;
Ποιο ηλιθια ερωτηση δεν εχει ξαναμπει στο φορουμ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Γιατι εχω σταματησει να απανταω σε μαλακιες  :grin:

το εκανα πιο μικρος μετα καταλαβα οτι δεν εχει νοημα

απαντησες πριν παρολα αυτα οταν ειπα την αποψη μου. Αλλά στην πορεια οταν ζοριζεσαι βρίσκεις την λυση της δηθεν απαξιας. Οκ απο εμένα.  :grin: Θα θεωρησω οτι απλα δεν μπορεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απαντησες πριν παρολα αυτα οταν ειπα την αποψη μου. Αλλά στην πορεια οταν ζοριζεσαι βρίσκεις την λυση της δηθεν απαξιας. Οκ απο εμένα.  :grin: Θα θεωρησω οτι απλα δεν μπορεις.

Eσυ το κανεις αυτο που γραφεις. Απλα επειδη εισαι πονηρη να το ριξεις σε άλλους. Ε δεν πιάνει  

σου ειπα δεν μπορω να απανταω σε μαλακιες. Τι δεν καταλαβαινεις?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
O παπιας θα παρει εξτρα μπονους απο το κομμα!

Τα χει δωσει ολα απο προχτες στο φορουμ  :jerking: :jerking: :jerking:

να κοιμασαι κιολας ρε τρι-βραβευμενε,
μη μας παθεις και τιποτα και χασουμε τον γελωτοποιό μας  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Eσυ το κανεις αυτο που γραφεις. Απλα επειδη εισαι πονηρη να το ριξεις σε άλλους. Ε δεν πιάνει  
Δεν γκρινιξα εγω για τους μισθους των λιμενικων μαγκα μου. Οποιος δεν του αρεσει η δουλεια αλλαζει και δεν γινεται λιμενικος να θαλασσοπνιγεται και με μηδεν αναγνωριση. παει και γινεται υπαλληλος στα κεπ , στο ικα κτλ και ειναι κουλ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν γκρινιξα εγω για τους μισθους των λιμενικων μαγκα μου. Οποιος δεν του αρεσει η δουλεια αλλαζει και δεν γινεται λιμενικος να θαλασσοπνιγεται και με μηδεν αναγνωριση. παει και γινεται υπαλληλος στα κεπ , στο ικα κτλ και ειναι κουλ

Δεν εχεις γκρινιαξει για αλλους υπαλληλους κ για τα δικαιωματα της απεργίας? Εκει δεν εχει το αμα τους αρεσει ε βουρλο? Σκασε ζωον παλι μαλακια ειπες φαε την καλτσα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν εχεις γκρινιαξει για αλλους υπαλληλους κ για τα δικαιωματα της απεργίας? Σκασε ζωον παλι μαλακια ειπες φαε την καλτσα

Μηπως εχεις κρατησει μηνυματα απο τις απεργιες των εκπαιδευτικων  :crazy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οπου την συμφέρει κάνει αντιλογο με τους λιμενομπατσους οπως τους λεει εχει θέματα με τους εκπαιδευτικους δεν έχει οι πρωτοι φορανε στολη και δεν της αρεσει η εξουσια στο ετσι σε κανεναν αριστερουλη δεν αρεσουν αυτα θέλουν μια γενικη αναρχια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και ειναι τοσο ευκολο αυτο,να πας εκει.Μηπως να γινεις ζευγαρι με τον πορνοπαπο;

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αυτοοργανωση στο λιμενικο ειναι η λυση

να ακουσω εθελοντες δυτες να κρεμονται απ το ελικοπτερο για τις διασωσεις, σιγουρα θα βρουμε 4-5 βατραχια καναπεδατα εδω μεσα που γουσταρουν

assets_LARGE_t_420_8425423.JPG

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Πιστευεις οτι αν με προσβαλλεις ως νικ θίγεται η αποψη μου; καταντας αστείος. Θα λέω την αποψη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι.

Αν ο τύπος σε πληγώνει ακόμα πες μου να σταματήσω να σχολιάζω , εγώ νόμιζα ότι τον έχεις ξεπεράσει. Συγγνώμη.

Και να καταντάω αστείος που το πρόβλημα?
Εσύ εδώ μπαίνεις στα σοβαρά δηλαδή?
Όταν υπόσχεσαι πίπες στα σοβαρά τις υπόσχεσαι?
Ρε παιδιά οποτε σας συμφέρει την βλέπετε στο σοβαρό και θίγεστε και όταν γουστάρετε ανοίγετε το κουτί με τις μαλακίες και σολάρετε ...
Πες την άποψη σου αλλα κατάλαβε ότι την λες στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ , όχι στην ολομέλεια της βουλής!
Άλλος πορνοπαπάρας μας βρήκε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν εχεις γκρινιαξει για αλλους υπαλληλους κ για τα δικαιωματα της απεργίας? Εκει δεν εχει το αμα τους αρεσει ε βουρλο? Σκασε ζωον παλι μαλακια ειπες φαε την καλτσα
κατσε να λιγακι να σκεφτω..χμμ θιξαμε το επαγγελμα ; το να γινεσαι μπατσος και να προστατευεις για ενα μισθουλακο συμφεροντα πλουσίων που σε εχουν γτπ σε κανει βλακα και τραγικο. Επάγγελμα παντως δεν ειναι. Απο την φυση του θελει σαπιο ανθρωπο  :tooth:  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αν ο τύπος σε πληγώνει ακόμα πες μου να σταματήσω να σχολιάζω , εγώ νόμιζα ότι τον έχεις ξεπεράσει. Συγγνώμη.

Και να καταντάω αστείος που το πρόβλημα?
Εσύ εδώ μπαίνεις στα σοβαρά δηλαδή?
Όταν υπόσχεσαι πίπες στα σοβαρά τις υπόσχεσαι?
Ρε παιδιά οποτε σας συμφέρει την βλέπετε στο σοβαρό και θίγεστε και όταν γουστάρετε ανοίγετε το κουτί με τις μαλακίες και σολάρετε ...
Πες την άποψη σου αλλα κατάλαβε ότι την λες στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ , όχι στην ολομέλεια της βουλής!
Άλλος πορνοπαπάρας μας βρήκε?
   Δεν εισαι η ολομελεια!; τι λες ρε τυπε πως και ετσι ενα τοσο φωτεινο μυαλο;  :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom