erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
όχι αυτό του λέω κι εγώ
ρε πινεις; να βγουμε μια μερα ολοι μαζι πορνοπαπος αλεξ ο μεταπτυχιακος . περιφημη επικοινωνια
όχι αυτό του λέω κι εγώ
Ο κοσνικ αναφερεται προφανως στο Δημοσιο Διεθνες Δικαιο που τουλαχιστον εμεις στην Αθηνα το διδασκομασταν στο τριτο εξαμηνο, και στον δευτερο τομο του περιελαμβανε το Δικαιο Θαλασσης.γιατι αυτα που σου λεει ειναι διεθνες;
παραδεξου ρε μαλακα οτι σε εκανα ρεντικολο!!!
Και τι ακριβως θα κανουμε αυτη η αλλοπρόσαλλη τετράς?ρε πινεις; να βγουμε μια μερα ολοι μαζι πορνοπαπος αλεξ ο μεταπτυχιακος . περιφημη επικοινωνια
Τό' καψες.
Διαβαζε καλυτερα τι γραφω και μην εισαι προπετης.αν σου έχει μείνει κανά βιβλίο διεθνούς δικαίου από την σχολή άνοιξέ το θα δεις να γράφει μέσα και για εθιμικό δίκαιο επί λέξει
Διαβαζε καλυτερα τι γραφω και μην εισαι προπετης.
Σκασε ηλιθιααυτό που σου λέω εγώ ;)
ακόμα να μας πεις τι συνθήκη είναι το διεθνές δίκαιο της θάλασσας?
εγω πάντως οφειλω να ομολογησω οτι πραγματι το διεθνες ναυτικο δικαιο μου ακουγεται σαν μογγολεζικα. εθιμικο δικαιο πρωτη φορα το ακουω να εφαρμόζεται στο διεθνες ναυτικο βεβαια κουφο ακουγεται . Δηλαδη για να κατανοησω βουλιαζει πλοιο με φορτιο στην κινα, ποιο ειναι το εφαρμοστεο δικαιο καταρχας ; να αρχισουμε απο τα βασικα.
Ο κοσνικ αναφερεται προφανως στο Δημοσιο Διεθνες Δικαιο που τουλαχιστον εμεις στην Αθηνα το διδασκομασταν στο τριτο εξαμηνο, και στον δευτερο τομο του περιελαμβανε το Δικαιο Θαλασσης.
βρειτε τα μονοι σας τα αθηναικα εμεις τελειωσαμε αριστοτελειο
Κι εγω εκει περασα αλλά πηρα μεταγραφη για Αθηνα, επειδη δεν ηθελα να ειμαι μακρια απο τη μαμα μουβρειτε τα μονοι σας τα αθηναικα εμεις τελειωσαμε αριστοτελειο
βρειτε τα μονοι σας τα αθηναικα εμεις τελειωσαμε αριστοτελειο
περιμενω να μαθω για την ινδοευρωπαικη φυλη .....μαστορα !!! αμφιβαλλω σε αυτα που ειπες ........και μαλλον εισαι ασχετος .....αντε τραβα με τον πορνοβλαχο να διαβασετε καμια wikipedia ..... ή καλυτερα να διαβασετε κανα αστεριξ και οβελιξ να μας πειτε για την ρωμαικη αυτοκρατορια , κατι θα ξερει και ο Ιντεφιξ !!!!
Καλα, απο ολοκληρη Θεσσαλονικη, εσυ τον Παμπουκη σκεφτηκες?Pampoukis family?
μη μπλέκεσαι ντάρλιγκ
το δίκαιο της θάλασσας είναι δημόσιο διεθνές.
το ναυτικό με στοιχεία αλλοδαπότητας, ιδιωτικό διεθνές, αν αφορά ιδιωτικά δικαιώματα ή δημόσιο αν αφορά θέματα δημοσίας τάξης πχ...
τι εγινε ?? εκανες συμβουλιο με τον φιλο σου το χαγιαμπουσα ???
μη μπλέκεσαι ντάρλιγκ
το δίκαιο της θάλασσας είναι δημόσιο διεθνές.
το ναυτικό με στοιχεία αλλοδαπότητας, ιδιωτικό διεθνές, αν αφορά ιδιωτικά δικαιώματα ή δημόσιο αν αφορά θέματα δημοσίας τάξης πχ...