Νέα

φαρμακο για το AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazaul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ε οχι κ παντα..νωριτερα ο ρωσος ειχε σαπακιασει στο ξυλο τον μαυρουκο τον αμερικανο :grin:

τυπε το κολλημα στις ταινιες οτι ο μαυρος πρεπει να ειναι ηρωας το απεκτησαν μετα το 90 :2funny:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Η υποθεση  οτι προηλθε απο  πιθηκο κλπ εχει ηδη απορριφθεί απο καιρό.Τελος παντων ειναι μεγαλο θεμα,αδυνατον εδω να το πιασουμε  εξαντλητικά.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αδερφε τιμες?? κορμια?? περιβαλον εγκλιματικοτιτα??
δεν υπαρχει καθολου εγκληματικοτητα στην συγκεκριμενη χωρα!ισα ισα οι ανθρωποι ειναι πολυ φιλικοι εκει ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! βεβαια ενοητε παντα που θα μπλεξεις!εξαιρετικα κορμια τυπου οπως ειναι ολα στην δυτικη αφρικη,τιμες πολυ φιλικες για εμας σε σχεση με εδω στην ελλαδα!!!!ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!εαν ξαναπαω αφρικη θα προτιμησω λιβερια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δεν εμφανιστηκε ξαφνικα το 81.....προυπηρχε πολλα χρονια πριν και πηγες λενε οτι απο πηθικο το πηρε ο πρωτος ανθρωπος που γεμισε aids

Να ειναι ομωs ετσι  η θελανε να ριξουν σταχτεs στα ματια????
Εδω στα χωρια απ τα χρονια τα παλια , πηδουσανε οτι σε τετραποδο υπηρχε
και δεν παθανε τιποτα ....
Αυριο μπορουν να βρουν μια νεα ασθενεια επειδη ταχα μου καποιοs πηδηξε ενα καγκουρω

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Η υποθεση  οτι προηλθε απο  πιθηκο κλπ εχει ηδη απορριφθεί απο καιρό.Τελος παντων ειναι μεγαλο θεμα,αδυνατον εδω να το πιασουμε  εξαντλητικά.
και απο που προηλθε τοτε?

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Να ειναι ομωs ετσι  η θελανε να ριξουν σταχτεs στα ματια????
Εδω στα χωρια απ τα χρονια τα παλια , πηδουσανε οτι σε τετραποδο υπηρχε
και δεν παθανε τιποτα ....
Αυριο μπορουν να βρουν μια νεα ασθενεια επειδη ταχα μου καποιοs πηδηξε ενα καγκουρω
:2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν υπαρχει καθολου εγκληματικοτητα στην συγκεκριμενη χωρα!ισα ισα οι ανθρωποι ειναι πολυ φιλικοι εκει ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! βεβαια ενοητε παντα που θα μπλεξεις!εξαιρετικα κορμια τυπου οπως ειναι ολα στην δυτικη αφρικη,τιμες πολυ φιλικες για εμας σε σχεση με εδω στην ελλαδα!!!!ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!εαν ξαναπαω αφρικη θα προτιμησω λιβερια
_39383779_liberia1.jpg

1990009.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.psywarrior.com/Liberia007.jpg[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/_taPC-1l2iog/RyrxWr34aYI/AAAAAAAAJyI/RIbbDOFnUeU/s400/01_liberia_64679.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πωs κανετε ετσι ρε παιδια???  Εκδηλωσειs του δημου τηs περιοχηs ειναι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Και μου φαινεται στο τελοs μοιραζουν τζαμπα φαι.......εσενα που θα εισαι εκει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ο στιβις λεει οτι ειναι φιλικοι παντως τυπε :grin:
αυτες οι φωτογραφιες ρε τυπε που βαζεις δεν εχουν καμοια σχεση με την λιβερια των τελευταιων ετων! αυτα που βαζετε ειναι απο τον εμφυλιο πολεμο που κρατησε απο το 1999 μεχρι το 2003! η λιβερια ειναι η παλιότερη δημοκρατική χώρα της Αφρικής!γενικα η συγκεκριμενη χωρα εχει πολυ ενδιαφερον ιστορια! στο πολεμο συμμετειχαν και πολλα ανηλικα παιδια!!
ωστοσο ΟΛΑ εχουν αλλαξει μετα το 2003 και πλεον ειναι μια χωρα ηρεμη χωρις φασαριες ρατσισμο και αλλα τετοια!επισης γνωρισα ενα παιδι που τον εκανα φυλο και ειχε χασει τον πατερα του στον εμφυλιο......αξιζει να πατε.εχει θερμοαιμα κοριτσια ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΗΓΗΡΙΑΝΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!και μην φοβαστε!και εγω στην αρχη ελεγα που παω και θα με φανε λαχανο αλλα περασα τελεια και δεν το μετανιωσα ποτε!!!!

Επισκέπτης
Ρε μαλακα απολυτε εχω λιωσει!  Τι εμπνευση ειναι αυτη ρε τυπε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτες οι φωτογραφιες ρε τυπε που βαζεις δεν εχουν καμοια σχεση με την λιβερια των τελευταιων ετων! αυτα που βαζετε ειναι απο τον εμφυλιο πολεμο που κρατησε απο το 1999 μεχρι το 2003! η λιβερια ειναι η παλιότερη δημοκρατική χώρα της Αφρικής!γενικα η συγκεκριμενη χωρα εχει πολυ ενδιαφερον ιστορια! στο πολεμο συμμετειχαν και πολλα ανηλικα παιδια!!
ωστοσο ΟΛΑ εχουν αλλαξει μετα το 2003 και πλεον ειναι μια χωρα ηρεμη χωρις φασαριες ρατσισμο και αλλα τετοια!επισης γνωρισα ενα παιδι που τον εκανα φυλο και ειχε χασει τον πατερα του στον εμφυλιο......αξιζει να πατε.εχει θερμοαιμα κοριτσια ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΗΓΗΡΙΑΝΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!και μην φοβαστε!και εγω στην αρχη ελεγα που παω και θα με φανε λαχανο αλλα περασα τελεια και δεν το μετανιωσα ποτε!!!!
τυπε εχει τελειωσει ο εμφυλιος αλλα σε αυτες τις χωρες ξαναξεκινα για πλακα :2funny:

παρε ματι και ενα παλικαρι :2funny:
rsz_lib_twee.jpg

φοραει περουκα για να μην τον αναγνωρισουν λεει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom