Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.071
- Πόντοι
- 1.686
Οτι και να έγινε ,κάνουν εντύπωση τα απάνθρωπα σχόλια του Τραμου .
Του τυπικού Νεοδημοκράτη βολεμένου δλδ.
Μπα,ο τράμου παίζει να ψηφίσει και ΣΥΡΙΖΑ άμα δει οτι ο άνεμος πνέει προς τα 'κεί.Οτι και να έγινε ,κάνουν εντύπωση τα απάνθρωπα σχόλια του Τραμου .
Του τυπικού Νεοδημοκράτη βολεμένου δλδ.
Εχεις ιδεα απο θαλασσα ρε συ;Δυστυχως μαλον τα παιδια,δεν θα προλαβαν καν να αντιδρασουν.Θα πηγαν στον πατο.Ούτε εγώ ήμουν.
Η λογική λέει όμως αυτό που έγραψα προηγούμενως,για το ποιός δικαιούται πρώτα διάσωση σε τέτοιες περιπτώσεις.
Εάν εσύ έχεις εξήγηση διαφορετική απο τη δική μου γιατί σώθηκαν οι άντρες και πνίγηκαν τα γυναικόπαιδα θα χάρω να την ακούσω.
Εξήγηση,οχι μαλακίες του στυλ οι κακοί μουσουλμάνοι.
Για το σβησμένο πλέον τουιτάρισμα του Βαρβιτσιώτη?Μόκο,έτσι?Για το κάντε τους το βίο αβίωτο του αρχηγού της ΕΛΑΣ μόκο,έτσι?Εχεις ιδεα απο θαλασσα ρε συ;Δυστυχως μαλον τα παιδια,δεν θα προλαβαν καν να αντιδρασουν.Θα πηγαν στον πατο.
Για τις 2 γυναικες,και μονο η μαρτυρια αντρα που ελεγε οτι αυτος φοραγε σωσηβιο,ενω η γυναικα του οχι,και ας μην ηξερε
κολυμπι,τα λεει ολα.Δεν εκαναν αυτοι προσπαθεια να σωσουν τους ανθρωπους τους,και κατηγορεις τους λιμενικους.
Που εχουν σωσει πανω απο 3000 ανθρωπους τα τελευταια 2 χρονια.Ελεος ρε σεις με το μισος σας σε οτι εχει στολη.
ξέρετε, όλοι αυτοί κινούνται εντός συγκεκριμένων πλαισίων και αρμοδιοτήτων...
δεν έχουν την άπλα των μελών του μπουντοτκομ.
σιωνιστες πρακτορες ειναι μαν και αυτοι
Για δειξε μου πηγες για αυτα που λες γιατι δεν τα εχω δει.Για το σβησμένο πλέον τουιτάρισμα του Βαρβιτσιώτη?Μόκο,έτσι?Για το κάντε τους το βίο αβίωτο του αρχηγού της ΕΛΑΣ μόκο,έτσι?
Για τον Πλεύρη τζούνιορ που είπε για νεκρούς στα σύνορα ξαναμανα μόκο,έτσι?
Μόνη έγνοια μπας και κακολογηθούν οι λιμενόμπατσοι.Οι μπάτσοι γενικώς.Αφού ανοίχτηκε νήμα εδώ μέσα απο τον ντεμοκρατ κιόλας,μέχρι τότε ήταν στο ντούκου το σκηνικό.Και γαμώ λέμε.
Για το σβησμένο πλέον τουιτάρισμα του Βαρβιτσιώτη?Μόκο,έτσι?Για το κάντε τους το βίο αβίωτο του αρχηγού της ΕΛΑΣ μόκο,έτσι?
Μόνη έγνοια μπας και κακολογηθούν οι λιμενόμπατσοι.Οι μπάτσοι γενικώς.Αφού ανοίχτηκε νήμα εδώ μέσα απο τον ντεμοκρατ κιόλας,μέχρι τότε ήταν στο ντούκου το σκηνικό.Και γαμώ λέμε.
Άλλο κόλπο αυτό.Να κάνουμε το κορόϊδο.Για δειξε μου πηγες για αυτα που λες γιατι δεν τα εχω δει.
Ποιός τους γαμεί τους λιμενόμπατσους?Τον τελευταίο τροχο της αμάξης?μαλλον εσενα μονη σου εννοια ειναι να κακολογησεις λιμενομπατσους . Αντε οριστε δε θα σε ενοχλησει κανεις.
Άλλο κόλπο αυτό.Να κάνουμε το κορόϊδο.
Βρες τα μόνος σου,εύκολο είναι.
Για το σβησμένο πλέον τουιτάρισμα του Βαρβιτσιώτη?Μόκο,έτσι?Για το κάντε τους το βίο αβίωτο του αρχηγού της ΕΛΑΣ μόκο,έτσι?
Οπως εκανες εσυ το κοροιδο αποφευγωντας ολα αυτα που σου ειπα,και λεγοντας μου το τι ειπαν οι πολιτικεςΆλλο κόλπο αυτό.Να κάνουμε το κορόϊδο.
Βρες τα μόνος σου,εύκολο είναι.
Για δειξε μου πηγες για αυτα που λες γιατι δεν τα εχω δει.
Οπως εκανες εσυ το κοροιδο αποφευγωντας ολα αυτα που σου ειπα,και λεγοντας μου το τι ειπαν οι πολιτικες
μαιμουδες.Στα αρχιδια μου τι ειπαν αυτοι οι καριολες.Και δεν προκειται να ψαξω για αυτους γιατι τους θεωρω καθηκια.
Αυτο που σου λεω ειναι οτι εισαι λαθος στην συγκεκριμενη περιπτωση.
'Οντως σου το είπαν οι πολιτικές μαϊμούδες.Ο Μουρούτης συγκεκριμένα.μου το τι ειπαν οι πολιτικες μαιμουδες
Εννωειται πως δεν πρεπει να κακολογηθουν ανθρωποι που εσωσαν ζωες,επειδη δεν τις εσωσαν ολες.'Οντως σου το είπαν οι πολιτικές μαϊμούδες.Ο Μουρούτης συγκεκριμένα.
Εγώ απο αυτόν είδα πρώτα να λέγεται να μην κακολογήθει το ΛΣ και τα λοιπά.